Horhe Odesláno 19. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2012 Delší dobu si říkám, že je jsem ještě neměl žádný mechanický chronograf. Před nějakou dobou se mi strašně zalíbily Movado Datron, v podstatě v obou barevných variantách, a říkal jsem si, že to by mohlo být to pravé ořechové. Až do dneška. Sharz sem pověsil fotky nových Rado Hyper Chrome a ty mě posadily na zadek.Hodinky mají mnoho společného. Stejná stupnice, strojovna, podobné ručky. Na obou je celkem blbě umístěná datumka. Rado ji má mimo osu, čímž narušuje vyváženost, a Movado ji má na 12, kde bude rozpůlená vteřinovkou chronografu. Otázka, co je menší zlo.U Movada se mi také hodně líbí cena, která u Rada není známa. Díky použitým materiálům to asi bude řacha, ale kdo ví. Ale i tak, do kterých byste šli vy a proč? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svijanskymaz Odesláno 19. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2012 (upraveno) Movado ma krajsi tvar puzdra,ta datumovka je ovsem katastrofa a celkovo mi pridu take nijake.....Ja by som zvolil Rado,ked ovsem nebude hrat rolu cena.... Upraveno 19. února 2012 uživatelem svijanskymaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 19. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2012 Ahoj mlsoune, nechce se mi věřit, že tě tyhle RADO posadily na zadek. Už jedny opravdu krásný RADO máš, tak tady s chladnou hlavou vol MOVADO. Ta datumovka je sice na blbý pozici,když to není bigdate, ale jinak nemaj chybu, jsou krásný. Ty RADO maj hnusný tlačítka chronografu, nevkusnou datumovku a hlavní ručičky jak Rolex Daytona, kterejm ovšem nesahaj ani po ..... P.S. Předpokládám, že ty MOVADO jsou k mání hned, což u RADO zřejmě neplatí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 19. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2012 Mně se líbí Movado i Rado, ale volil bych Movado. Jsou úžasný. Akorát bych nevěděl, pro kterou barvu se rozhodnout. Přijdou mi super oboje.I ta datumovka je v pohodě. Pasuje tam a to, jak barevně i tvarem odpovídá subdialům, je luxusní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 19. února 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2012 To víš, já jsem teď z Rado v euforii. Fakt se mi líběj, včetně tlačítek a korunka je boží. Fakt je, že o nich kromě stroje nic nevim. Movado je krásná, decentní a levná hodinka s historickym odkazem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 19. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2012 Ta datumovka je sice na blbý pozici,když to není bigdate, ale jinak nemaj chybu, jsou krásný. Jenže kam bys ji dal, když jejich praděda jim měl na té samé pozici, akorát hnusně čtveratou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 19. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2012 To víš, já jsem teď z Rado v euforii. Fakt se mi líběj, včetně tlačítek a korunka je boží. Fakt je, že o nich kromě stroje nic nevim. Movado je krásná, decentní a levná hodinka s historickym odkazem. já bych tu datumovku nezkousl, nechápu, proč to někdo takhle debilně vymýšlí. Mě to třeba brzdí v nákupu krásného Ball chronografu canonball. Takže za mě RADO, ale myslím, že na absťák by se našel levnější lék . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 19. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2012 Jenže kam bys ji dal, když jejich praděda jim měl na té samé pozici, akorát hnusně čtveratou? No jak píšu, chtělo by to na týhle pozici Bigdate. Ale hodinky jsou to opravdu pěkné, takže bych jim to asi také dokázal odpustit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 19. února 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2012 já bych tu datumovku nezkousl, nechápu, proč to někdo takhle debilně vymýšlí. Mě to třeba brzdí v nákupu krásného Ball chronografu canonball. Takže za mě RADO, ale myslím, že na absťák by se našel levnější lék . Teda takhle hnusnou datumku jsem snad neviděl ani na čínskejch fejkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 19. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2012 Rado. Mováda jsou takový moc... slušňácký Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 19. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2012 Fakt neriešiš chrono subdiály, už ke´d to sú chronografy? Asi by som musel lúštiť pri okamžitom odpočte hlavne minút, to aj pri Movado a Rado. V opačnom prípade, ak to u teba nebude problém, dávam hlas bielym Movado. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 19. února 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2012 Fakt neriešiš chrono subdiály, už ke´d to sú chronografy? Asi by som musel lúštiť pri okamžitom odpočte hlavne minút, to aj pri Movado a Rado. V opačnom prípade, ak to u teba nebude problém, dávam hlas bielym Movado. Měl bych? Stopky stejně pouštět nebudu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 19. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2012 Eeech, škoda nie? Mať niečo a nevyužívať Rozumiem, takže aké to máš teraz skóre Movado vs Rado? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 19. února 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2012 Těžko říct, do Movada jsem zakoukanej několik měsíců, Rada jsem dneska viděl poprvý, a je možný, že poblouznění do rána vyprchá. Pokud ne, tak mě možná vyléčí cenovka. Každopádně designově to je přesně to moje, včetně PVD. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 19. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2012 (upraveno) Movado. To umístění datumovky není nic proti ničemu, na čitelnost datumu to nemá žádnej vliv, vsaď se. Navíc každýho dvanáctýho v měsíci budeš mít svátek. Asi se mně líběj víc v tý bílý verzi. Ty Rada mně přijdou slizký, nechlapský a pofidérní. Pro krkovici do Makra bych s tim nešel, max. pro nějakej pišingr. Upraveno 19. února 2012 uživatelem Princ Milis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 19. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2012 rado moc nemusim ale v tomto pripade by bola volba jasna,pri movado sa bojim,ze ten dvojfarebny cifernik by ma rychlo omrzel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 19. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2012 Movada v bily verzi jsou skvely az na datum ,kerej by me strasne s..l Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 19. února 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2012 Movado. To umístění datumovky není nic proti ničemu, na čitelnost datumu to nemá žádnej vliv, vsaď se. Navíc každýho dvanáctýho v měsíci budeš mít svátek. Asi se mně líběj víc v tý bílý verzi. Ty Rada mně přijdou slizký, nechlapský a pofidérní. Pro krkovici do Makra bych s tim nešel, max. pro nějakej pišingr. Se z tebe fakt poseru No každopádně, ono třeba tohle byly moje první hodinky. Furt mám rád tyhle hajtech fjůčr dizajny. Ty Skageny furt mám a stále se mi líběj, ikdyž převážně nosim Astronauty. Stejně to neplánuju kupovat hned zejtra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kaja Odesláno 19. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2012 Movado. To umístění datumovky není nic proti ničemu, na čitelnost datumu to nemá žádnej vliv, vsaď se. Navíc každýho dvanáctýho v měsíci budeš mít svátek. Asi se mně líběj víc v tý bílý verzi. Ty Rada mně přijdou slizký, nechlapský a pofidérní. Pro krkovici do Makra bych s tim nešel, max. pro nějakej pišingr. Pišingr a řůžový bublinky volim MOVADO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 19. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2012 Movado Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se