macher Odesláno 29. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2010 slusnejsich - tzn. nad desitku - 10 njn ja mam "slusnych" cca 5-6, takze zvladam nosit kazde alespon jednou za tyden:) btw, by me zajimalo, jak rozumne vysvetlit zene, ze si chci koupit jeste zlate iwc (to jeste vybrat z trech kandidatu to nej bude orisek)... panove jak to delate? zn, cena utechy pak spitfire chronograph. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varvaro Odesláno 30. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2010 Vlastnim 4 ks. Nejcasteji nosim Omega Seamaster PO, na sport TagHeuer Professional sports. Jednou za cas Oris BC4 a nechal jsem si udelat limitku Prim Tiger 45, ale ty me nejak nechytily. Vlastne je nenosim vubec :-) U Dusaka jsem si objednal IWC Aquatimer Chrono J.Y Cousteau Le 2010, mely by snad byt do konce roku a bojim se, ze u toho rozhodne nezustane :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 30. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2010 Asi před půl rokem jsem neměl žádné hodinky a nechápal jsem lidi, kteří je nosí. Pak se mi zalíbily prim bauhaus, po návštěvě tohoto fóra k nim přibyly troje prim sporty 2 (zatím) a jedny kopie rolex submariner 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 1. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2010 ....... a jedny kopie rolex submariner Tím bych se tady asi moc nechlubil . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 1. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2010 Vím, že se tady o nich nemám zmiňovat, uvedl jsem je jen co do počtu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 2. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2010 Pokud nepočítám vintage tak udržuju stav kolem 2-4 (něco lepšího do společnosti a k tomu něco na běžné nošení v kvalitě od Rotary po Tissot) s tím, že to často obměňuju, a proto ten rozptyl. Když započítám vintage tak je to +2 od jedny Glashüttte a jedny televize Primky, cibule nepočítaje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petjaan Odesláno 3. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2010 mám patery....využití se různí...jedny posloužily už jen jako fotka do profilu...a dvoje společenské (nosím jedny) a dvoje na sport a volný čas(nosím jedny ven a jedny na doma - igen, nechci je ztratit)....no, a další plánujua tak čtu a měním názory.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe Lemonade Odesláno 3. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2010 (upraveno) Jsem věrný jedněm hodinkám. Upraveno 3. října 2010 uživatelem Joe Lemonade Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 3. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2010 Jsem věrný jedněm hodinkám. Ja taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 3. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2010 Ja taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noviisek Odesláno 3. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2010 U mě vládne bigamie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zid Odesláno 3. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2010 Ja taky Každý týden ale jiným Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim_1967 Odesláno 5. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2010 Otázka je jednoduchá: Kolik máte hodinek a kolik z nich pravidelně nosíte? (tj. alespoň jeden den za týden). Mám troje hodinky, ktoré nosím hlavne v lete ... a pár desiatok v krabici, na ktoré sa chystám na dôchodku !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spec Odesláno 6. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2010 Mam taktiež trojo hodiniek zatial všetko os Seika 1x Kinetic Sportura tie nosím každodenne a 2x Vintažne obydvoje z roku 77 tie len priležitostne.Každopadne mi to zatial bohate stači a časom ked budu prachy už niečo poriadne tzv definitivny model. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akatsuki Odesláno 14. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2010 6 kúskov ale všetko sú to len quartzky musím si časom zadovážiť aj dáky automat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donut Odesláno 15. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2010 Zatim troje..Od Seika 7002,cerny Promaster Nighthawk a jedny Pulsary chronograf (na nich mam ale prasklou sponu na tahu,nemuzu nikde sehnat novej,kterej by na ne pasnul,takze je nenosim)....Ale nejmin dalsi troje mam v merku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaryn Odesláno 15. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2010 (upraveno) Mám 12 ks, hlavně vintage ale co mám ChLE-B-Uhr tak je sundám jen do sprchy a nic jiného se bohužel nechytá, takže ostatní žárlí, že je taky nevenčím Upraveno 15. října 2010 uživatelem Jaryn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník TRX2010 Odesláno 24. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2010 1. Omega Seamaster 2. Breitling Montbrillant Datora 3. Sunto Core Light 4. Citizen AS 2031-57E 5. Breitling for Bentley GT bílý ciferník 6. Breitling for Bentley GT černý ciferník 7. Breitling Avenger A zjistil jsem že je v poslední době vůbec neunosím tak uvažuju že se některých zbavím S internetem se potýkám už dost dlouho, ale ty tvoje zkratky jsem si stejně musel najít. Asi to bude tím, že nechodím na nože. EDIT: Ale k tématu. Nějak mě ty hodinky neberou jako zezačátku. Plánuju nechat si jen čtvery. Společenské Armand Nicolet, Victorinox na všechny ostatní příležitosti a dvoje kultovní starší Seika pro zábavu. A dám si chvíli pokoj, shromáždím nějaké finance a pak koupím něco, co by stálo za to zdědit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 24. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2010 A zjistil jsem že je v poslední době vůbec neunosím tak uvažuju že se některých zbavím Jo, to jsme pochopili. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alojz Odesláno 24. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2010 (upraveno) Já mám celkově jenom troje hodinky, když nepočítám ty z dětství , ale zatim všechny nosím. Doufám, že do budoucna tam přibude něco, na co bych byl hodně hrdej... Upraveno 24. října 2010 uživatelem Alojz 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se