m.n. Odesláno 20. února 2012 Nahlásit Odesláno 20. února 2012 Začalo to nevinně, kdy jsem udělal radost svým bližním k vánocům, jednou Hamilton Jazzmaster Chrono 45mm, pro přítelku designovky Michael Kors (mělo to být "zlaté" a se šutrama :-) ) a díky tomu jsem naprosto propadl zdejší diskusi a každý den od té doby vymýšlím, co pořídím sobě. Navíc u obchodního partnera mám každý den na očích Corumy, limitky Panerai atd., takže se ta nemoc ještě prohlubuje a už se musím někam pohnout :-) Chci začít zlehka a udělat si radost dejme tomu do těch 10.000CZK, stejně tuším, že se to za chvilku zvrhne a dojde na "...pokud přidáš, tak můžeš mít..." :-) Ale tak začněme třeba opravdu kolem těch 5-10tKč. A co hledám? Líbí se mi designově čisté elegantní hodinky, musí to být černý řemen, černý cifr. Použití - k dennímu nošení, z 95% džíny, polo, svetr, 5% oblek.Chrono může být, ale nemusí. Rozhodně né potápky, nic sportovního, nechci Seiko ani Orient.Ač měřím 190cm, tak jsem hubeňour, takže zápěstí jen cca asi 17cm, ty 45mm jazzmastery na mně vypadaly směšně. Ty 39mm korsy jsou mi velikostně akorát, takže bych se rád držel v rozpětí 38-42mm.Abych nějak naznačil, co se mi líbí, tak třeba mé vysněné jsou IWC Portuguese Chrono Automatic, stejně tak se mi líbí Luminory 1950.Hodinky z druhé ruky mi nevadí. Tak já nevím. Začal jsem se poohlížet tady v bazaru a zatím jsem si rezervoval do středy tyto DS Pilot 38mm: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/46085-certina-ds-pilot/Je na nich něco špatně? Tedy kromě toho, že jsou ve všech eshopech vedeny jako dámské? Děkuji vám za každou cennou radu a popostrčení :-)
Horhe Odesláno 20. února 2012 Nahlásit Odesláno 20. února 2012 Než se to tady začne hemžit Seikama a Orientama, tak přidám svoje 3 swiss made tipy.Certina DS - 1 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tissot Visodate Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Louis Erard Heritage Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
NIGHTinGALE Odesláno 20. února 2012 Nahlásit Odesláno 20. února 2012 Začal jsem se poohlížet tady v bazaru a zatím jsem si rezervoval do středy tyto DS Pilot 38mm: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/46085-certina-ds-pilot/ Je na nich něco špatně? Tedy kromě toho, že jsou ve všech eshopech vedeny jako dámské? Za ty prachy mi to přijde jako dobrá koupě. Ideální univerzální hodinky pro začátek. Ber je.
NIGHTinGALE Odesláno 20. února 2012 Nahlásit Odesláno 20. února 2012 (upraveno) Než se to tady začne hemžit Seikama a Orientama, tak přidám svoje 3 swiss made tipy. Certina DS - 1 Tissot Visodate Louis Erard Heritage Ty jsou taky v pohodě, snesl bych všechny tři. A ty Certiny se mi asi líbí ještě o fous víc, než Tissot a Erardy. Upraveno 20. února 2012 uživatelem NIGHTinGALE
Horhe Odesláno 20. února 2012 Nahlásit Odesláno 20. února 2012 (upraveno) DS-1 jsou fajn, měl jsem je rád.Každopádně všechny 3 modely stojej min. dvojnásobek těch certin v prodeji. Pro začátek do nich jdi a pak se rozkoukej. Upraveno 20. února 2012 uživatelem Horhe
Murphy97 Odesláno 20. února 2012 Nahlásit Odesláno 20. února 2012 (upraveno) Ja bych volil ty Visodate co navrhuje Horhe. Za nove malinkato pritlacis, ale mas nadcasove oblekovky opravdu na cely zivot...Preji stastnou ruku, zacinas dobre! Edit: na to, ze jsi tu dele, nez ja :smile_anim: Upraveno 20. února 2012 uživatelem Murphy97
m.n. Odesláno 20. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 20. února 2012 Dlouho tady nejsem, sice jsem se zaregistroval už v roce 2009, ale aktivně to tady prohlížím od prosince. Ty DS-1 se mi líbí, od prodejce z DE, u kterého jsem kupoval Hamiltony, by mě vyšly přesně na těch 10.000Kč a tak se chci zeptat, zda má cenu kupovat v takovéto cenové kategorii limitované edice? http://www.olfert-co.de/Certina-DS-1-Automatik-Herrenuhr-Limited-Edition
Horhe Odesláno 20. února 2012 Nahlásit Odesláno 20. února 2012 Nevim no, tahle limitka mi příjde tak nějak o ničem. Když už, tak s rezervou, ale to jsme na dvojnásobku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
m.n. Odesláno 20. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 20. února 2012 No mně se ta bez té rezervy líbí víc, ale nemusím ji mít. Spíš mi šlo jen o to, zda stojí těch 40eur za to, nebo je to jen taková limitka nelimitka.
Horhe Odesláno 20. února 2012 Nahlásit Odesláno 20. února 2012 Při následnym prodeji ti to moc nepomůže. Budeš tratit dost v obou případech. Pokud bys chtěl hodinky na dlouho, ev. na celej život, tak si prostě vyber co se ti nejvíc líbí.
m.n. Odesláno 20. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 20. února 2012 Ne, rozhodně nepočítám s tím, že by mi tyto hodinky vydržely dlouho, chci jít výš a výš :-) Takže z tohoto hlediska se fakt jeví asi nejlíp zatím ty inzerované DS Pilot. Myslím si, že když se dají na nějaký hezký nový řemen, tak parády nadělají ještě dost...
Chorche Odesláno 20. února 2012 Nahlásit Odesláno 20. února 2012 A Hamilton Khaki King z prodejní sekce?
fermuello Odesláno 20. února 2012 Nahlásit Odesláno 20. února 2012 Ja sa len vyjadrím k tomu označenie dámske .... podla mňa to nie sú dámske neviem prečo ich tam označujú české aj slovenské eshopy, na zahraničných eshopoch sa označujú ako pánske ...napr. http://watchluxus.com/brands/certina/sport/ds-pilot-menhttp://www.ebay.com/itm/NEW-CERTINA-633-7159-42-DS-PILOT-MENS-AUTOMATIC-WATCH-/110825692233?pt=Wristwatches&hash=item19cdb9dc49
m.n. Odesláno 20. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 20. února 2012 fermuello: ono asi záleží na průměru. Třeba ty na ebay jsou 44mm, tak je možné, že 38mm jsou vedeny jako dámské.
Petr Svenda Odesláno 20. února 2012 Nahlásit Odesláno 20. února 2012 Mne prijdou zajimave i tato Mida, ale jsou zcela mimo tvoji specifikaci, tak se spis omlouvam za O.T. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/46101-mido-commander/
mmcmxcix Odesláno 20. února 2012 Nahlásit Odesláno 20. února 2012 Za mne velky palec nahoru pro Hamilton Khaki King, jedne z nejlepsich hodinek v teto cenove relaci.
Filipmar Odesláno 21. února 2012 Nahlásit Odesláno 21. února 2012 Když píšeš designově čisté a elegantní hodinky, tak si hned vzpomenu na tyhle Junghans - http://www.chronosho...etail.php?p=828 Je třeba vzít v úvahu, že jsou s ručním nátahem. Starší jsou trochu hůře sehnatelné, tady na fóru jsem je asi neviděl...to spíš zahraničí. Nové se do tvého limitu vejdou jen s cenou bez DPH. Ale pro mě jsou to neskutečně krásné hodinky!
m.n. Odesláno 21. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 21. února 2012 Ano, na tyhle jsem taky koukal, já bych je snad i koupil, DPH si odečtu, to není problém, ale jsou to jen 34mm :-(
Filipmar Odesláno 21. února 2012 Nahlásit Odesláno 21. února 2012 Ano, na tyhle jsem taky koukal, já bych je snad i koupil, DPH si odečtu, to není problém, ale jsou to jen 34mm :-( Já jsem přehlédl požadavek na velikost... Ale opticky vypadají větší, než jsou ve skutečnosti. Chtělo by to vyzkoušet naživo...
Majkyboy Odesláno 25. února 2012 Nahlásit Odesláno 25. února 2012 Ja by som sa osobne priklonil k volbe Tissot Visodate s ciernym cifernikom. Sam jedny vlastnim a spokojnost, takze mozem len odporucit.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se