Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 80
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

jistěže není, ačkoli o kabátu píše - nicméně vyjádření ricousovo je naprosto přesné !

:thumbsup_anim:

Nedělej z toho drama "o nesvobodě"! Bude se to tolerovat v rozumne míře, takže neni problém. Rozhoduje moderator, takže ok. Já jsem taky prodával noze a dokonce i stůl - a nebral bych jako tragedii, kdyby mi to tenkrát někdo smazal. Děláte z komára velblouda.
Návštěvník ?po
Odesláno

Nedělej z toho drama "o nesvobodě"! Bude se to tolerovat v rozumne míře, takže neni problém. Rozhoduje moderator, takže ok. Já jsem taky prodával noze a dokonce i stůl - a nebral bych jako tragedii, kdyby mi to tenkrát někdo smazal. Děláte z komára velblouda.

to sem nějak prošvihnul - zrovna bych ňákej potřeboval - akorát nevím estli bukovej nebo dubovej, ale dřevjenej jo - he he

Odesláno

to sem nějak prošvihnul - zrovna bych ňákej potřeboval - akorát nevím estli bukovej nebo dubovej, ale dřevjenej jo - he he

To si prosvihl, tenkrát ho koupil Kibi :-))) A to fakt.
Odesláno

Jezis vy toho zase nadelate.. Pokud vam neprijde divny, ze nekdo do prodeje hodi tri roky obnoseny boty, 5 let starou bundu, zpola vypitou flasku a podobne, tak jsem asi na jiny vlnovy dylce a vyhovuje mi to. Myslim, ze to Kamil nemyslel tak, jak se to snazi Quido prezentovat, ale spis jako upozorneni, ze nekdy uz to je fakt asi za hranici.. Navic netreba se z toho nejak stresovat, kdyz se to neproda tady (nebo se to smaze), muze se to prodat treba jinde, kde se najde kupec, ktery to bude chtit a to, ze se to nekoho dotkne, s tim se holt musi pocitat. Zatim se z toho ale nikdo do vejsky nepos*al, takze je to asi ok :)

Odesláno

To si prosvihl, tenkrát ho koupil Kibi :-))) A to fakt.

Nejspis nebyl blbej, vyfotil podlahu a spravne se zeptal: dub nebo buk, to je prece fuk, bude se hodit?

A, mimochodem, kdyz se tady prodavaly jety boty, takyjsem se celkem divil. Ale na zasah shury mi to nepripadalo. Kdo by takovy sracky kupoval? Ono by to snad vyhnilo samo, ne? Kde neni poptavka....

Odesláno

Jezis vy toho zase nadelate.. Pokud vam neprijde divny, ze nekdo do prodeje hodi tri roky obnoseny boty, 5 let starou bundu, zpola vypitou flasku a podobne, tak jsem asi na jiny vlnovy dylce a vyhovuje mi to. Myslim, ze to Kamil nemyslel tak, jak se to snazi Quido prezentovat, ale spis jako upozorneni, ze nekdy uz to je fakt asi za hranici.. Navic netreba se z toho nejak stresovat, kdyz se to neproda tady (nebo se to smaze), muze se to prodat treba jinde, kde se najde kupec, ktery to bude chtit a to, ze se to nekoho dotkne, s tim se holt musi pocitat. Zatim se z toho ale nikdo do vejsky nepos*al, takze je to asi ok :)

Ty jsi proste kluk konstruktivní! A mas recht!
Odesláno (upraveno)

Nedělám žádné drama - nepřetáčej mé vyjádření (o nesvobodě to nění - viz ricous)... Svůj názor jsem napsal a souhlas s dalším taky - víc asi nemám co dodat, jen bych se opakoval.

Jestli někdo čte něco, co tam není, není můj problém. Tady jde spíše o princip.... každý asi ví o jaký.

;)

Jasněže to přežijem!

:cheers:

Upraveno uživatelem Quido Morava
Odesláno

A kdyz uz se to tady tak vyklidnilo, tak se zeptam. Nechtel by nekdo dva starsi natelniky? Jsou to takove ty s uzkymi raminky a hlubsim vystrihem. Uz mi nejsou pres bricho a v podpazi jsou lehce nazloutle. Pod kosili, nebo svetr ale furt v pohode. Kafepivo pri predani v Sofii platim.

Odesláno

Murphy - hlavne kdyz to zazloutly podpazi pujde prelestit :D Muzu poprosit o rezervaci do 23:00? Potrbuju si promyslet jaky k nim pripadne koupim hodinky :D

To je telepatie, Michale. Trochu jsem na Tebe spolehal, co uz nemam konfekcni velikost. A ze jsem kamos, rezervace pro Tebe je neomezena. Proste - az se tady objevis, jsou tvoje! A na to se napijem!

Odesláno (upraveno)

Murphy - hlavne kdyz to zazloutly podpazi pujde prelestit :D Muzu poprosit o rezervaci do 23:00? Potrbuju si promyslet jaky k nim pripadne koupim hodinky :D

Ty si eště moderátor? :suicide_anim: :suicide_anim: :suicide_anim: Ricousi,sem si dělal p...l s tim kabátem.Přece bych vo někom,koho sem nechal cachtat ve své koupelně nenapsal,že je usteckej sociální případ,prodavající hadry z blešáku.

Edit.Ted vo tom přemejšlim.Sem svině dost velká,ale nemuzu si lhát do kapsy.Takže,asi bych to napsal.

Upraveno uživatelem xxxxxfazerxxxxx
Odesláno

To je zapeklité téma.

Vezměte si takvou milisovu bundu, kterou vytahal, když se ji pokoušel zapnout přes břicho, a ještě k tomu ztratil tu čepici.

Na druhý straně ricousův kabát, kterej má asi podobný vady (teda tu čepici asi né), nepamatuju si, jak byl nebo nebyl novej, ale je to tak trochu sběratelská záležitost.

Jak se s tím má člověk poprat?!

Každopádně bych navrhoval: "gadgets" bez omezení (nože, auta, techniku, sport - ne prádlo) a u oblečení a obuvi zavést pravidlo to, že se musí jednat o nové - nevyhovující, případně "sběratelské," resp. koníčkářské - tedy třeba armádní věci (bundokošili bundesvéru, kterou mám odsud, nosím s oblibou do hospody a kolik dělá parády!).

A ricous i milis budou šťastní a spokojení a nebudou se tu prodávat jetý boty. Teda chozený.

A možná bych na to přidal ještě zvláštní sekci, aby nezapadaly inzeráty na výměnu hodinek. Před časem jsem chtěl jedny vyměnit, ale po dvou dnech už bbyly na další stránce a připadal jsem si z toho špatně a v depresi.

Návštěvník Kamil
Odesláno

A možná bych na to přidal ještě zvláštní sekci, aby nezapadaly inzeráty na výměnu hodinek. Před časem jsem chtěl jedny vyměnit, ale po dvou dnech už bbyly na další stránce a připadal jsem si z toho špatně a v depresi.

To není blbej nápad.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...