Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Po kupe svojich prvych mechanickych hodiniek znacky Seiko som sa rozhodol, ze si zaobstaram nieco menej sportoveho, samozrejme s mechanickym strojcekom. Potreboval som nejake hodinky typu "casual" a kedze mi bola znacka Steinhart velmi sympaticka, vedel som, ze chcem nieco od nich. Dlho som sa rozhodoval medzi pilotkami a modelom Aviation (boli mi blizke nakolko pracujem v leteckej firme). Volba nakoniec padla na Nav B-watch s primerom 47mm a teraz ako ich mam na ruke viem, ze som s tym rozmerom spravil dobre :)

Hodinky som kupoval nove, svoje skusenosti s predajcom toptime.sk zverejnim v prislusnej sekcii.

..ospravedlnujem sa za kvalitu fotiek z mobilu

post-12837-093743100 1330430294.jpg

post-12837-089438400 1330430296.jpg

post-12837-007358800 1330430299.jpg

• po měsíci...
Odesláno

Ahoj, chcem sa spýtať a zbytočne nezakladať nové téma na takúto vec. Pokukujem po pilotkách Steinhart a neviem,

či na moje zápästie, ktoré má obvod 17 cm nie je 47 mm moc veľa. Pozeral som aj verziu 44 mm, no ale tá zase nemá

tú krásnu diamantovú korunku. Vyskúšať si ich nemám kde; na Slovensku som našiel iba predajcu Toptime.eu .

V kamenných obchod ich asi nenájdem... Vďaka za odpovede.

Odesláno
  V 6. 5. 2012 v 9:46, '2139103620' napsal:

Ahoj, chcem sa spýtať a zbytočne nezakladať nové téma na takúto vec. Pokukujem po pilotkách Steinhart a neviem,

či na moje zápästie, ktoré má obvod 17 cm nie je 47 mm moc veľa. Pozeral som aj verziu 44 mm, no ale tá zase nemá

tú krásnu diamantovú korunku. Vyskúšať si ich nemám kde; na Slovensku som našiel iba predajcu Toptime.eu .

V kamenných obchod ich asi nenájdem... Vďaka za odpovede.

Ahoj,

majitel serveru toptime.eu je tunajsi clen "esqueleto". Je to velmi ochotny a maximalne spolahlivy predajca, od ktoreho som kupoval aj ja svoje pilotky.

Jedny Steiny s priemerom 44mm ma tusim teraz s diamantovou korunkou aj aktualne v ponuke tu:

http://www.chrono24.com/en/dealer/toptime/liste.htm

skus mu napisat, je fakt velmi ochotny a vyskusat by si si ich mohol teraz vo Zvolene tusim. Chybu s tymto predajcom urcite neurobis.

Odesláno

Vďaka všetkým za odpovede. Včera som si písal s tým pánom z firmy Toptime. Hodinky s priemerom 44 mm mal aj s diamantovou

korunkou. Hodinky som si objednal a sú už na ceste. Už sa na ne teším, ešte raz všetkým ďakujem.

Odesláno

Ešte by som chcel niečo zistiť. Možno že je to blbá otázka, ale čo znamená symbol na pilotkách, ktorý som vyznačil na obrázku. Mal v praxi nejaký význam pre

pilotov alebo to je iba nejaké vojenské označenie.

post-8214-002577400 1336376798.jpg

Odesláno
  V 7. 5. 2012 v 7:17, '2139103620' napsal:

Vďaka všetkým za odpovede. Včera som si písal s tým pánom z firmy Toptime. Hodinky s priemerom 44 mm mal aj s diamantovou

korunkou. Hodinky som si objednal a sú už na ceste. Už sa na ne teším, ešte raz všetkým ďakujem.

Gratulujem ku kupe hodiniek a dufam, ze sa s nami podelis o prve dojmy ci uz z obchodu alebo zo samotnych hodiniek :cheers:

k tej otazke ohladne trojuholnika s bodkami tu mam pre Teba jednu citaciu:

Pojítkem byla v pozici dvanáct značka trojúhelníku, který měl kolem horního rohu dvě tečky. Tak piloti vždy poznali i ve tmě, kde je vrch hodinek. Je třeba si uvědomit, že hodinky si piloti připínali většinou na kombinézu a nemuseli tedy poznat, zda se jim hodinky nesvezli z ruky, ve tmě kabiny bylo jistější udělat na vrch hodinek fosforeskující značku.

ak by si sa chcel pripadne dozvediet nieco blizsie ohladne B-Uhr, pozri si clanok tu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...