cretino Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Odesláno 28. února 2012 Po kupe svojich prvych mechanickych hodiniek znacky Seiko som sa rozhodol, ze si zaobstaram nieco menej sportoveho, samozrejme s mechanickym strojcekom. Potreboval som nejake hodinky typu "casual" a kedze mi bola znacka Steinhart velmi sympaticka, vedel som, ze chcem nieco od nich. Dlho som sa rozhodoval medzi pilotkami a modelom Aviation (boli mi blizke nakolko pracujem v leteckej firme). Volba nakoniec padla na Nav B-watch s primerom 47mm a teraz ako ich mam na ruke viem, ze som s tym rozmerom spravil dobre Hodinky som kupoval nove, svoje skusenosti s predajcom toptime.sk zverejnim v prislusnej sekcii. ..ospravedlnujem sa za kvalitu fotiek z mobilu
bandicoot Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Odesláno 28. února 2012 Velky hodinky a pritom ti sednou. Tyhle manualni B-Uhr od Guenthera jsou proste povinnym krokem na kazde chronoceste.
cretino Odesláno 28. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 28. února 2012 dakujem. asi mam divne tvarovane zapastie, lebo na priemer 19 aj cosi mi mali byt teoreticky velke - nastastie su ale akurat
Potkan Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Odesláno 28. února 2012 Supr, nebudes litovat.Akorat jsi zvolil na chlubeni blbou dobu, protoze Armani vlakno je ted tak strasna sranda, ze ti to tu nikdo asi cist nebude
robo Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Odesláno 28. února 2012 Fajne, pripájam sa ku gratulantom, parádny výber, nech slúžia k spokojnosti
cretino Odesláno 28. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 28. února 2012 ..dakujem za gratulacie mam z nich radost to Armaniho vlakno fakt stoji za precitanie - dobre som sa pobavil
soviska Odesláno 7. března 2012 Nahlásit Odesláno 7. března 2012 Skvela volba,taky jsem jim nedokazal odolat
2139103620 Odesláno 6. května 2012 Nahlásit Odesláno 6. května 2012 Ahoj, chcem sa spýtať a zbytočne nezakladať nové téma na takúto vec. Pokukujem po pilotkách Steinhart a neviem,či na moje zápästie, ktoré má obvod 17 cm nie je 47 mm moc veľa. Pozeral som aj verziu 44 mm, no ale tá zase nemátú krásnu diamantovú korunku. Vyskúšať si ich nemám kde; na Slovensku som našiel iba predajcu Toptime.eu . V kamenných obchod ich asi nenájdem... Vďaka za odpovede.
Potkan Odesláno 6. května 2012 Nahlásit Odesláno 6. května 2012 Pokud vím, můžeš si objednat diamantovou i na model 44 mm. Zeptej se Kubsona..
koveras Odesláno 6. května 2012 Nahlásit Odesláno 6. května 2012 JJ, stačí u Kubsona objednať diamantovú korunku. V dobe, keď som ich u neho kupoval ja dokonca cibulkovú ani nemal skladom.
cretino Odesláno 6. května 2012 Autor Nahlásit Odesláno 6. května 2012 V 6. 5. 2012 v 9:46, '2139103620' napsal: Ahoj, chcem sa spýtať a zbytočne nezakladať nové téma na takúto vec. Pokukujem po pilotkách Steinhart a neviem, či na moje zápästie, ktoré má obvod 17 cm nie je 47 mm moc veľa. Pozeral som aj verziu 44 mm, no ale tá zase nemá tú krásnu diamantovú korunku. Vyskúšať si ich nemám kde; na Slovensku som našiel iba predajcu Toptime.eu . V kamenných obchod ich asi nenájdem... Vďaka za odpovede. Ahoj, majitel serveru toptime.eu je tunajsi clen "esqueleto". Je to velmi ochotny a maximalne spolahlivy predajca, od ktoreho som kupoval aj ja svoje pilotky. Jedny Steiny s priemerom 44mm ma tusim teraz s diamantovou korunkou aj aktualne v ponuke tu: http://www.chrono24.com/en/dealer/toptime/liste.htm skus mu napisat, je fakt velmi ochotny a vyskusat by si si ich mohol teraz vo Zvolene tusim. Chybu s tymto predajcom urcite neurobis.
Kazaam Odesláno 6. května 2012 Nahlásit Odesláno 6. května 2012 taky to byly moje první lepší ... gratulace
2139103620 Odesláno 7. května 2012 Nahlásit Odesláno 7. května 2012 Vďaka všetkým za odpovede. Včera som si písal s tým pánom z firmy Toptime. Hodinky s priemerom 44 mm mal aj s diamantovoukorunkou. Hodinky som si objednal a sú už na ceste. Už sa na ne teším, ešte raz všetkým ďakujem.
2139103620 Odesláno 7. května 2012 Nahlásit Odesláno 7. května 2012 Ešte by som chcel niečo zistiť. Možno že je to blbá otázka, ale čo znamená symbol na pilotkách, ktorý som vyznačil na obrázku. Mal v praxi nejaký význam prepilotov alebo to je iba nejaké vojenské označenie.
cretino Odesláno 7. května 2012 Autor Nahlásit Odesláno 7. května 2012 V 7. 5. 2012 v 7:17, '2139103620' napsal: Vďaka všetkým za odpovede. Včera som si písal s tým pánom z firmy Toptime. Hodinky s priemerom 44 mm mal aj s diamantovou korunkou. Hodinky som si objednal a sú už na ceste. Už sa na ne teším, ešte raz všetkým ďakujem. Gratulujem ku kupe hodiniek a dufam, ze sa s nami podelis o prve dojmy ci uz z obchodu alebo zo samotnych hodiniek k tej otazke ohladne trojuholnika s bodkami tu mam pre Teba jednu citaciu: Pojítkem byla v pozici dvanáct značka trojúhelníku, který měl kolem horního rohu dvě tečky. Tak piloti vždy poznali i ve tmě, kde je vrch hodinek. Je třeba si uvědomit, že hodinky si piloti připínali většinou na kombinézu a nemuseli tedy poznat, zda se jim hodinky nesvezli z ruky, ve tmě kabiny bylo jistější udělat na vrch hodinek fosforeskující značku. ak by si sa chcel pripadne dozvediet nieco blizsie ohladne B-Uhr, pozri si clanok tu
2139103620 Odesláno 7. května 2012 Nahlásit Odesláno 7. května 2012 Vďaka za vysvetlenie. Mne vždy vŕtajú v hlave také drobnosti...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se