Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Cez stranku www.toptime.sk som si objednal a kupil svoje pilotky od Steinhartu a bol som maximalne spokojny. Super jednanie, ferovy pristup - ako mi bolo dopredu povedane, tak sa vsetko aj v reale udialo. Hodinky boli este v den dodania na sklad odoslane bezplatne na moju adresu expresnym kurierom, na druhy den som ich mal na ruke. :)

Ako kompenzaciu za nespolahlivost dodavok sposobenu Steinhartom (typicky jav :) ) a tym dane mierne zvysenie cakacej doby na cerstvo vyrobeny kus som od Petra dostal gratis kozeny Steinhart remienok a handricku na hodinky. Pravdou je, ze s takymto pristupom som sa este nestretol :cheers: .

..islo o tieto hodinky:

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/46843-steinhart-nav-b-watch-stainless-steel/

Svoje dalsie hodinky si tu urcite zakupim aj nabuduce a www.toptime.sk mozem len odporucat :D

• po 2 týdnech...
Odesláno

Cez stranku www.toptime.sk som si objednal a kupil takyto hla winder

Posted Image

Pred objednavkou bola dlhsia mailova komunikacia, trpezlive zodpovedanie mojich dotazov, pomoc pri vybere , priatelske, ferove a promptne jednanie. Odporucam.

• po měsících...
Odesláno

kupoval som si vcera vystezejkovac, dnes ho mam doma aj s milym darcekom - handrickou.. islo o objednavku za 5,6?, no napriek tomu super pristup a jednanie.. silno odporucam :)

• po měsících...
Odesláno

po minulych opakovanych nakupoch viacerych kuskov hodiniek mi akurat dorazili aj Lüm Tec 500-1, pristup, tovar, rychlost a osobnu komunikaciu hodnotim na najvyssej urovni - Peto, dakujem  :clap:

Odesláno

Mozem len potvrdit pozitivne referencie. Kupoval som pred casom Steinhart tah, ktory mali skladom, kurier mi ho dorucil na druhy den, postovne bolo zadarmo. Vyborny pristup v komunikacii, ustretovost, prajem vsetko dobre, len tak dalej!

Návštěvník kupec
Odesláno

Už som viac krát nakupoval v internetovom obchode www.toptime.sk. Veľmi seriózny prístup majiteľa firmy. Veľmi som bol spokojný s nákupom aj rýchlosťou dodania.

Tento obchod hodnotím veľmi dobre. - :) :thumbsup_anim:

• po měsících...
Odesláno

Po tel. dohovore som si bol po nové Štajny v Toptime osobne. Maximálna ústretovosť. Potešil ma aj darček v podobe Nato remienku podľa vlastného výberu. Za mňa 100%.

• po měsíci...
Odesláno

pridavam dalsie chvaly na tento internetovy obchod, ustretove konanie, rychlost dodania hodiniek, promptne odpovede na maily, jednoducho spokojnosť, nech sa mu dari aj nadalej :) taktiež 100% spokojnosť

Odesláno (upraveno)

Ja som tam kupoval novy remen na pilotky Steinhart. Ustretove jednanie, pohodovy pristup. Kedze sa jednalo o model, ktory bol nasadeni na predvadzackach, tak som dostal zlavu, ktora potesila. Doporucujem.

Upraveno uživatelem Roman-ZA
Odesláno

Kupoval som tam dávnejšie remen teraz origo Steinhart kaučuk a ochota nadpriemerná majiteľ zdvíha mob aj po 20:00 :)

Vrelo odporucam a z radosťou budem ďalej nakupovať v toptime

Odesláno

Taky musím potvrdit maximální vstřícnost a ochotu. Kupoval jsem M52, které jsem nakonec musel vrátit. Bohužel mi nesedly. Každopádně přístup přímo nadstandardní. Určitě doporučuji.

• po měsících...
Odesláno

Opäť musím zdôrazniť ochotu, ústretovosť a trpezlivosť majiteľa pri mojom vyše 1,5 hodinovom vyberaní hodiniek. Palec hore.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...