Jeňa Odesláno 20. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2006 Zdravím vás, pohybuji se zde jen krátce, takže jsou mi ještě mnohé věci utajeny. Proto se ptám. Vidívám, že mnozí lidé zde, mají své primky sport vyhotovené s nerezovým pouzdrem. Zajímá mě, kde jste pouzdra sehnali. Prodává je PRIM - Elton, nebo je mají hodináři někde schovaná? A kolik taková záležitost stojí? Moc díky.
VS Odesláno 20. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2006 Pouzdra prodávali v Parexu ze starých zásob. Teď už je dělá jen Elton a samostatně neprodá. Jedině jako součást renovace. Já jsem koupil celé hodinky s kalibrem 68 od hodináře v Ostravě. http://hodinarstviualese.sweb.cz/ Nedávno měl ještě jedny žluté na prodej. V nerez pouzdrech byly i hodinky s kalibrem Myiota, které vyráběl Prim. Možná je ještě někde seženeš.
ZI Odesláno 21. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2006 Potvrzuji, PRIM Sport v nerezu s kalibrem Myiota 72 jsem zakoupil minulý týden za 1970,- Kč. Už se těším na Štědrý den :-))). Jinak tam ještě prodávají mechaniky v mosazi za 950,-.
HIFI Odesláno 21. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2006 PRIM Sport II v nerezu - viděl jsem je včera v Havířově - cena 2420.
Cyber Odesláno 21. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2006 PRIM Sport II v nerezu - viděl jsem je včera v Havířově - cena 2420. Prim Sport II nerez - Praha ( Myiota ) 2690,-
Jeňa Odesláno 23. prosince 2006 Autor Nahlásit Odesláno 23. prosince 2006 Díky za informace. Primky sport už mám, jednalo se mi o to pouzdro. Říkáte, že se dá pořídit. Ale jaká je cena a jak kontaktovat uvedenou firmu. Je škoda, že když Prim samostatně pozdro neprodá.
babaq Odesláno 23. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2006 No on dokonce ani bez zaslání hodinek neprozradí, jestli pouzdro (na jiné hodinky) vůbec má. Ani fotky poslat nestačí... Docela zajímavá obchodní politika :-(
VS Odesláno 23. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2006 Pokud na ně narazíš, vyjde levněji koupit celé hodinky, než jen pouzdro v Eltonu. Ale nevím, jestli je jedno pouzdro pro Myiota i Prim kalibr 68 nebo jde o různá pouzdra.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se