Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

sonny.c : tak to je úplně naho>no, dle mého. Jednak to pořád oddělávat a přidělávat, dál to zabere místa, dál se pod to dostane prach a zedře sklíčko k nepoznání.

Fakt pořád mi nejlíp sedí ty SNK80x. Jsou lehké,na nylonu,přehledné, šrám je za ty peníze bolet nemusí.

Není to oldschool kovář,aby mu poskakující železo držené levou rukou a mlácené kladivem pravou rukou zničilo strojek.

Odesláno

Do prace ber gecka a v sekcii prodam tam najdes dost kuskov vcetne mojho kolotocu. Das ich na pracku a nemusis mysliet ci dalsia "cinost" im ublizi a ak aj nahodou sa ti poskriabe sklo(maju ich dobre hlboko zapustene) tak Geckam to svedci.Ale aj tak VZDY po praci ocistit a oplachnut. Mechaniky si kup na normalny zivot sport,zabava atd.

Odesláno

Že ještě rozumuju, tak géčka se mi na dílně moc nelíbily. Jsou to krávy veliké. Když géčka, tak něco menšího jako 5600.

Odesláno

Ggrande,ten řemen u SNK bude za chvíli pěkně vonět daným řemeslem.Když už,tak na tahu(dělají se),ale já bych stejně volil obyčejná Casia za pár stovek.Mé F-105-ky statečně zvládají bourací i ruční kladiva,a to je daleko horší.Tím,že jsou černá a celoplastová,tak na nich ani není nic vidět.Na géčka bych se vykašlal,strojařinu zvládnou daleko levnější hodinky.Za ušetřený peníz bych investoval do pěkných civilních.

Chudinky otlučené mechaniky se zranitelným sklem a pouzdrem by za chvíli na dílně ani nikdo neobdivoval.

Odesláno (upraveno)

Jezevcik2: na takovéto aktivity tahy vidím nerad. Jednak nejde rychle měnit délka, mají ostré hrany a při prudších pohybech či nějak skrčeném zápěstí řezou do ruk a taky můžou podřít výrobek(nemyslím hodinky). Pravda, pásek bude cítit, ale dá se vyprat. Nebo nasadit gumový pásek, ten by byl vhodnější, že není tak dlouho mokrý.

Edit: Tohle téma je mi celkem blízké. Sám se pohybuju občas v podobném prostředí a vyhovovaly Casia W-71-1V,protože jsou teňoučké, ale protože neukazují čas při stopkách, tak jejich místo nahradily DW5600(jen kdyby neměly tak naprd tlačítka). Ale u mě je ještě důležité mít stopky,které zvládnou více jak 60min(proto mechaniky ne-e). Na prácu kolem baráku a zahrady chci právě SNK, protože mechanika je mi milejší,nepotřebuju stopky a tvar pouzdra se mi velice líbí.

Upraveno uživatelem ggrand
  • po měsících...
Odesláno

Tak jsem se to pokusil vyřešit pomoci PS2. Složil jsem z několika kusu ošoupane díly abych v práci neničil nic použitelného na venek:),první která jsem pokoušel se začaly rozcházet o 20min za směnu(jedno povoleni a dotažení svěraku za minutu a párkrát na ruční brusku se zmetkem...), po prvním dnu, tak jsem je doma pošteloval a od oka se mi podařilo dostat na cca 10 minut za 24... druhy den jsem je zkusil zas a kupodivu jim to prospělo a zmizelo i těch 10 minut. Tak jsem je doma odložil a vzal druhé... ty zatím drží tak uvidíme...

Josse
Odesláno

Kup si do práce něco levného(nejlépe plastové digi)a po šichtě přehoď na nějakou fajnovku.Nejde o to,že bys nemohl chvíli dokola reklamovat,ale ty hodinky by po čase vypadaly tak,že by ses za ně styděl a připadal si jako socka.Věř,že vím,o čem mluvím.

Moje řeč. Já praktikuji tom samé. Do práce Casio a po šichtě Seiko Sarb 035 :smile_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...