Chosef76 Odesláno 19. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2013 Mám je pár týdnů, už jsem dostal nabídku na odkoupení...., ale zatím zůstanou, pač ty se jen tak neokoukají. První mé hodinky, kterých si už všimlo několik žen a pochválily mi skvělý vkus. Rolexek si žádná nevšimla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oberan Odesláno 19. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2013 Jsem nový majitel těchto zelenkavých krasavic, ale jsem lehce rozpačitej ze subtilního ciferníku. Na fotkách to tak nevypadá ... no ale i tak jsou fajn :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palmone1 Odesláno 24. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2013 (upraveno) No zazrel som ich uz par krat - prvy dojem - rozhadzany dizajn, nesumerne, hrube - no a co sa stalo? Zacinaju sa mi pacit... maju evidentne nejake tajne caro.... Este by som privital nejaku realnu fotku v tme - zaujima ma lumi... thank´s Upraveno 24. února 2013 uživatelem palmone1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ony Odesláno 26. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2013 Aj mne sa zčinajú pačit super design. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HB63 Odesláno 27. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2013 Este by som privital nejaku realnu fotku v tme - zaujima ma lumi... Něco jsem o nich napsal tady včetně hodnocení lumi:http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/24164-rado-original-diver/ Ještě dvakrát nekvalitní foto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se