gas Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Odesláno 6. března 2012 boze to jsou zase kecy Hele napsal jsem pro "pro me". Mas s tim problem ? Ze ty jsi po.sranej z jednech hodinek je tvuj boj. Omega ma uzasne a nadcasove modely, ktere bych si koupil, ale tyhne to "u me" rozhodne nejsou, takze se hod do klidu a nereaguj, kdyz neni potreba ...
lastam Odesláno 7. března 2012 Nahlásit Odesláno 7. března 2012 (upraveno) Hele napsal jsem pro "pro me". Mas s tim problem ? Ze ty jsi po.sranej z jednech hodinek je tvuj boj. Omega ma uzasne a nadcasove modely, ktere bych si koupil, ale tyhne to "u me" rozhodne nejsou, takze se hod do klidu a nereaguj, kdyz neni potreba ... ja jsem nereagoval ja jen komentoval, a rozhodne to nebylo mysleno ve zlym, to byla jen takova veta do prazdna, ja jsem jinak velmi v klidu, jsem se fakt tomu zasmal co jste tu s bakerem resili, ale uz toho necham, aby ses ty stacil hodit do klidu, priste nejednej tak agresivne, fakt to neni potreba... a jestli te to potesi, tak me se tvoje modre IWC opravdu moc libi, mam rad modrou, ale to uz jsem ti myslim nekde chvalil, mej se a nezlob se Upraveno 7. března 2012 uživatelem lastam
jartop Odesláno 7. března 2012 Nahlásit Odesláno 7. března 2012 Se tu snad ještě budete objímat, ne...?
barabas Odesláno 19. března 2012 Nahlásit Odesláno 19. března 2012 na presnost se.re pes, pruhled mne nevadi, ale vzhledove jsou to pro me masivni samponky co za par let vyjdou z mody, proto mam model roku 67 ( k presnosti, 15s do plusu za mesic co dela 80111 je ok ) tvoja fotka? ak ano, tak najkrajsia aku som kedy videl aquatimerov!
lukin_ova Odesláno 19. března 2012 Nahlásit Odesláno 19. března 2012 Mám neblahý pocit, že se blíží Aquatimer vlna ....... Ikdyž slovíčko neblahý není na místě, ono aspoň bude brzy co kupovat v prodejním vlákně ... Abych předešel dotazům přes SZ, já si je zatím neobjednal.....
marosh Odesláno 20. března 2012 Nahlásit Odesláno 20. března 2012 Jojo, přesně tak Lukáši.Mě se líbí už víc jak rok tomu nazad a teď mě to kapku štve, že se do nich zamilovávájí další blázni, ale na druhou stranu, kdo si počká, ten se dočká. Ha.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se