Klasik Odesláno 14. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 14. března 2012 Jóóóó, já jsem tušil, že mě tu pár lidí bude málem věšet , a že je to trochu kontroverzní volba, ale tentokrát si za tou volbou stojím. Řekl bych, že to je jedna z těch kombinací, která se buď bezmezně líbí, nebo bezmezně nelíbí a to je podle mého názoru rozhodně lepší než "neurazí, ale nenadchne". V každém případě díky za názory.
Marfael Odesláno 15. března 2012 Nahlásit Odesláno 15. března 2012 Jóóóó, já jsem tušil, že mě tu pár lidí bude málem věšet , a že je to trochu kontroverzní volba, ale tentokrát si za tou volbou stojím. Řekl bych, že to je jedna z těch kombinací, která se buď bezmezně líbí, nebo bezmezně nelíbí a to je podle mého názoru rozhodně lepší než "neurazí, ale nenadchne". V každém případě díky za názory. Jak jsme psali,nejdulezitejsi je,aby se to libilo tobe.tys pozadal o nazory druhych s ty ti byly sdeleny.nic.mene musim rict,ze hodinky jsou to velice hezke.
Marfael Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Odesláno 29. března 2012 Ať zbytečně nezakládám nové téma,když už tady takové je,jaký byste mi doporučili řemen k těmto hodinkám?Chtěl bych nějakou kůži k volnočasovým aktivitám.Tah mi přijde nevhodný a prostě bych to chtěl i měnit. Já jsem vybral tyhle:http://www.ebay.co.uk/itm/170811047460?var=470091581596&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2648#ht_3124wt_993 http://www.ebay.co.uk/itm/150786362597?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2648#ht_1508wt_1270 nebo nějakou jinou barvu?Ještě by se tam mi tam asi líbil žlutý,kvůvi barvě na ciferníku a modrá taky kvůli ciferníku.Nebo i nějakou jinou barvu? Odkazy jsou na levné řemínky,protože nevím,jak jim bude slušet,tak ať nevyhodím peníze. Díky za rady.
Dee Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Odesláno 29. března 2012 K modrým hodinkám jde podle mě nejlíp hnědej řemen, ke chronum hnědej rally řemen.Otázkou je, jak se to srovná se žlutými subciferníky - předpokládám, že moc ne. Navrhuju modrý nebo žlutý nato strap.
Marfael Odesláno 30. března 2012 Nahlásit Odesláno 30. března 2012 K modrým hodinkám jde podle mě nejlíp hnědej řemen, ke chronum hnědej rally řemen. Otázkou je, jak se to srovná se žlutými subciferníky - předpokládám, že moc ne. Navrhuju modrý nebo žlutý nato strap. Ty nata se mi nelíbí,to určitě ne.Jinak hnědý řemen si tam vůbec neumím představit,jak by to sedělo,zkusím najít nějaký obrázek jiných hodinek.A co běžný černý,to by asi vypadalo divně,že...
simon Odesláno 31. března 2012 Nahlásit Odesláno 31. března 2012 Dal bych tam modrý s žlutým šitím..a je vystaráno nebát se kombinací
Marfael Odesláno 31. března 2012 Nahlásit Odesláno 31. března 2012 Dal bych tam modrý s žlutým šitím..a je vystaráno nebát se kombinací Na to už jsem taky myslel,ale žádný za drobnější peníz jsem nenašel.Aspoň na fotce kdybych to viděl,jak to vypadá,tak bych opatřil i nějaký dražší,ale nechci zbytečně vyhodit peníze,když by k nim nešel...
Klasik Odesláno 31. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 31. března 2012 Jak tak na hodinky koukám, tak by se mi líbil tmavěmodrý řemen se žlutou nití, který by krásně doplnil modré ladění hodinek se žlutími hraničními čárami koleček subdialů. A nebo by pak šel černý řemen s modrým šitím, případně modrá s černým, pokud bys chtěl něco decentnějšího. Asi nechat udělat u Šímy. Nemám s ním zkušenosti, ale jsou tu na něj samé pozitvní reference.
strong Odesláno 31. března 2012 Nahlásit Odesláno 31. března 2012 S lacnymi "kozenymi" remienkami z e-bay mam velmi zle skusenosti. Niekolkokrat som spravil rovnaku chybu a objednal podobny remienok od roznych predajcov. Vzdy to vsak dopadlo rovnako. Vrchna vrstva zvacsa vydrzi, ale vnutorna po niekolkych tyzdnoch praskne a remienok putuje do kosa. Pripadne su robene tak, ze vrchna vrstva je len prelepena na 1cm cez otvor pre drziak hodiniek. Zvacsa su fakt vhodne len na hodinky, ktore clovek nosi len prilezitostne. Vobec by som nerozmyslal nad pouzitim pre sport a pod. To je vyhodnejsie pouzit nejaky kaucuk za par korun.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se