Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jóóóó, já jsem tušil, že mě tu pár lidí bude málem věšet :hang: , a že je to trochu kontroverzní volba, ale tentokrát si za tou volbou stojím. Řekl bych, že to je jedna z těch kombinací, která se buď bezmezně líbí, nebo bezmezně nelíbí a to je podle mého názoru rozhodně lepší než "neurazí, ale nenadchne". V každém případě díky za názory.

Odesláno

Jóóóó, já jsem tušil, že mě tu pár lidí bude málem věšet :hang: , a že je to trochu kontroverzní volba, ale tentokrát si za tou volbou stojím. Řekl bych, že to je jedna z těch kombinací, která se buď bezmezně líbí, nebo bezmezně nelíbí a to je podle mého názoru rozhodně lepší než "neurazí, ale nenadchne". V každém případě díky za názory.

Jak jsme psali,nejdulezitejsi je,aby se to libilo tobe.tys pozadal o nazory druhych s ty ti byly sdeleny.nic.mene musim rict,ze hodinky jsou to velice hezke.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Ať zbytečně nezakládám nové téma,když už tady takové je,jaký byste mi doporučili řemen k těmto hodinkám?Chtěl bych nějakou kůži k volnočasovým aktivitám.Tah mi přijde nevhodný a prostě bych to chtěl i měnit.

Já jsem vybral tyhle:http://www.ebay.co.uk/itm/170811047460?var=470091581596&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2648#ht_3124wt_993

http://www.ebay.co.uk/itm/150786362597?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2648#ht_1508wt_1270

nebo nějakou jinou barvu?Ještě by se tam mi tam asi líbil žlutý,kvůvi barvě na ciferníku a modrá taky kvůli ciferníku.Nebo i nějakou jinou barvu?

Odkazy jsou na levné řemínky,protože nevím,jak jim bude slušet,tak ať nevyhodím peníze.

Díky za rady.

post-20800-009794500 1333055324.jpg

post-20800-047933700 1333055350.jpg

Odesláno

K modrým hodinkám jde podle mě nejlíp hnědej řemen, ke chronum hnědej rally řemen.

Otázkou je, jak se to srovná se žlutými subciferníky - předpokládám, že moc ne.

Navrhuju modrý nebo žlutý nato strap.

Odesláno

K modrým hodinkám jde podle mě nejlíp hnědej řemen, ke chronum hnědej rally řemen.

Otázkou je, jak se to srovná se žlutými subciferníky - předpokládám, že moc ne.

Navrhuju modrý nebo žlutý nato strap.

Ty nata se mi nelíbí,to určitě ne.Jinak hnědý řemen si tam vůbec neumím představit,jak by to sedělo,zkusím najít nějaký obrázek jiných hodinek.A co běžný černý,to by asi vypadalo divně,že...

Odesláno

Dal bych tam modrý s žlutým šitím..a je vystaráno :) nebát se kombinací

Na to už jsem taky myslel,ale žádný za drobnější peníz jsem nenašel.Aspoň na fotce kdybych to viděl,jak to vypadá,tak bych opatřil i nějaký dražší,ale nechci zbytečně vyhodit peníze,když by k nim nešel...

Odesláno

Jak tak na hodinky koukám, tak by se mi líbil tmavěmodrý řemen se žlutou nití, který by krásně doplnil modré ladění hodinek se žlutími hraničními čárami koleček subdialů. A nebo by pak šel černý řemen s modrým šitím, případně modrá s černým, pokud bys chtěl něco decentnějšího. Asi nechat udělat u Šímy. Nemám s ním zkušenosti, ale jsou tu na něj samé pozitvní reference.

Odesláno

S lacnymi "kozenymi" remienkami z e-bay mam velmi zle skusenosti. Niekolkokrat som spravil rovnaku chybu a objednal podobny remienok od roznych predajcov. Vzdy to vsak dopadlo rovnako.

Vrchna vrstva zvacsa vydrzi, ale vnutorna po niekolkych tyzdnoch praskne a remienok putuje do kosa. Pripadne su robene tak, ze vrchna vrstva je len prelepena na 1cm cez otvor pre drziak hodiniek.

Zvacsa su fakt vhodne len na hodinky, ktore clovek nosi len prilezitostne. Vobec by som nerozmyslal nad pouzitim pre sport a pod. To je vyhodnejsie pouzit nejaky kaucuk za par korun.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...