adales Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Odesláno 6. března 2012 Zdravím, nedávno jsem si koupil hodinky SEIKO 5 Automat SNZG15K. V poslední době se mi zdá, že poté co je sundám z ruky se nějak poměrně brzo "vybijí", čili přestanou jít. Ze začátku mi normálně vydržely odpoledne a noc (cca 10 hod) a teď už se zastaví dříve... Myslíte, že je chyba v mém používání (měl bych je nosit déle než cca 10 hodin denně?) nebo to může být i hodinkami? Díky
Chumpus Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Odesláno 6. března 2012 Strojek 7s36 má při plném nátahu rezervu chodu něco přes 40h. Pokud je nosíš denně 10 hodin, tak by se určitě měly dostatečně natáhnout. A když říkáš, že s tím v minulosti problém nebyl, tak je to opravdu divné.Zkus si ještě udělat nějaká měření - jak dloho jsi je měl na ruce x jak dlouho pak vydržely jít.
bohus76 Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Odesláno 6. března 2012 Myslím,že normální to není,ale je otázka jestli máš dostatečný pohyb pro nátah.Někdo tu psal,že dělá na počítači třeba 8hodin,teda pohybu minimum a hodinky se nemají šanci dotáhnout.Samozřejmě může být zatuhlý olej a nátah je stížený a pak Tě hodinář nemine.
adales Odesláno 6. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 6. března 2012 Hm, když o tom tak přemýšlím, tak by to mohlo třeba být i tím malým pohybem ruky a takto nedostatečným nabitím - v práci většinou sedmím u PC, domu jedu autem... a na běhání si je neberu . Je fakt, že si vybavuji, že v případě celodenního výletu mi pak vydržely skoro celý víkend...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se