Martin J Odesláno 7. března 2012 Nahlásit Odesláno 7. března 2012 Dufam ze nam ich neprestali vyrabat. Na Slovensku po nich ani stopy, ani distributor nema a nevie kedy budu. Slak ma ide trafit. Ked ja ich nutne potrebujem . Nema niekto info co sa deje, co je dovodom nedostupnosti? Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
Sroap Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Odesláno 8. března 2012 Ja som sa po nich tiez pozeral, zaujali ma, no vsade su vypredane. Dokonca aj v zahranicnych shopoch. A kde ich maju, tak su predrazene. Vyzera to, ze je po nich velky dopyt, tak uvidime.
t2 Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Odesláno 8. března 2012 A co takle zkusit jejich lepší verzi? V kovu a se screwbackem: GW 5000
Martin J Odesláno 9. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 9. března 2012 Zatiaľ mám DW 5600e . Ale už som dnes kúpil od tunajšej členky GW-čka, budúci piatok by mali mať doma.
Návštěvník Matiniela Odesláno 9. března 2012 Nahlásit Odesláno 9. března 2012 musím vám říct nedávno jsem si koupil DW 5600E-1. A jsou to jedny z nejlepších hodinek. Lehké super odolné paráda prostě.Doporučuji všem. :-)
ggrand Odesláno 9. března 2012 Nahlásit Odesláno 9. března 2012 Přesně tak, jako bývalý majitel DW5600 a GWM5600 mi přijdou DW jako lepší hodinky.
Martin J Odesláno 9. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 9. března 2012 Však o tyzden porovnám na vlastne oči. Je medzi nimi až taky rozdiel? Sent from my iPad using Tapatalk.
ggrand Odesláno 9. března 2012 Nahlásit Odesláno 9. března 2012 (upraveno) Tak GWM jsou bezstarostné hodinky, samy se řídí,nabíjí, nic neřešíš. Mají automatické rozsvicování, které trvá 1,5vteřiny a za tak krátký čas jsem nikdy nepřečetl, kolik je hodin, takže jsem ještě jednou svítil.Stopky jsou sice do 999hodin, ale během stopek nevíš kolik je hodin, odpočet pouze 60min a to ještě nastavuješ po minutách, nelze nastavit vteřiny. Budíků je dost, ale nikdy jsem nepoužil víc jak 1. Budík nastavíš max.den předem.DW svítí dýl,ale nemají automatické rozsvěcování(stejně u Casia funguje vždycky když nechceš,méně když chceš),lze nastavit, aby hodinky blikaly,když pípá budík atd.,stopky do 24h-vidíš aktuální čas, u odpočet 24hod-nastavitelný po vteřinách-vidíš čas, chybí world time-pro mě plus. Po použití funkce nemusíš překlikávat ostatní funkce, automaticky se vrátíš na původní obrazovku(čas). Budík je jeden, ale nastavit jde a přesné datum,den v měsíci atd.EDIT: GWM mají nejkrásnější dýnko na 4 šroubky, co jsem u Géček viděl. Upraveno 9. března 2012 uživatelem ggrand
Martin J Odesláno 9. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 9. března 2012 A fyzicky rozdiel? Podla papierov by mali byt maličko rozdielne. Sent from my iPad using Tapatalk.
ggrand Odesláno 9. března 2012 Nahlásit Odesláno 9. března 2012 Tak to nevím, rozdíl asi poznáš jen pokud je máš vedle sebe. Já měl DW5600MS a ta má jiný pásek, oproti GWM mi méně vyhovoval.
Martin J Odesláno 9. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 9. března 2012 Si mal inverzny displej? Sent from my iPad using Tapatalk.
ggrand Odesláno 9. března 2012 Nahlásit Odesláno 9. března 2012 Přesně tak. Pěkná frajeřina, nepraktické,ale pořád to bylo ok oproti displeji na G9000MS.
Martin J Odesláno 9. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 9. března 2012 Hm. Ja ešte uvazujem nad 6900 :-). Do zbierky, nie že by som ich potreboval. Čistý chronobludus :-)
ggrand Odesláno 9. března 2012 Nahlásit Odesláno 9. března 2012 6900 mi nikdy nebyly po chuti, jó 6600, to je jiná, ale tam se mi zas funkčně nezdá modul.
John Doe Odesláno 31. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2012 Dufam ze nam ich neprestali vyrabat. Na Slovensku po nich ani stopy, ani distributor nema a nevie kedy budu. Slak ma ide trafit. Ked ja ich nutne potrebujem . Nema niekto info co sa deje, co je dovodom nedostupnosti? Sent from my iPhone 4 using Tapatalk I já je marně hledal a tak jsem napsal přímo distribuční společnosti FAST ČR, a.s.. Dostalo se mi odpovědi, že nástupnický model je GW M5610. Změnou by měl být jen Multiband 6 a v ČR by měl být dostupný od září. Zde se dá objednat.
digitalnick Odesláno 1. září 2012 Nahlásit Odesláno 1. září 2012 ... a datum zobrazují s čárkou mezi měsícem a dnem (m,d), narozdíl od GW M5600, kde je pomlčka (m-d). Nebo je to volitelná funkce zobrazení?
ggrand Odesláno 2. září 2012 Nahlásit Odesláno 2. září 2012 Co jsem tak studoval rozdíly, tak to volitelné není, ale možná kecám. Taky jsou jinak poskládané funkce, jiné je taky pořadí alarmů na základní obrazovce. Bohužel návod se nijak nezmiňuje, jak dlouho mají svítit, ale jelikož nezmiňuje ani změnu 1,5 na 3vteřiny, tak předpokládám, že to opět bude pouze 1,5vteřiny.Celkově jsou to vlastně zas ty samé hodinky se všema chybama, čili žádný posun, bohužel.
Peta-Biker Odesláno 29. října 2012 Nahlásit Odesláno 29. října 2012 Kluci, koukal jsem na manuály GWM5610 a klasiky DW5600e, nenašel jsem to nikde. Některé modely G-Shocků maj možnost nastavení osvětlení na 1,5s, 3s a nebo 5s. Dá se to i tady? Dík
ggrand Odesláno 29. října 2012 Nahlásit Odesláno 29. října 2012 U DW5600 svítí tak dlouho, dokud držíš, jinak jsou to 2vteřiny. O GWM5610 jsem se vyjadřoval výše.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se