voyageusedutemps Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2012 Raději ne, neb to nemá cenu... Nahoď téma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 2. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2013 parádní jsou.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2013 Dneska jsem je nazivo doslova oslintal u Dusakaz meho subjektivniho nazoru uzasne sladeny vintaz a moderni vzhled, pred Zenithem v tomto pripade smekam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrik.mt Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2013 Naprosto souhlasím, že jsou skvělé! A ta hvězda vzadu ... !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bruce Odesláno 23. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2013 Vážení, dnes jsem si udělal výlet, abych se podíval na pěkné hodinky a tyto mě doslova učarovaly tak jsem s nimi u Dušáka blíže seznamoval až jsem málem udělal neuvážený krok v podobě nákupu. Všiml jsem si ovšem jedné věci, která mě odradila a to byly nečistoty zespod sklíčka. Je to vůbec možné? Prodejce trval na tom, že to není možné, a že je pošlou zpět na výměnu. Přivolaný jejich hodinář tvrdil, že to je normální, a že se s tím setkává. Problém je, že jakmile to vidíte lupou, už víte, kde to je vždycky. Já myslím, že by u hodinek za 140k Kč toto být nemělo. Váš názor? Stává se to u Zenithu? Nebo i u jiných značek? Někde jsem četl, že tenhle problém někdo měl s Tag Heuer.Takže koupit si je v kamenném obchodě ještě jde, ale pokud si je koupíte po netu a příjdou nedokonalé to by mě asi namíchlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IntoPicture Odesláno 28. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2013 Chápu dobře, že pod sklíčkem na cifru, ne na strojku pod průhledem? Pod průhledem se vždycky něco najde, jde jen o to, co to je a jestli to člověk tak zkoumá, jinak to snad ani nejde. Pod sklíčkem / na cifru by nic být nemělo a zrovna u Zenithu bych to nečekal. Nicméně zrovna u Dušáka nevím, jaký je problém, aby to hodinář během pár minut pořešil - posílat do fabriky by mi přišlo zvláštní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mi3 Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2013 ten kusok na koske bi som v klude unosil ...ale ten napis zospodu si mohli odpustit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 15. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2013 Přes rok na ně koukám na webu, normál, dobrý. Nedávno jsem zašel k Dušákovi, často tam nejsem, tak dvakrát do roka, zajímají mě Stratosy, co nového od Zenithu vůbec a taky Blancpain FiftyFatoms, zkrátka jako jindy. Jenže tentokrát mi padly do oka tyhle hodinky. Je to nádhera, vysoké pouzdro, čistý ciferník, nejsou tak blyštivý jako Stratos... vlastně už se mi Stratos až tak nelíbí. Pilotky musely z vitriny ven na moji ruku - hele, těch 42 bez lunety je docela dost... no co vám budu říkat, po bez pár dnů čtyřech letech, co nosím na ruce skoro denně Defy Classic Open, jsem se chytil na jiné Zenith. 153.400,- Kč na kůži, 156.000,- Kč na kovu... na Chrono 24 bratru 120.000... sakra, tohle se mi už pár let nestalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyP Odesláno 11. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2014 pěkný kousek, povedly se! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se