Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Bluetooth model je možná fajn, ale u několika chronografů ve mně začal převládat pocit, že nová akvizice Citizenu není Prothor, ale TAG Heuer...

zase TH je o nieco vacsia firma, netlac na pilu, dopraj Citizenu trochu casu... :D i ked za Prothor dali chabych 70mil USD, co je to dnes..

urcite tam je jasna inspiracia, promaster diver su obcas dost inspirovane u TH, americka Signature collection zas pre zmenu vyzera ako Breitlingen.

Odesláno

i ked za Prothor dali chabych 70mil USD, co je to dnes..

Tak těžko říct jaký měl Prothor závazky, takže to může zkreslovat. Teď jsem třeba někde zachytil, že Hautlence se prodalo za jeden šv. frank :)

Jinak Citizen pro mě nemá žádnou tvář, nedokážu se s tou značkou identifikovat. Campanola je jasná, stejně jako The Citizen, pak Auto/eco zilla je správná šílenost a ještě mají jedny skvělý hranatý chrona. A to je všechno. Takže jsem opravdu zvědavý co udělají s LJP technologií.

Odesláno

Citizen nie je znacka pre ludi ako sme my. Bezny clovek z ulice je cielovka, a ti rozmyslaju pokial ide o hodinky uplne inym sposobom. z tohto pohladu je Citizen trefa. Nepoznam nikoho kto by na tie hodinky nadaval.

Ad sympatie k znacke: A co potom ked si spomenies ze Q&Q patri pod Citizen, ze.. :) porovnaj s Alba od Seiko.. takze je uplne normalne, ze sa s takou znackou nedokazeme stotoznit, kazdopadne robia cisla, kdezto Seiko stagnuje az mierne klesa, a to je minimalne na zdvihnute obocie..

Odesláno

No, je vidět, že ti to docela myslí :) ;)

Ale ono to Seiku půjde... Jenom co pustí Kinetic a Direct Drive a zaměří se na Solar, zakážou designerům ten matroš, na kterém jedou teď a rozšíří většinu kolekce celosvětově.

Pro úplnost přidávám ty chrona

Posted Image

Odesláno (upraveno)

no oni v tych svojich konceptoch ukazuju vselico zaujimave, dokonca by som povedal ze vacsina z tych studii ma seriozne gule - technologicky aj dizajnersky

na Basel 2011 ukazovali Ring, ktory ma solarne clanky zvonku na puzdre. tento rok to dali aj komercne k dispozicii - za 5tis usd :)

edit: este velky detail na solar

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem instant
  • Po letech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...