abado Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Odesláno 11. března 2012 Samozřejme hodinky:) a urcite zadny poklad protoze jsou navic nefunkcni. Ale tak zajimalo by me nejake info okolo toho jestli nekdo vite? Diky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kdojinej Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Odesláno 11. března 2012 Ty první jsem měl taky. Nejspíš obyčejný niklový artdekáče. Akorát ty ručky jsem měl jinačí. Třeba ti někdo ze zdejších znalců řekne víc.
kutilprim Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Odesláno 11. března 2012 Jo ty ručičky a čísla na ciferníku jsou z radioaktivního materiálu a možná budou ještě svítit . Ty první jsem už někde viděl, značka mi taky něco říká, ale tuším , že strojek nebude nic moc. Oboje hodinky jsou takové ty laciné verze pro širokou veřejnost. Ty druhé jsou německé plecháče téměř bez hodnoty.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se