sibirnaya Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Odesláno 12. března 2012 v unoru byli kanary a madeira a leto bude na malte, tam sem nebyl, tak sem zvedavej..
montemar Odesláno 12. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 12. března 2012 tak ono je to s tím jídlem spíš sázka do loterie, jak člověk natrefí na hotel, nebo hospodu.. pokud se někam nevrací pravidelně, a to já třeba nemám moc rád... radši objevuju...Řecko maximálně miluju, /a hlavně v dobách, kdy tam platilo se drachmou.... /, ale stalo se mi, na krétě, v jedné restauraci naprosto nadpozemské jehněčí, a druhý den, při pokusu o opakování úžasného gastronomického zážitku, úplné fiasko... nevím, asi jiný kuchař, nebo co...
martin.L Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Odesláno 12. března 2012 Minule leto:1. Turecka riviera/Alanya...no treba davať pozor na rezort,min 4* a mesto.. nie predmestia, polia.. 2. Zakynthos- tam je sice krasne, UNESCO rezervacia, morske korytnacky..len spina v mestach ( raj turizmu z Anglicka čo je veľke minus ) ..no plaže super.. Tento rok..Mexiko/ Cancun + možno Kuba ešte..
laskajefajn Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Odesláno 12. března 2012 Minulé léto: Santorini - doporučuju,nádherný ostrov.Letos to vypadá na Kapverdy
montemar Odesláno 13. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 13. března 2012 V 12. 3. 2012 v 21:21, 'laskajefajn' napsal: Minulé léto: Santorini - doporučuju,nádherný ostrov. Letos to vypadá na Kapverdy kapverdy jsou docela pustina... takový turisticky pole neoraný
montemar Odesláno 14. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 14. března 2012 v pátek má být v čechách téměř stejná teplota, jako na kanárech netřeba nikam lítat :-)
sta Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Odesláno 14. března 2012 Persky zaliv - Dubaj - minimalne jedou tydne a celorocne :-)
montemar Odesláno 14. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 14. března 2012 V 14. 3. 2012 v 12:21, 'sta' napsal: Persky zaliv - Dubaj - minimalne jedou tydne a celorocne :-) jedna moje známá dělá pro emirates, bydlí v SAE, a říkala, že někdy je tam tak děsný horko, že se ani do toho moře nedá vlézt :-))
montemar Odesláno 18. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 18. března 2012 ... nemohu zapomenout na maledivy.. ari atol, resort vilamendhoo.. kdybych na to měl, jezdil bych tam každej rok.. .. nic lepšího pro mě není... absolutní ticho, jen vln šplouchání.. žádný letadla, žádný auta, žádní hluční evropané... lehátko, tlustá kniha, šnorchl u ruky a kokosy nad hlavou... co víc chtít...
ricous Odesláno 9. července 2013 Nahlásit Odesláno 9. července 2013 Tak nám nevyšel původní termín dovolené a na poslední chvíli sháníme co se dá. Nemáte pls někdo nějaký tip, dvě rodiny - pár + 2 děti (4 roky) a pár + jedno dítě (6 let). Termín od 27.7.2013, týden, doprava vlastní a destinace: 1. Německo (Polsko?), moře, asi nejlépe bungalov/chatky, ne stany.2. Jižní Čechy - pronájem komplet chalupy, nejlépe hned u vody s možností rybaření... Díky za případné nástřely - já hledám na netu a nic moc, do toho stresuje žena...
kloubik Odesláno 9. července 2013 Nahlásit Odesláno 9. července 2013 Na jizni Cechy me napada, jestli bys neco nenasel tady, maji tam uvedeny u kterych chalup je rybareni + rovnou vidis volne terminy: http://www.agentnn.cz/ Rodice pres ne pronajimaji chatu pro 6-8 lidi u Bechyne, malej bazen + Luznice do 5 minut pesky. Kdyby se libila lokalita dal bych kontakt naprimo, ale bohuzel v Tvem terminu maji obsazeno.
heboš Odesláno 9. července 2013 Nahlásit Odesláno 9. července 2013 V únoru Ekvádorské sopky,červen Slovinsko, červenec jedem na Ukrajinu,říjen trek Rumunskem a mezitím Beskydy,Jeseníky,Tatry...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se