Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Alespoň je ten font na věnci normální a né ten humus, který je na fotce od Chumpuse. Ten datovej věnec vypadá jak z nějakejch dealextreme oblekovek...

• po 4 týdnech...
Odesláno

Tady je nejhorší ten nevyužitý potenciál... Ty dřívější komedie v Ananta řadě člověk neřešil, páč tam stejně nebylo kam jít. Ale když si tohle představíš bez toho datovýho kola a s klasickým day-date na trojce, tak už nemám ledvinu a vymýšlím způsob jak k sobě dostat všechny tři varianty - protože bych se nedokázal rozhodnout.

Ale i takhle jsem o nich pořád schopný uvažovat... To už je možná i na léčení :)

Odesláno (upraveno)

je to skoda ale co narobis.. podla mna prve Ananty boli omnoho zaujimavejsie. Mali skor rozvijat tu prvu dizajnovu liniu. Ale je fakt ze to boli manufakturne hodinky za par korun. Toto tu mi pripada ako cost saving, drbu to iste do troch linii a najnovsie su v kurze derave ciselniky a nesuroda zmeska tvarov a farieb, na japonskych hodinkach vyssej kategorie je to u mna proste tabu. Cele wabi sabi hore lobogom. Dedka Rikiho na nich, a poriadne ho rozpalit.

Vyzera ze noznice medzi GS/Credor a zvyskom produkcie sa budu pomaly roztahovat. Hovorim, zlaty Prospex, kym je ako je.

Upraveno uživatelem instant
Odesláno

Původní katana pouzdra byly moc drahý na výrobu a především byl malý odbyt. Holt daň excentrického designu. Tohle pouzdro špatný není, mně se líbí, ale kazí to ciferník. Chybí daydate strojek s chronografem, prostě jako na starých. Občas by si s těmi radikálními řezy měli dát pokoj a udělat poklidnou evoluci, stejně jako každá druhá firma v tomhle byznysu. Budu doufat, že je tyhle ptákoviny s dírama v cifernících rychle přejdou.

Já uvažuju o třech modelech čistě mechanických chronografů (ne Credor) a doufal jsem, že tahle novinka to rozsekne. Bohužel... :(

Odesláno

Anantu som chapal ze ma byt nieco fakt ine a pomaly som shiftoval tym smerom - popravde mi vadilo len pvd na lunetach sd gmt, inac by som ich davno mal. toto tu je este mensi market ako extravagancia v katana style. toto nie je ani pekne, nieto este pekne retro. glashutte je pekne retro. toto tu je zly vtip. dizajnerovu hlavu na kol a pred branu. seiko ma tolko gulervucich dizajnov v historii a produkuju takyto sajrajt.. tragedia online.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...