Horhe Odesláno 17. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2012 (upraveno) Dion chystá nějaký nový kousky. Docela mě zaujal chronograf s manuálním nátahem a velmi pěknou keramickou lunetou. Sice je z toho čína cejtit na sto honů, ale za tu cenu 545$ to bude pro hodně lidí těžko odolatelný. Hezkej je i průhled na zdobenej Sea Gull, co se mi naopak ekluje jsou tlačítka a korunka. Pozitívum je, že se dá dokoupit na bezmála 100$ tah. Hodně mě teda zaráží vodotěsnost. 500m u chronografu, navíc s průhledem je odvážný tvrzení.Snad to naživo nebude taková nuda, jak většina ostatních modelů. Parametry: MODEL: MOANA PACIFIC CHRONOGRAPH PVDMOVEMENT: SEAGULL TY-2901 (ST1901) HAND-WIND CHRONOGRAPH (BASED ON THE VINTAGE VENUS 175) WITH METAL MOVEMENT HOLDER.CASE DIAMETER: 44MM EXCLUDING THE CROWN CASE FINISH: PVD, BRUSHED SIDES, POLISH FINISH ON TOP.BEZEL: BLACK CERAMIC WITH ETCHED MARKINGS.CROWN: SCREW DOWN CROWN AND PUSHERS.CRYSTAL: SAPPHIRE (DOUBLE DOMED), AR COATING.DIAL AND HANDS: SUPER LUMINOVA C3WATER-RESISTANCE: 500M/1650FT WATER RESISTANT STRAP: 24MM CHOCOLATE BROWN LEATHER.BUCKLE: BRUSHED VINTAGE STYLE ROLL CASE: CANVASLIMITED EDITION: 1000 PIECES PRICE: $545.00 PLUS $30.00 USD SHIPPING Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 17. března 2012 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemesis Odesláno 17. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2012 Moany opravdu vypadají za ty prachy dobře. Pěkně ozdobený i když čínský strojek neurazí. Vodotěsnosti bych i věřil, dýnko se utěsnit dá a tlačítka stopek jsou šroubovací. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 17. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2012 No, tak zas tak strašný to není. Mně se líbí i ta korunka a tlačítka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 17. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2012 mno ja ti nevím,ale nějak mi tam nepasuje ta lesklá keramická luneta. cifr s chronem taky nějak moc neladí mému ok.asi ho mám nějaké špatné,ale třeba průhled nevypadá na první dobrou uplně nudně a špatně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se