Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 79
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Už ani nevím kdo to tenkrát napsal,

...Rolex je pro mě značka něco jako Old Spice, všichni to znají, ale nikdo si to (až na vyjímky) na sebe nevezme. Tím chci říct, že si nekupuju hodinky jen kvůli značce (i když Omega je pro mě nejbližší), ale kvůli tomu, že se mi ta věc líbí. 99% lidí z mého okolí ani nepoznají co mám za hodinky a když, tak tomu stejně nerozumí, takže se chlubit rozhodně nepotřebuju. Kdybych se chlubit chtěl, tak si koupím Rolex, to zná každej i z té poslední vesnice....

ale to už je dávno. :D

Jo, na tuhle hlasku uz jsem skoro zapomnel :D Pobavilo me to dva roky zpatky a i nyni to neztraci nic ze sveho kouzla.. :lol2:
Odesláno

Jinak k veci - pokud se ti libi bondovky jdi do nich - jsou to prima hodinky, ktere se na foru kdyztak muzou kdykoliv pustit do sveta :) Dneska jsem koupil paty, protoze i kdyz je vzdycky brzo prodam, tak kdyz si je koupim znova tak me vzdycky bavi :D

Odesláno

Jo, na tuhle hlasku uz jsem skoro zapomnel :D Pobavilo me to dva roky zpatky a i nyni to neztraci nic ze sveho kouzla.. :lol2:

Jo pořád to má svý kouzlo, akorát ten Rolex nikdo z tý vesnice nepozná, takže je to jenom o tom osobním pocitu :D

Mě se líbí Tudor Snowflake, jednou do něj půjdu, ty hodinky mají svoje kouzlo

Odesláno

Zdravim přátelé,

zase mě to chytlo a proto než něco koupím, bych se rád poradil.

Nevíte o něčem podobném jako je Rolex 5513, ale v cenové relaci do 15tis. Našel jsem tyto dva kousky, ale já bych raději bez datumu. Rozměr do 40mm pokud možno.

http://epos.ch/colle...ortive/3241.htm

http://www.steinhart...GE-red,191.html

Díky všem za rady.

tento design

No, já radím Precisty ...

post-22158-060972700 1332198361.jpg

Odesláno (upraveno)

Přátelé takovou odezvu jsem ani nečekal, děkuji, ale přece jen bych to trochu raději upřesnil. Chci hodinky podobné Rolex 5513 - bondovky z prvních fimů. Bez datumu, s co možná nejpodobnějšími ručkami, průměr do 40mm, limit tedy řekněme 20tis.

Bohužel ty omegy se mi moc nelíbí, na můj vkus moc masivní, ale díky za tip.

Btw na co je tak druhá korunka?

Upraveno uživatelem MichalV
Odesláno

Teda, tak tyhle se mi moc nelíbí...to už jsou lepší ty Omega seamaster....

nemáte je někdo? že bych kouknul naživo?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...