nikdo Odesláno 21. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2012 (upraveno) Takovýhle skvost jsem vyhrabal na blešáku v jednom severočeském městě.Dokonce jsou funkční.Nádherné osmidenní budíky do automobilu PRAGA ALFA,podle známého-kustoda z auto moto muzea do prvního modelu (ten se vyráběl cca 1909 nebo 1913),v dalších prý už byly palubní hodiny od Fy. VDO.A takhle nějak vypadala ta krasavice Upraveno 21. března 2012 uživatelem nikdo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 21. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2012 Hezký , tomu říkám prima úlovek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oplustil Odesláno 21. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2012 Pěkný kousek, zaslouží si trošku ošetřit :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 21. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2012 Hezký, moc hezký. Teď ještě Prim Autotime a máš to do páru:-) Jináč ještě jsem neměl čas, ale na stopky od tebe koukal kolega z fóra a ten zadek půjde snad dát do pucu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 21. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2012 parádní kousek, ale proč to držíš v těch rukavicích Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 21. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2012 Pěkné, akorát na fotce auta je model z roku 1931, ta první z roku 1913 vypadala takhle: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaplanj Odesláno 21. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2012 moc pekne, muzu se zeptat kdepak na severu cech ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 22. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2012 moc pekne, muzu se zeptat kdepak na severu cech ? Myslíš jako, že tam budou mít ještě jedny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaplanj Odesláno 22. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2012 Myslíš jako, že tam budou mít ještě jedny? jsem z toho regionu a blešáky tu docela pomřely, oběvují se zpět jen pomalu, tak mě to vždy hned zajímá jestli není nejaky novy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nikdo Odesláno 22. března 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2012 jsem z toho regionu a blešáky tu docela pomřely, oběvují se zpět jen pomalu, tak mě to vždy hned zajímá jestli není nejaky novy. No samozřerjmě Most to Foundryman:jj ale ja ji zaboha nikde nenašel,ta co sem tam dal já měla už hranatý.......VDO,dík za foto.. to hciq:to sem se naučil od jednoho profíka ze Slovenska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nikdo Odesláno 22. března 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2012 Hezký, moc hezký. Teď ještě Prim Autotime a máš to do páru:-) Jináč ještě jsem neměl čas, ale na stopky od tebe koukal kolega z fóra a ten zadek půjde snad dát do pucu. Ha jaký stopky?Já měl jen jedny ruský a ty měly zlomenou osu setrvačky.....že by už mi brala skleroza ???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nikdo Odesláno 22. března 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2012 Tak jsem se dostal konečně taky na jejich strojek.Je jen s dvěmi rubínovými ložisky.Ani není značen výrobcem.A co mi zklamalo nejvíc je zjištění (i když strojek šel) tak se občas nějak zatavily.Příčina je prozaická-prasklá minutová hřídel.I když je to opravitelné,tak shánět nějakého odborníka schopného vysoustružit novou a pak to spasovat se mi nechce.Zkusim nějaké veteran forum jestli nebude zájem(mam k nim i otáčkoměr ) .A za stržený majlant si koupim radši něco na ruku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 22. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2012 A není jednodušší si je nechat opravit a koupit si k nim to auto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nikdo Odesláno 22. března 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2012 A není jednodušší si je nechat opravit a koupit si k nim to auto? Jo Honzo ftípky.....ale možná by šly do manty,kdybys trochu upravil palubku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 22. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2012 Vyšťáral jsem ještě obrázek kokpitu, vypadá to, že ty hodiny tam byly jediný přístroj Ohledně opravy hřídelky bych se obrátil na pány Knespla s Majzlíkem, Mechano by to určitě zvládl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 22. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2012 V mojom prvom Renaulte, ktorý som predal pred cca 10 rokmi, boli palubné hodiny, ale aj celá prístrojovka od Jaeger, samozrejme na elektrinu. Vtedy som to nejako nevnímal, ani nespájal s hodinkami. Tie 8-dňovky sú super, kedysi mala Praga dobrých dodávateľov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se