Marfael Odesláno 24. března 2012 Nahlásit Odesláno 24. března 2012 Stejně jako spusta z vás,jsem taky nakonec koupil úplně něco jiného a za jiné peníze,než byl původní plán,než jsem narazil na tohle fórum.Také mě zmátla nabídka aukráckých prodejců čínských předražených svinstev a jen díky tomuto fóru jsem nenaletěl a navíc zjistil,jak vypadají a co musí mít pravé a i vkusnější hodinky.Hledání,čtení a rozmýšlení bylo nakonec mnohem delší,než bych si přál,ale myslím,že to bylo jen ku prospěchu věci a myslím,že jsem vybral docela dobře. Původně jsem chtěl zlatostříbrné Invicty a postupně se ptal na mraky hodinek,až jsem zjistil,že pokud nenavýším rozpočet,nekoupím nic,s čím budu vnitřně spokojen.Koupil jsem nakonec postupně dvoje hodinky a čekal,které se mi budou v reálu líbit víc,protože jsem je osobně nikde zkoušet nebyl.A volba padla jednoznačně na tyhle Seika.Druhé Seika,žluté,které se teď snažím prodat,vypadaly na fotce výborně,ale na ruce mi vůbec neslušely a jaksi to nebylo ono,za to tyhle si myslím,že mi sednou akorát a jsou i docela vhodné k občasné návštěvě divadla. Tak dlouho jsem se tady v tom nimral,až jsem si nakonec i koupil pomůcku na zkracování tahu a snadnější vyjmutí osek.Musím "bohužel" pro moji peněženku říct,že jak mě dřív hodinky vůbec nezajímaly,tak po objevení tohoto fóra,se do hodinek totálně zbláznil a v podstatě každý den hledám,co by se mi líbilo a co bych si mohl dovolit.Myslím,že brzo přijdou další,nějaké na běžné aktivity,které bych se nebál škrábnout a nebylo mi líto případných ťukanců.Určitě přijdou i oblekovky,které už mám taky v hledáčku,no prostě,jsem zcela nakažen Přikládám pár fotek,focených jen telefonem,foťák je pokažen.První fotka z netu. A malá otázka na vás.Jaký byste mi doporučili k těmto hodinkám řemínek?Jakou barvu,s prošitím,nebo bez,nebo která kůže by k nim šla?Chci to střídat a tak nějak nemůžu dojít na to,která (pokud vůbec) barva by k nim šla.
Návštěvník Tomáš Drahoňovský Odesláno 25. března 2012 Nahlásit Odesláno 25. března 2012 Ty mas barevna seika asi hodne rad, ze jo? Hned jsem podle obrazku poznal, ze je majitel stejny clovek, co prodava zluto-modra, ani jsem se nemusel koukat do textu. Jinak co se tyce remenu, je kazda rada draha. Skoro si myslim, ze by mely zustat na tahu, protoze maji moc barvicek na to, aby se to pozdeji netlouklo...
Návštěvník Tomáš Drahoňovský Odesláno 25. března 2012 Nahlásit Odesláno 25. března 2012 Ty mas barevna seika asi hodne rad, ze jo? Hned jsem podle obrazku poznal, ze je majitel stejny clovek, co prodava zluto-modra, ani jsem se nemusel koukat do textu. Jinak co se tyce remenu, je kazda rada draha. Skoro si myslim, ze by mely zustat na tahu, protoze maji moc barvicek na to, aby se to pozdeji netlouklo...
Marfael Odesláno 25. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 25. března 2012 Tak barvy mi nevadí,samozřejmě to nesmí být přeplácané,ale když je to v rámci nějakých mezí,tak myslím,že je to k dobru,zvlášť k ležérnímu oblečení,které nosím nejvíc. Jinak jsem měl takovou představu,že na léto by jim slušel žlutý řemínek.Jak jsem si to tak promítl,tak bych i řekl,že by jim slušel...? Ale třeba bude mít někdo jiný,zajímavý nápad.
Marfael Odesláno 27. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 27. března 2012 Nikdo nemá žádný tip,která kůže by těmhle hodinkám sedla?
Flipik Odesláno 28. března 2012 Nahlásit Odesláno 28. března 2012 Nikdo nemá žádný tip,která kůže by těmhle hodinkám sedla? Ty hodinky jsou pěkné i na původním tahu a když výměna, tak za něco taky viditelného, aby se ten řemínek vzhledem k hodinkám úplně neztratil ...
Marfael Odesláno 17. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 17. dubna 2012 (upraveno) Tak ještě noční foto,ať je to komplet:-).Jinak pořád váhám nad tím řemínkem. Upraveno 17. dubna 2012 uživatelem Marfael
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se