opx123 Odesláno 1. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2007 mame v rodine tyhle hodinky, deda je pred x-lety koupil od byvaleho kolegy v praci (s tim ze maji zlate pouzdro a jdou; to je tak vsechno...) nad osou je napis CHRONOGRAPHE SUISSE pod osou ANTI-MAGNETIQUE a uplne dole SWISS MADE pokusil jsem se udelat nejake fotky
šarik Odesláno 1. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2007 Jestli víčko není napevno, tak sem dej fotku strojku. Myslím, že je na nich málo údajů. Já bych je umístil do začátku 50. let.
Návštěvník Snow Odesláno 1. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2007 Mám ty samé, ale s béžovým ciferníkem, tak by mě také nějaké informace potěšily, vím, že je to velkosériovka a mezi lidmi je jich docela dost.
farářskej Odesláno 1. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2007 Viděl jsem podobný na eBayi a tam je prodávali jako značku "Chronographe Suisse" :-) Jinak to podle subciferníčků vypadá na Valjoux 7733 - pokud mají ruční nátah a velikost tak 36-37 mm. Podle pouzdra bych to casnoval spíš na šedesátý léta...
georg Odesláno 1. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2007 Taky mám jedny takové, na ciferníčku nápis SPARTA. Jsou na rekonvalescenci u jednoho člena tohoto fóra a podle něj jsou z období 50-tých let a v nich je strojek Landeron 48. BTW sehnal jsem k nim nový číselník.
Návštěvník Snow Odesláno 1. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2007 Taky mám jedny takové, na ciferníčku nápis SPARTA. Jsou na rekonvalescenci u jednoho člena tohoto fóra a podle něj jsou z období 50-tých let a v nich je strojek Landeron 48. BTW sehnal jsem k nim nový číselník. Poradíš s člověkem, krerý zvládá opravu,? Ty mé jsou z období 1945 - 1948, nový ciferník bych si dal také říct
georg Odesláno 2. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2007 Skoro bych se vsadil, že to je Landeron 48. Ale na jistotu to musí potvrdit povolanější. Vzhledově to vypadá na shodný strojek s tím mým. Snow: posílal jsem mejl.
BUBÁK Odesláno 2. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2007 40.tá a začátek 50. tých let, ciferník jsem viděl černý a světlý- béžový, stejný stroj se údajně používal i do Breitlingů a dalších švýcarských chronografů v té době. A zlaté pouzdro, to už něco vydrží. Pěkný chronográfek.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se