Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jinak jsou naprosto v pořádku, bohužel neopatrnost, před sportem si je sundávám a prostě jsem nezapnul kapsu u bundy a tak když jsem se oblékal tak mi vypadly přímo na beton. Zkrátka na apríla takovej pech Posted Image

Odesláno

No vidíš, toho jsem si ani nevšimnul v tom návalu bezmocnosti, prach to bohužel není, následek pádu :( , jedná se o nepatrný ťukec.

Odesláno

No vidíš, toho jsem si ani nevšimnul v tom návalu bezmocnosti, prach to bohužel není, následek pádu :( , jedná se o nepatrný ťukec.

Mohl bys prosím ten ťukanec vyfotit přes makro? Jinak buď v klidu, výměna safíru není žádný drama. :-)

Odesláno

Mohl bys prosím ten ťukanec vyfotit přes makro? Jinak buď v klidu, výměna safíru není žádný drama. :-)

Krome samotneho skla se musi udelat i kompletni rozborka/sborka, pokud hrozi, ze se ulomky safiru dostaly do stroje. Ale urcite to neni zadny problem, nic co by servis nezvladl.
  • po měsících...
  • po měsíci...
Odesláno

Tak Chronoshop nezklamal, po měsíci hodinky dorazily ze servisu jako nové a od té doby zase šlapou jak se patří. Díky pánové smile_anim.gif

Hod sem aj nejake to foto skrabancov. ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...