Přejít na obsah

martin.L


Doporučené příspěvky

Poprve jsem s timto panem prisel do styku neprimo v unoru, kdy jsem pres kamarada (nebyl jsem fyzicky k dispozici) prodaval hodinky na tomto foru. Nebyly drahe, a martinu.L se nelibilo, ze by mel poslat bud penize dopredu nebo pockat na dobirku. Vcelku hulvatskym zpusobem kolegovi vynadal a vycouval z prodeje arogantnim zpusobem.

Podruhe to jiz bylo na vlastni kuzi pri prodeji dalsich hodinek, ktere mam v prodejnim vlaknu. Padla shoda o cene. Jelikoz se jedna o novacka a videl jsem jiz jak reagoval kolegovi, tak jsem navrhnul zlate pravidlo "platba predem na ucet" ci dobirka a nejradeji osobni predani (byl jsem ochoten dojet z Praglu do Brna bez problemu). A zacal vcelku kolotoc. Na nabidku osobniho jednani ani jednou nebylo odpovezeno zda ano/ne, v pripade platby na ucet predem se to zvrtlo v tvrzeni, proc neodesle prodavajici hodinky doporucene dopredu a kdyz se zalibi kupujicimu, tak provede platbu. Nakonec jsme se dohodli, ze proverim moznost dobirky na Slovensko a ze se ozvu.

Vse se odehravalo ve 3 dnech, kdy jsem byl ve Svycarsku, pokousel jsem se i cely den volat, abychom se domluvili. Pres SZ jsem rekl, ze v patek vysonduju postu a v pondeli bych poslal na dobirku, kdyz to posta dokaze. Vse vygradovalo vcera vecer. Jelikoz jsem se v noci na patek vratil ze Swiss, tak jsem postu neresil, a nechal si to na pondeli, kdy vezmu hodinky rovnou zabalene na postu a je to. Jenomze znicehonic se objevilo velmi agresivni SZ od martina.L s vytkou, jak si dovoluji nechat inzerat vyset a dokonce snizit cenu, kdyz jsme se domluvili na odeslani v pondeli, ze jsem mel dat rezervaci atd....Ja mam ale jiny nazor, rezervaci jsem chtel dat po odeslani dobirky na Slovensko v pondeli az to klapne. Nikomu jinemu jsem hodinky zatim neslibil. Pak uz to jelo samospadem, vylevy typu ze jsou zde na foru "arogatny debka", nekolikrat jsem zopakoval jednoduchou otazku, zda mam opravdu hodinky v pondeli odeslat. Krome sprsky arogance a vypadu sem se nic nedozvedel. Nakonec kdyz jsem pohrozil zverejnenim svych zkusenosti zde v rubrice, okamzity obrat a ze at poslu a nejak se domluvime.

Pote to jsem dneska zde zachytil na martina.L za reakce, tak jsem se hluboce zamyslel a po konzultaci s jednim z vazenych clenu zde se rozhodl zrusit dobirku a realizovat bud osobni predani (dojedu do Brna) ci prevod na ucet predem. Ale asi uz martin.L zaznamenal ze vice clenu o nem pise negativne, tak odmitl obchod.

A proc to sem pisu? Prodal jsem zde na foru nekolik hodinek a vzdy osobni predani v uplny pohode, pratelske atmosfere. Ale s timto panem jsem mel velmi ale velmi nemilou zkusenost pres mnoho SZ, kdy i manzelka mne vcera musela zklidnovat. I kdyz mi s nim nakonec na posledni chvili obchod nevyjde, tak urcite by v budoucnu mohli "pocitat do deseti" jini prodavajici.....

Timto jsem asi akceptoval dnesni vyzvu kolegu a zakladam fanklub :-)

Uvidime, jak zareaguje martin.L, ja jsem ochotny klidne zverejnit cele vlakno SZ, ktere sice kupujici uzamkl, ale nejde nastesti smazat.....

Sorry za preklepy, stale jsem jeste vytoceny neskonalou drzosti, osobnimi vypady tohoto individua.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mna si pán martin.l systematicky podáva na našom slovenskom hodinkovom fóre pomerne hrubo a s takou zurivostou že jeho prispevky začínajú byt uz nezrozumitelne. Dovolil som si totiz polemizovat o jeho kategorickom vyhlásení, že panske hodinky musia mat výlučne 45mm a viac, ináč sú smiesne a nevkusne...Stačí to na členstvo vo fanklube ? :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám podobnou zkušenost, jako Zdeněk R. Martin L. je přinejmenším nevychovaný hulvát!

Nepříjemná a arogantní komunikace. Vynucuje si zaslání hodinek předem a píše něco o tom, že takto posílá hodinky za XY eur a kdoví co bych mu poslal za krumpl....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jsem s ním po jeho prvním arogantním výlevu ukončil komunikaci, a následně mu i v další zamezil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

a vida, tedka pan martin.L volal, vyhrozoval, ze si mne podle telefonu za 10 minut zjisti kde bydlim a najde si mne. hm, zatim akorat ja mam jeho adresu....uz se to nekomu stalo aby mu zde jiny clen vyhrozoval? :suicide_anim:

 

na moje kontaktne udaje na sk fore vypisal martinL reward, citujem pise ze "ponukam odmenu za info,kontakt...na ivan_989..po dohode cez spravu..." dost mi je luto, ze pekne sa rozvijajuce forum takto par ludom znechutil :(
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jsem rád, že dostal ban a že už se tady snad nikdy neobjeví, protože to, co jsem si tady přečetl a jeho vyjadřování v prodejním aprílovém vlákně, mě dost slušně nadzvedlo ze židle. Takoví sem opravdu nepatří.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tohle je jeho odpověd asi po 14 denních SZ

 

Dik, na fore viac nemienim okrem par jedincov nic nakupovať.

Presla ma aj chuť.

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, já nejsem zrovna konfliktní typ. A tady na fóru jsem měl divný pocit ze SZ jednou jedinkrát... Asi to nebude překvapení :-)

 

Inzerát výměna UN za Rolex. A následovala komunikace ve smyslu:

A: "co ty UN, cena?"

B: "pouze výměna za Rolex, tak jak je uvedeno v inzerátu; pro výměnu uvažujme cenu XY"

A: "nějaké foto by se hodilo" (doslovný překlad)

B: "foto tady... a jakých Rolexkách na výměnu se bavíme"

A: mě rolexy neberou, jsou malé, fádní, obyčejné... jedině Daytony..

 

 

Takže díky všem - doteď jsem měl ze sebe takový divný pocit. Že si třeba nerozumím s lidmi...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Tak u mě se zatím na invektiva nezmohl, ale totální nepochopení komunikace a divné vyjadřování také proběhlo. Tak nějak jsem rád, že jsem byl tomuto ušetřen :)

 

 

Nie, nezmohol, jednal som s tebou slušne, pretože aj Ty somnou, na rozdiel od par..

 

Koho by to zaujimalo, pošlem mu nasu komunikaciu, nič divne v nej sa nevyskytlo, jednal som s tebou slušne..

 

A taktiež s Rybarom, moju zaverečnu pred založenim tohto "prispevku", hold minca ma vždy dve strany a ďalej sa tu nemienim naťahovať, obhajovať a zaťahovať do..

 

Taktiež vlakna od kupujucich, od predajcu ZENITH a pod.

 

A keď niekoho poprosim aby mi hodinky za par eur, napr. 150,-EUR poslal dobierkou ( je to jednoduchšie pre obe strany smerom na SK), nevidim v tom nič zle !

 

S nikym som nemal problem, až na 2- 3 jedincov..Arogantny pristup, arogantna odpoved.

 

A kľudne sa tu predbiehajte, je to usmevne a na pobavenie.

 

Pekny večer.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak nejak nechapu, co tady chces sdelit. Tvoje hodnoceni ma zatim cca 34 prispevku a kolik z nich je kladnych?

Tve vystupovani na jinych mistech zde uvadenych viz SK forum je jasnou vizitkou tveho chovani. Jak si vubec muzes dovolit volat a vyhrozovat, ci volat v noci jako anonym a mlcet na druhy strane? Jsi vubec normalni?

Nekolik kolegu ti tady nabidlo sve cislo at se s nimi spojis, mozna bychom si to v krouzku vyrikali a pochopili tve myslenkove mapy....

Ehm, a ty hodinky za 150 EUR resp. 180 EUR jsi nechtel na dobirku, ale dopredu postou ci kuryrem a az si je prohlednes, tak ze zaplatis. A to sis predstavoval jako jak, kdyz v te korespondenci se ohanis vyrazy: modny smejd nie hodinky, Dalsia komunikacia o lacnom braku skoncila...

Uz se tu prosim radeji nevyjadruj, je mi z tebe smutno.

 

 

 

 

Nie, dookola tu Ty vypisujes bludy a zmes polopravd!

 

Tvojho "kamoša" som poziadal o zaslkanie hodiniek dobierkou, arogantnu odpoved som dostal spat.., V duchu posli peniaze na ucet, tak ti poslem hodinky..skratena verzia..

 

Preto som mu napisal posli hodinky Ty prvy a ja ti zaplatim ( to bolo ironicky myslene).

 

Ano zavolal som ti 1x a to z dovodu tvojich polopravd a bludov čo tu dookola vypisuješ!

 

A aj na dalsie cislo..a?

 

Zial, svoj komplex nenaplneneho jedinca.. si skus vybijať inde..som zly objekt..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hodinky som si slušne objednal, napisal som Ti, že ak sa daju dobierkou..dohodli sme sa..( podrobnejšie to tu opisovať nebudem ).

No dookola si ty vypisoval o nejakom "kamosovi", presne viem o kom...a ze maz zle referencie od neho na mňa a pod.

 

 

Tak som Ti slušne napisal, ok, hodinky predaj jemu a prajem vela štastia ..( ak by to bolo opačne, určite aj TY by si stratil zaujem nakupovať..).

 

A nasledne si založil vlakno na moju osobu začala naša aser. komunikacia..

 

 

SZ mam aj ja odložene..

Ale nemienim sa ďalej tu naťahovať, tema je z mojej strany uzavreta a končim s nezmyselnou komunikaciou.

 

Pekny deň Ti prajem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

×
×
  • Vytvořit...