Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Tomáš Drahoňovský
Odesláno

Napadaji me jen swatch Body & Soul. Starsi za 2000 sezenes. Rekl bych, ze je to lepsi nez nejake ciny, i kdyz jsou samozrejme o dost mensi. Zkratka swatchky...

Odesláno

Za tuhle cenu to vážně nemá smysl....sice asi vydrží teda víc jak měsíc než ti tady lidé tvrdí, ale jejich přesnost bude velice špatná.... Kamarád koupil nějaký skeletony z Tchiba...prej i strojek měli docela fajn a stály kolem 2litrů...jejich přesnost, nebo spíš nepřesnost byla cca 15-30minut denně!!!

Odesláno
  V 14. 4. 2012 v 12:55, 'Zelus' napsal:

Za tuhle cenu to vážně nemá smysl....sice asi vydrží teda víc jak měsíc než ti tady lidé tvrdí, ale jejich přesnost bude velice špatná.... Kamarád koupil nějaký skeletony z Tchiba...prej i strojek měli docela fajn a stály kolem 2litrů...jejich přesnost, nebo spíš nepřesnost byla cca 15-30minut denně!!!

Ale při troše štěstí se mu během těch 3 let záruky rozpadnou a dostane zpátky peníze :) ...

Odesláno

OK tak řekněme do 4000,-? koupě nějakých hezkých skeletonů, nějaký tip? ideálně pokud možno tady v ČR, než si to nechat přivést ze zahraničí... já chápu, že kvalita-tedy přesnost levných hodinek nebude nic extra, ale než "vyrostu" a koupím si něco jako je třeba tohle - Posted Image

tak bych se rád ráno potěšil pohledem na nějaké hezké hodinky - skeletony, kdo má rád hodinky tak pochopí..

btw. docela mne překvapuje, že popisujete u hodinek za 2000,- že do několika měsíců přestanů fungovat nebo blbnout.. to bych očekával u něčeho za pár stovek

Odesláno
  V 14. 4. 2012 v 13:19, 'Vont' napsal:

btw. docela mne překvapuje, že popisujete u hodinek za 2000,- že do několika měsíců přestanů fungovat nebo blbnout.. to bych očekával u něčeho za pár stovek

vzdyt jsi sam videl, ze ty same co jsi sem daval se daji na ebayi sehnat za 20$ = cca 400Kč Posted Image

Odesláno
  V 14. 4. 2012 v 13:29, 'zemko' napsal:

vzdyt jsi sam videl, ze ty same co jsi sem daval se daji na ebayi sehnat za 20$ = cca 400Kč Posted Image

jsem si toho vědom chlape (že to co jsem objevil sám nebude funkčně asi žádná sláva), ale proto jsem se ale obrátil sem chlape tady na vás, aby jste mi doporučili nějaké vzhledově podobné hodinky a i klidně s vyšší cenou.. pochopil jsem, že za dva tisíce asi velký výběr nemám a tak jsem to zvýšil na 4000,-

Odesláno (upraveno)
  V 14. 4. 2012 v 13:19, 'Vont' napsal:

OK tak řekněme do 4000,-? koupě nějakých hezkých skeletonů, nějaký tip? ideálně pokud možno tady v ČR, než si to nechat přivést ze zahraničí... já chápu, že kvalita-tedy přesnost levných hodinek nebude nic extra, ale než "vyrostu" a koupím si něco jako je třeba tohle - Posted Image

tak bych se rád ráno potěšil pohledem na nějaké hezké hodinky - skeletony, kdo má rád hodinky tak pochopí..

Ono to taky je za pár stovek. Jen to prodávají za tisíce. Na aukru mají všechny čínské hodinky v popisu: luxusní a značkové.

Koukni na bazary a aukce. Myslím, že seženeš něco rozumnějšího.

Upraveno uživatelem Lukas84
  • po 4 týdnech...
Odesláno

Asi před půl rokem sem řešil úplně stejnej problém chtěl jsem hezký skeletony do 5000kč a prohledal jsem toho spoustu... nakonec sem našel značku m. johansson tady ti každej napíše že je to čína a že se ti do tejdne rozpadnou... ale před tím půlrokem sem si je koupil asi za 3500kč (dovoz z Německa) docela sem se toho obával co příde a teď je už mám půlroku a jsem víc než spokojenej tak pokud si nezměnil názor tak se po nich podívej...:)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...