Vysmek Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2012 Na Aukru se prodávají nové hodinky Rolex za 3 tisíce korun. Vypadají opravdu hezky a majitel jich má na skladě prý 5 kusů. Jsem asi skeptik, ale myslel jsem že hodinky Rolex se za méně jak 50 tisíc korun sehnat nedají. Je to nějaký podvod nebo je mám koupit? Odkaz: http://aukro.cz/hodinky-rolex-i2269182056.html
Micey Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2012 Objevil jsi zlatej důl! Kup je, všech pět, a pak jedny prodej za třista litrů. Škoda, že mě to nenapadlo dřív.
Vysmek Odesláno 14. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 14. dubna 2012 No já myslím, že když budu lidem tvrdit, že jsou originál, že mi to uvěří, má to na sobě tolik značek, že mi to přijde taky jako originál, co vy na to? Jde o to vypadat luxusně, nemusí nikdo vědět, že to nebylo tak drahé, ne?
Vysmek Odesláno 14. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 14. dubna 2012 Registroval jsem se sem, jen kvůli vašemu názoru na to. Takže to 100% nejsou originály tvrdíte? OK, ale stejně uvažuju o koupi
Tommy_PP Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2012 Jo jasne, ze ich kup. Premyslam, ze ich zoberiem rovno 3 ks...tak to by si sa mal poponahlat, nech ti ich nevyfuknem
sect Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2012 No já myslím, že když budu lidem tvrdit, že jsou originál, že mi to uvěří, má to na sobě tolik značek, že mi to přijde taky jako originál, co vy na to? Jde o to vypadat luxusně, nemusí nikdo vědět, že to nebylo tak drahé, ne? jo máš pravdu, to akorát my všichni tady jsme takoví pitomci, co kupují originály..... .....to je zas nějaký vtip, že?
Vysmek Odesláno 14. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 14. dubna 2012 Tak zadavatel aukce mi píše toto: Dobrý den, jsou to normální hodinky zn. ROLEX to "UNI" je typhodinek není to replika,jsou originál. K hodinkám je i připnutý štítek kterým se rozezná falzifikát od originálu. Samozřejmě žeSpolečnost ROLEX prodávají hodinky nad 50 000Kč ale i za menšíčástky,záleží na druhu hodinek některý máte za 5 000Kč a některý za 150 000Kč. Máte ještě nějaký dotaz?Přeji hezký den
Horhe Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2012 Beztak je to jeho aukce a jenom si přišel udělat reklamu. Edit: Tak asi ne.
sect Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2012 Každopádně ten co to prodává je pěkná kurva - a to standartně tak silná slova na fóru nepoužívám......
fermuello Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2012 Ešte si ku nim kúp aj GUČČY tričko ....
sect Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2012 Tak zadavatel aukce mi píše toto: Měj ještě jeden dotaz.....jestli by mohlo proběhnout osobní předání s kontrolou u autorizovaného prodejce....
Vysmek Odesláno 14. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 14. dubna 2012 No řeknu vám to narovinu, nejsem bohatý člověk. Nedávno jsem na aukru koupil tyto: a tyto hodinky Nejsou to žádné světoborné značky, ale vypadám s nim dobře a to mi stačí, tak mám vzít i tyhle nebo to jso vyhozené peníze?
Tommy_PP Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2012 VEZMI !!! No řeknu vám to narovinu, nejsem bohatý člověk. Nedávno jsem na aukru koupil tyto: a tyto hodinky Nejsou to žádné světoborné značky, ale vypadám s nim dobře a to mi stačí, tak mám vzít i tyhle nebo to jso vyhozené peníze?
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.