Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravim zde pritomne.

Prirovnal bych to k otrepane frazi pouzivane opacnym pohlavim. Moje biologicke hodiny tikaji a rikaji, ze je potreba mit dalsiho 'potomka'. Na denni noseni, pohyb, i ten oblek jsou Tag link advanced GMT bezva. Ale nastal cas nosit k obleku tu spravnou 'vybavu'. Zatim jsem ve fazi hledani, ale kazda myslenka dobra...

Chtel jsem zustat verny Tagu, ale nic mi od nich neprijde dost 'decentni'. Rad bych uz nekam vys a proto se snazim divat mezi IWC (uz moc vysoko cenou), Omega (Deville Prestige by sly), Zenith (Elite Captain Dual Time). Nezavrhuji ani ML, Longines, BM,...

Zatim asi nejzajimavjsi jsou ty Elite Captain, jak vzhledem, funkcemi, jmenem, cenou. Tu cenu jsem uvedl jen orientacni, takze 50-100 realna hranice...

Vsem predem dekuji.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno (upraveno)

Když se jedná o oblekovky, tak asi černým tahem nemyslíš ocelovej náramek potaženej PVD, ale koženej řemen, kterej si můžeš kdykoliv koupit, ne ? V případě koženýho řemenu to byl dost zbytečnej požadavek, pan Šíma Ti ušije stokrát lepší řemen než bude originální přiložený k hodinkám.

Abych neplácal prázdnou slámu.

Perrelet Peripheral Double Rotor

Krásné hodinky, výsledek za to stojí. Můžeš si být jistý, že budeš v širokém okolí s Perrelety sám a sám. Mínusem je cena, která téměř 100% překročí rozpočet. Price list jsem bohužel nenašel.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Edit změna nabídky

Upraveno uživatelem Harlequin
Odesláno

Harlequin: mas pravdu,diky za upozorneni a postreh s moznosti vyroby remene na zakazku. Perrelet jsou moc krasny,ale vic jak 100 davat nechci.Zkusim nekde mrknout po cene.

Odesláno

zdravím..já osobně jsem asi totální barbar..protože za oblekovky považuju th monaco...takže "decentní" hodinky moc nesleduju...

ale..když decentní, tak třeba tyhle (portofino) ..cenově odpovídají přesně tomu co chceš..prestiží značky snad taky... do vzhledu ti mluvit nebudu, mě se líbí..ale ))) o mě nejde

Odesláno

Za cenu kolem 100tis. máš Omega De-Ville Hour Vision s in-house kalibrem, dvěma pérovníky, křemíkovým vláskem, atd...

To už je iné kafe, než Portofino nebo Zenith :)

Pod to se plně podepíšu. Mám je necelé 3 roky a naprostá spokojenost. Nosím je denně k obleku a super. Mám je sice na tahu, ale v dnešní době v tom problém nevidím, tah je na nich celkem decentní. Přesnost je cca +0,6 s/denně (bez ohledu na polohu přes noc). Mohu jen doporučit.

Odesláno

Diky za navrhy. Momentalne jsem zjistil, ze mam asi smulu pri hledani Zenith pro "fyzickou" zkousku. IWC jsou pekny a odpovidaji presne memu pozadavku. Stejne tak Se mi libi ty Omegy. Vcera jsem sel kolem prodejny hodinek, kde jsem jeste nebyl, tak dnes zajdu omrknout pro inspiraci... Napisu, co jsem zjistil po dalsim pruzkumu.

Odesláno

zenithky maji v Ostrave na masarykove namesti, jestli si moravak

Bezva informace a pekne vcas. Zrovna v pondeli jedu do Ovy na sluzebku. Dnes jeste mrknu tady v Plzni, protoze se mi zda, ze jsem znacku Zenith taky ve vyloze zahledl.

Odesláno

myslim, ze je to hodinarstvi DEAL ci tak neco.. stale -30% sleva na nektery kusy. Kdyz jdes kolem imperialu, mcdonaldu tak hned vlevo namesti, pred tou mensi zeleni co tam je (nejsem ostravak)

• po 2 týdnech...
Odesláno

Takze cena na Zenitky je 4.5tis Eur, coz je nad limit. Dival jsem se jeste na TH Grand C, ale to proste neni ono. S tema De Ville jste me dost nahlodali. Zkousel jsem je a premyslim. Neni to snadny jako koupit auto, tohle jsou prece hodinky..... Musim poradne premyslet :)

Elmagico: Nejak me bohuzel neoslovily...

Marfi: Na muj vkus moc vystredni. Jsem od prirody nudar...

Odesláno

Peter78: Mas pravdu, cenove jsou. Chrona moc nemusim, mam rad prehledne a jednoduche veci. Navic fci chrono jsem jeste nikdy nepouzil u zadnych hodinek :)

Odesláno

Peter78: Mas pravdu, cenove jsou. Chrona moc nemusim, mam rad prehledne a jednoduche veci. Navic fci chrono jsem jeste nikdy nepouzil u zadnych hodinek :)

pokud te oslovily, tak mam pro tebe reseni :guitar:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...