Lukáš95 Odesláno 19. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2012 Ahoj, dlouho jsem zde nebyl, nějak nebyly finance na hodinky, čas, ale tenhle rok si plánuji koupi hodinek.Zatím je moje uváha hodinky do 5-6 tisíc a přemýšlím, zda mám šetřit více.Vyzkoušel jsem si nějaké Casia co jsem dříve nosil, Festiny - spokojenost nějaké prehistorické oyč Primkya otec má nějaké ruské s asi 21 kameny na ty se kouknu, až je zase vyhrabe. Přemýšlím o elegantních, pěkných hodinkách, nejlépe s chronografem, když mít nebude nic se neděje, aby něco vydrželihodně mě záleží na designu. Líbili se mě i Armani a Boss, vím, že to zde jsou neoblíbené hodinky a i minule jsem od nich upustil jak jsem sem psal, ale stále mě lákají, vím že strojek stojí za prd a že se platí modní značka, ale to se mě líbí. Z hodinkářských značek jsem se koukal i v obchodě po Rotarech,Tissote, Seiko, Festina.Případně není v Praze nějaký obchod s jetými hodinkami, kde jsou ověřené starší hodinky za slušné ceny u nějakého hodináře? Jen se ptám. Líbí se me sesign podobný - Tissot prc 200 a pak Citizen Eco drive , ale to už je jiná cenová relace. Myslíte si že udělám chybu, budu li koukat i na Festiny? Dokoncre moje nejstarší Festiny 6 rok staré a dokonce zažili kruté pády a jedou krásně stáli jen 4tisíce a nebýt vybité baterky jedou stále.Nadchly mě Tchibo hodinky s Etou, kdysi tady bylo nějaké vlákno, ale Tchibo už neprodává. Pak ještě chci poradit hodinky cca za 2500kč podobného designu, koukal jsemna nějaké starší Rotary za pakatel s 6měs.zárukou, nějaká zkušenost?
Kryten Odesláno 19. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2012 Mas dost nejasne prani..je treba brat v potaz jestli chces quartz nebo automat.Automat kolem 6 tisic nebude moc presny a je i choulostivejsi na zachazeni takze bych volil radeji quartz. Myslim ze koukat na Festinu muzes pokud ti nevadi ze hodinky Festina ma kazdej druhej....myslim ze lepsi nez EA,BOSS,Gucci....(ciste fashion znacky). Zkus upresnit pozadavky na hodinky a myslim ze ti bude snaze porazeno.( prumer,pohon,uziti...). Omlouvam se za diakritiku,pisi z mobilu.
Lukáš95 Odesláno 19. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 19. dubna 2012 Hodinkám zas moc nerozumím jsem spíš laický obyčejný spotřebitel se špetkou znalostí navíc.Strojek vím, že dle ceny, proto nedokážu ríci jaký typ, protože to je fakt o penězích.Řemínek spíše kov, ale kůže nevadí, průměr cca 43mm, určitě vodotěsné min. do 50m. Sklo - je mě jasné že na safír mít nemůžu, co bych možná ocenil, něco jako eco drive tedy ten pohon, ale nutnost to není. ŠTve mě že mě baterka vydrží cca 2 roky a chcípne nečekaně když to člověk nepotřebuje.Jinak náročný nejsem, když mě hodinky budou sloužit 5 let budu rád.Mýval jsem i ty Casia, Festiny na fotbal a jiné aktivity do bazénu, rybníku, do sprchy, Festiny dostaly párkrát ránu a byly ok.Někde mám doma starý primky, ale už jsou jetý a mě jde i o ten vzhled, tuším, že byly natahovací.Stačí mě jěn poradit pár modelů a já si snad vyberu a ktreré došetřím.Dík
bohus76 Odesláno 19. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2012 Mas dost nejasne prani..je treba brat v potaz jestli chces quartz nebo automat.Automat kolem 6 tisic nebude moc presny a je i choulostivejsi na zachazeni takze bych volil radeji quartz.Co je to malá přesnost automatu?+-10-15sekund denně je moc?Takovou přesnost udělá i Seiko5 za polovinu z těch 6tisíc.Pokud někdo chce větší přesnost,tak ať si pořídí kvarc.
fermuello Odesláno 19. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2012 A čo toto ? http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/48422-bulova-open-heart/
Petr Svenda Odesláno 19. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2012 Nebo prisetrit a toto http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/48343-predam-hamilton-khaki-aviation-eto-h77612933/Ostatne, projdi si prodejni vlakno, mas tam toho ve tve cenove relaci hafo!
zemko Odesláno 19. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2012 Kryten: mam Seiko SNZH63K1 a odchylka je maximalne pul minuty a to jen kdyz je treba pul dne nemam na ruce...jinak to je za tu cenu uplne perfektni volba Lukáš95: tady najdes par tipu na automaty http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/46983-modni-panske-hodinky/ osobne bych ti poradil automat od Seika, za tu cenu je to asi nejlepsi volba pokud chces novej kus, pokud chces neco z druhy ruky tak v prodejnim vlakne sezenes i lepsi kousky :-)
Davros Odesláno 19. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2012 Ak chces chrono quartz takodla tissot prc200 vysoka wr a priemer by mohol sediet..
Quido Morava Odesláno 19. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2012 je to skoro tak, jak píše Kryten, z podobných dotazů není jasné, co chceš...? a) hoď sem aspoň 2-3 fotky, jaký styl hodinek si asi představuješ, když ti tak záleží na vzhledu rozhodni se, jestli chceš opravdu automaty, protože tebou uváděná cena je pro autopmaty řekněme startovací, a to nečekej zvláštní odolnost, snad jen u SEIKO by se našly slušné modely za tu cenu, kdežto např. za 6k už můžeš mít poměrně dost betelné Certiny v kvartzuc) taky není nepodstatné, zda budeš měnit řemeny, nebo chceš jen jeden tah, či řemen, či gumu atp. pak se dá snad i trochu poradit, ale taklhle.... (?)
Harlequin Odesláno 19. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2012 (upraveno) A čo toto ? http://forum.chronom...ova-open-heart/ Ad fermuello nejseš už s tím podbízením únavnej ? Máš nabídku snad v každym vlákně. A Ty kuliferdo, pokud se Ti nepříčí nákup na ebay, se podívej, co nabízí Victorinox v quartzu. Najdeš zajímavé modely. Edit jen tak od boku Victorinox Swiss Army Summit Xlt Chronograph Upraveno 19. dubna 2012 uživatelem Harlequin
fermuello Odesláno 19. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2012 Ad fermuello nejseš už s tím podbízením únavnej ? Máš nabídku snad v každym vlákně. Hľadá niečo elegantné, za dobrú cenu, čo tie hodinky splňajú, tak prečo by som to neskúsil ....
Lukáš95 Odesláno 19. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 19. dubna 2012 Ahoj kluci jste moc hodný ,moc sem nechodím, kdysi jsem tu pročítal a koukal na prodeje, ale teď dlouho jsem tu nebyl až do dneška.Klidně budu šetřit ono já hodinky hned mít nemusím mám pár kaček a klidně vydržím do léta, podzimu bez nových hodinek.Spíše se ptám na co se orientovat, budu mít dostatek času se kouknout, rozmyslet a došetřit.JO Tissot 200 se me líbí.Večer až budu mít čas mrknu co jste doporučovali, zatím děkuju mooc.
Kryten Odesláno 19. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2012 To že nejsou äutomaty za 6.tisíc až tolik přesné jsem mu psal ,protože to je celkem laik a možná netuší že mu hodinky mužou dělat +-20s/den. Což samozřejmě quartz nedělá.... Koukal bych třeba na značky : Tissot,Certina,Candino,Citizen... Pokud chceš s hodinkama sportovat volil bych spíše Quartz. Narychlo jsem mrknul a třeba tyhle se mi celkem líbí a cenově se vejdeš http://www.hodinky-koscom.cz/cz/citizen-ca0157-01a
Kryten Odesláno 19. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2012 Zkus hodit fotku hodinek co se ti fakt libí.. ať stojí co stojí. Takhle vubec nevím jaký máš vkus a nevím z čeho vybírat..
Quido Morava Odesláno 19. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2012 (upraveno) PS: jinak pokud jsi zmínil Citizen EcoDrive - tak v podobném dizajnu a v tvém cenovémlimitu najdeš třeba CITIZEN ECO-DRIVE AT0360-50L chrono Upraveno 19. dubna 2012 uživatelem Quido Morava
cooper2005 Odesláno 19. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2012 A já hodím odkaz na vlákno, které jsem zakládal... chronography se tam sice až tak nenajdou.... ale laciné a solidní hodinky ano.... http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/47530-hodinky-manualni-automaty-vyhodna-koupe-do-4000-kc/
Lukáš95 Odesláno 19. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 19. dubna 2012 Už musím makat takže ještě jsem našel postarší hodinkyCitizen Eco Drive citizen AT 100050E ty se mě také líbí, ale nejhezší mě přijdou něco podobné jako ty Tissoty prc200 Zatím díky a nezlobte se nebudu teď reagovat, když bude čas písnu sem večer když ne, tak zítra pročtu vláknoa rady.Děkuju
cooper2005 Odesláno 19. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2012 Kdybych se měl chytit toho co Lukáš95 chce ( líbí se mu Tissot PRC200 a podobné ) tak místo nich bych si osobně vzal tyto http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/48381-certina-ds-action/
cooper2005 Odesláno 19. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2012 Jinak ty Rotary co byly zmíněny do 2500,- Kč - co třeba tyto http://aukro.cz/panske-svycarske-hodinky-rotary-chronograf-od-1kc-i2280804164.htmlOd tohoto prodejce jsem kupoval již dávno dámské Rotary a při výměně baterie nedávno v hodinářství mi prodejce řekl, že mají kvalitnější vnitřek než ty, které on sám prodával v době, kdy ještě měl v nabídce hodinky Rotary. Tím nedělám reklamu, posouzení nechám na zkušených uživatelích - jen jsem se chytil toho požadavku chronography, Rotary, do 2.500,-Kč.
Petr Svenda Odesláno 19. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2012 Jinak ty Rotary co byly zmíněny do 2500,- Kč - co třeba tyto http://aukro.cz/panske-svycarske-hodinky-rotary-chronograf-od-1kc-i2280804164.html Od tohoto prodejce jsem kupoval již dávno dámské Rotary a při výměně baterie nedávno v hodinářství mi prodejce řekl, že mají kvalitnější vnitřek než ty, které on sám prodával v době, kdy ještě měl v nabídce hodinky Rotary. Tím nedělám reklamu, posouzení nechám na zkušených uživatelích - jen jsem se chytil toho požadavku chronography, Rotary, do 2.500,-Kč. Tak tohle bych zrovna moc neradil. Ta podobnost je do oci bijici.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se