quaqy Odesláno 23. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2012 ahoj popozeral som si tuto sekciu fora, teda temu ohladom Citizenov. Nasiel som tu mnozstvo nazorov pre a proti ale viacero ludi pise ze je rozdiel v type hodiniek (s cim suhlasim) a tak som sa chcel opytat na vas nazor na konkretne tieto http://hodinky.inshop.cz/citizen/chronograf-eco-drive/citizen-ca0125-07e.html paci sa mi ich dizajn a kedze nosim sportove oblecenie, tak by sa mohli hodit a myslim ze az taky preslap by to nebol ak by som si ich zobral k obleku, co vy nato? nejake skusenosti, ci je ten solarny pohon spolahlivy, ci niesu preplatene atd. dakujem
siwi Odesláno 23. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2012 Konkrétně s tímhle typem zkušenosti nemám a ani ke vzhledu se vyjadřovat nebudu. To záleží na vkusu káždého. Pokud se ti líbí, není o čem mluvit. Pokud se jedná o ten solární pohon, je to naprosto bezproblémové řešení. Vůbec se o to nemusíš starat a hodinky pošlapou. Cena se mi zdá taky normální. I když ti tu určitě řada lidí poradí, abys je koupil někde přes internet v cizině. Ale já to nedělám, takže ti to neporadím
quaqy Odesláno 23. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 23. dubna 2012 Konkrétně s tímhle typem zkušenosti nemám a ani ke vzhledu se vyjadřovat nebudu. To záleží na vkusu káždého. Pokud se ti líbí, není o čem mluvit. Pokud se jedná o ten solární pohon, je to naprosto bezproblémové řešení. Vůbec se o to nemusíš starat a hodinky pošlapou. Cena se mi zdá taky normální. I když ti tu určitě řada lidí poradí, abys je koupil někde přes internet v cizině. Ale já to nedělám, takže ti to neporadím cize k tomu solarnemu pohonu, nieje napriklad problem ani ak ich nosis pod bundou ( napriklad v zime, cez jesen a tak) alebo ak su v noci polozene ze sa nevybiju?
siwi Odesláno 23. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2012 Tohle rozhodně žádný problém není. Hodinky mají 6 - 9 měsíců rezervu chodu (podle typu). Takže pokud je nosíš většinu času pod rukávem nebo je v noci odložíš, ničemu to nevadí. Pro běžný chod stačí je prostě normálně nosit. Oni se nabíjí pokaždé, když na ně dopadne světlo. Abys je úplně vybil, musel bys je na těch 6 - 9 měsíců zavřít třeba zpátky do krabičky.
quaqy Odesláno 23. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 23. dubna 2012 ou tak to je potom v pohode, vdaka
siwi Odesláno 23. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2012 Solární technologii jsem si dost oblíbil. U hodinek můžeš používat i energeticky náročnější funkce a nemusíš mít strach, že ti v nejméně vhodnou chvíli dojde baterka.
quaqy Odesláno 24. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 24. dubna 2012 no tak to potom nieje co vahat ... a nejake ine zahranicne stranky ? kde by som ich mozno nasiel za lacnejsie ? ty viem ze si pisal ze to nepodporujes ale tak mozno poznas
siwi Odesláno 24. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2012 Já bohužel opravdu žádné cizí stránky s hodinkami neznám. Ale je tu dost jiných, kteří ti určitě rádi poradí nějakého spolehlivého prodejce.
quaqy Odesláno 26. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 26. dubna 2012 Este som sa chcel spytat ten obchod hodinky.inshop.cz poznate ? Ci je spolahlivy a ci to budu original citizeny?
siwi Odesláno 26. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2012 Nic jsem od nich sice nekupoval, ale myslím, že to bude v pohodě.
Frostie Odesláno 26. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2012 (upraveno) Mám od nich dvoje hodinky, z toho jedny se posílali na záruku nazpátek, přístup neosobní, nicméně velmi korektní. Upraveno 26. dubna 2012 uživatelem Frostie
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se