Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Súhlasím s Tebou, že to zavadzia pri odčítaní minút. Ale ono je to všetko o prístupoch, o tom kto na čo tie hodinky potrebuje, použije. Osobne chronograf používať nebudem, ale beriem ho ako efektný dizajnérsky doplnok, ktorý sa mi na niektorých hodinkách páči. Takže na tých Tissotoch mi ten nápis vôbec neprekáža. Bolo by zaujímavé, koľko % z tých, čo vlastnia chronograf, ho používajú aj na nejaký praktický účel?

• Odpovědi 81
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

No právě, když si spočítám, kolikrát chronograf použiju, tak jsem dospěl k názoru, že mi klidně stačí Le Locle klasické bez chrono.

Nebýt toho nápisu, tak bych měl těžký rozhodování.

Není to ale jednoduchý rozhodování.

Ještě mám vyhlídnutejch pár kousků. Jenže bych musel najít někoho, kdo by mi je dovezl ze států, abych nemusel platit DPH.

Nemíním našim vydřiduchům platit 2X tolik.

Odesláno

Jerryl: za tyzden nabehnu cca 1min. tj denne asi +8s, nejak velmi mi to nevadi vzdy si uvedomim ze vlastne nemusim nahanat kazdu sekundu:-) Inac aj po mesiaci pouzivania plna spokojnost, co mozno trochu vadi je horsia citatelnost strieborneho cifernika a ruciciek v sere.

Odesláno

Jerryl: tie 3 fotky co som pastol boli vysledok cca 2h experimentovania.

Cierne pozadie je moja cierna kosela polozena na stolicke, na nej hodinky. Fotil som v noci iba s nasvietenim obycajnou stolnou lampou. (preto tie velke odlesky, dnes som uz dalej:-)

Fotak Canon 350D, objektiv 100/2.8 Macro. Fotene zo stativu, clona f8, cas vychadzal na 20-30s (musel som zastavit sekundovu rucicku:-)

Ak ma chronomag zaujem tak za jednu Archimede Arcadia mu mozem robit fotky:-)

Le locle je mesto vo svajciarsku s hodinarskou tradiciou a cita sa ako uz Brano napisal "l lokl"

Odesláno

Tak rozhodnuto. Můj "finanční rádce" mi schválil Le Locle. Navíc na jaře mám polokulatiny, takže se těším na pěkný padárok.

Ještě uvidím, jestli pro ně zajedu do Brna, nebo do Ostravy do Dealu.

Odesláno

Manželku bys taky měl nosit na rukou :)

Díky za odpovědi. Taky bych zkusil něco nafotit tak hezky jako ty, jenže nemám černou košili.

Odesláno
Manželku bys taky měl nosit na rukou :)

No pokud to rozhodnutí myslela vážně, tak taky budu.Jenom aby jí to vydrželo. Teď je na řadě PRIM repas, pak nějaké novoučké PRIMKY ....

• po 3 týdnech...
Odesláno

Tak jsou objednaný. Záhada barvy ciferníku taky vyřešena . S kovovým tahem se dodávají se silver indexem (číslo T41.1.483.31) a s koženým tahem jsou s čistě bílým (ivory index) číslo T41.1.423.71 . A protože chci kombinaci objednal jsem si náhradní řemínek se sponou a jsem na vrcholu blaha.

Příští týden jsou doma...

Odesláno

To je vynikající výběr.

Kde je kupuješ a za skolko?? Jestli to není tajný. Já jsem na ně přichystanej taky. Jen tam dojít a objednat.

A prosím tě, na kolik přijde doobjednání orig řemínku?

Odesláno

Jenže ne všude mají Tissotky co třeba hledáš,o čemž jsem se přesvědčil,když jsem sháněl někdy v září Tissot V8 ivory z quartz pohonem (měli jen ve 2 obchodech z asi 15),naštěstí

jsem je tenkrát nekoupil a přešel na mechaniku,teď už bych o baterku ani nezavadil :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...