maccin Odesláno 25. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2012 Zdroj: http://oceanictime.b...master-600.html
maccin Odesláno 25. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 25. dubna 2012 Jinak až podezřele podobné těmto Ocean7 LM Series
Dantechno Odesláno 25. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2012 (upraveno) nebo ploproof... Upraveno 25. dubna 2012 uživatelem Dantechno
Harry Odesláno 25. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2012 Asi tak... Narozdíl od LM-7, tohle už je regulérní kopie starých Ploprůfů - ochrana korunky, otevírání shora, zdrsnění spodní části pouzdra i fonty na ciferníku...
robo Odesláno 25. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2012 Tu je nutné iba súhlasiť V 25. 4. 2012 v 7:46, 'Dantechno' napsal: nebo ploproof...
vrcan Odesláno 27. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2012 na WUS je ohladom tohoto helsonackeho pocinu dost vrela diskusia. Na jednej strane su ti, ktori tvrdia, ze je to sprosta replika, sam helson potvrdil snahu napodobnit ploprof co najvernejsie. Mnohi si myslia, ze micro brandy ako je Helson by mali ist vlastnou cestou, co Helson aj ide, az na obcasne vydanie modelu homage... Na strane druhej su ti, ktori ziadali homage ploprofu a helson vyslisal ich hlas za zlomok ceny kupite rovnaky feeling a look ako omega... Moj predpoklad je, ze sa rychlo rozpredaju. Original ploproof je tu uz dlho, ludia na to cumia uz roky... a ked maju moznost mat takmer rovnake hodinky za zlomok ceny, pojdu prec rychlo.... Mimochodom, az na sirku su to relativne male potapky, co je dost necakane... ale rozmery hovoria za vsetko: ? 44 mm - height 14,70 mm - length 44mm - lug distance 24 mm.
Bob Odesláno 7. května 2012 Nahlásit Odesláno 7. května 2012 Docela by me zajimalo jak se to nosi, musi to na ruce tlacit ne? Mate s tim nekdo zkusenost?
Almi Odesláno 7. května 2012 Nahlásit Odesláno 7. května 2012 možno záleží od veľkosti Tvojho zápästia.asi pred necelým pol rokom som si skúšal na predajni ploproof čo majú podobný tvar púzdra a na tej mojej malej ruke to vyzeralo nehorázne giganticky čiže to nebude pre každého.
Bob Odesláno 7. května 2012 Nahlásit Odesláno 7. května 2012 No ja jsem si koupil steihart o1 jako moje 1. Potapky a prijdou mi maly, ted posilhavam po armida a1, tyhle jsou taky hezky, ale obavam se ze by to bylo uz moc :-)
vrcan Odesláno 7. května 2012 Nahlásit Odesláno 7. května 2012 V 7. 5. 2012 v 11:49, 'Bob123' napsal: Docela by me zajimalo jak se to nosi, musi to na ruce tlacit ne? Mate s tim nekdo zkusenost? vdaka malej dlzke (lug to lug) budu sediet perfektne aj na mensej ruke. A tlacit budu zrejme menej ako klasicke, kedze nemaju korunku na standardnom mieste... a ta cas kde korunka je, smeruje k laktu, takze netlaci... Predpokladam, ze budu naopak - velmi pohodlne...
igor261069 Odesláno 7. května 2012 Nahlásit Odesláno 7. května 2012 koupil jsem si ty ocean7 a jsou například menší a lehčí než moje B superocean heritage chrono - takže netlačí a dokonce chvilkama o nich ani nevím
Bob Odesláno 7. května 2012 Nahlásit Odesláno 7. května 2012 No ale misto korunky je tam to odjisteni lunety a to vypada ze ma docela ostry hrany, kazdopadne je to divocina :-) jeste asi nejsem tak daleko, ale za par let ...
vrcan Odesláno 7. května 2012 Nahlásit Odesláno 7. května 2012 V 7. 5. 2012 v 14:20, 'Bob123' napsal: No ale misto korunky je tam to odjisteni lunety a to vypada ze ma docela ostry hrany, kazdopadne je to divocina :-) jeste asi nejsem tak daleko, ale za par let ... ne ne, tlacit to nebude, viz foto. Inak ja si tiez neviem na ne urobit nazor asi by som ich musel vidiet nazivo, alebo "aspon" origa omega ploprofky
Bob Odesláno 7. května 2012 Nahlásit Odesláno 7. května 2012 A to dle tvych prispevku jsi docela fanda extremnich potapek :-)
hannibal Odesláno 5. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2013 superrr potápky............moc se mi líbí.
vrcan Odesláno 9. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2013 mam ich doma asi tyzden a sedia perfektne na ruke... su kratke, lahke a tenke.... fantasticky mesh aj guma..... a pacia sa mi, nikde to nema hacik, len v tom, ze mam opat viacero kuskov a neviem si obhajit ich ponechanie (svoje armidy a enza uprednostnujem), tak ich ponukam v predajnej sekcii...
misoo Odesláno 9. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2013 slova "lahke, tenke" je treba v tvojom pripade brat s istou rezervou... inac samozrejme parada, sup sup fotky!
vrcan Odesláno 9. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2013 Mas pravdu Misoo mal som napisat ultratenke a ultralahke nafotim ked bude cas....
Sedlin Odesláno 9. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2013 V 9. 4. 2013 v 7:52, ggrand napsal: K čemu slouží šroubek v dýnku? jestli tomu tady dobře rozumím, tak uvolnění hřídelky korunky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se