mauricio Odesláno 29. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2012 Jaké jsou hodinky Gino Rossi?Některé modely se mi docela líbí a dají se pořídit za slušný peníz.Strojek je tam Miyota.
mauricio Odesláno 30. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 30. dubna 2012 HMMM,takže mi nikdo neporadí?
bohus76 Odesláno 30. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2012 Tak jsem se díval na tu trendy,cool značku.Je to navoněná čína,taky co by jsi chtěl za ty peníze.Raděj se podívej po značce Orient nebo Seiko pokud teda chceš kvalitní hodinky.Dají se koupit cca od 3-5tisíc.Pokud chceš šmejd kup si ty svoje Gino cosi /nebo jak se to jmenuje/ a rychle uteč z chronomagu,jinak Ti to poleze do peněz.
Chorche Odesláno 30. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2012 Já ti poradím, aby sis je nekupoval.
Marfael Odesláno 30. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2012 Zbytečně moc peněz za čínu.To si kup jinou čínu za 500 kč,nebo si vem aspoň dvojku a za to už seženeš třeba nové Orienty +-,nebo i některé Seika a budeš mít dobré hodinky.Tohle cos postnul,absolutní nevkus,takže jestli chceš radu,tak nebrat a povinně si tady pročti aspoň 10 témat a změníš vkus,jako všichni tady.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se