honza3 Odesláno 2. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2012 Dobrý den obracím se na odborníky z tohoto fóra sežádostí o pomoc. Chtěl bych si koupit pánské hodinky s chronografem a otočnoulunetou (otočná luneta není podmínkou) velikostí 42mm a více, safír a ověřenýbateriový strojek. Nechci Sejka, Citizen, Orient , nejlépe ETA,ISA,RONDA.Mám na to něco mezi 5000 až6000 t. Nebráním se nabídkám prodeje z druhé ruky . Odkazy na ebay jsou na nicjelikož nemám pay pal pouze v případěpomoci s koupí někoho z okolí Karvinska kdo se vyzná na ebay bych dotoho šel .Mám tady litřík domací meruňky jako uznání s pomocí nákupu naebay.ps: V klidu jsem se rozhodl koupit nové hodinky a neuváženě jsem sepodíval na tyto stránky a jsem totálně zmatený.Díky za pomoc. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 2. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2012 Skoda, ted ti jedny idealni utekly v sekci Prodej http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/48817-certina-ds-action/page__pid__755348&do=findComment&comment=755348 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 2. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2012 V 2. 5. 2012 v 15:11, 'Frantik' napsal: Skoda, ted ti jedny idealni utekly v sekci Prodej http://forum.chronom...348#entry755348 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza3 Odesláno 2. května 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2012 Až bych brečel přesně to byl ten typ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 2. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2012 V 2. 5. 2012 v 15:19, 'honza3' napsal: Až bych brečel přesně to byl ten typ Myslim, ze Certina je vhodna znacka, tak mrkni na dalsi modely a urcite si vyberes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 2. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2012 jj, certinu doporučuji.. mám už léta DS spel quartz chrono a bez nejmenších potíží.. a maj skvělý tahy... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza3 Odesláno 2. května 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2012 moc děkuji Certina je opravdu super a v černé ještě víc ,jak jsem tady už někde četl stropy a limity jsou na nic jdu přišetřit ale další návrhy přivítám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 2. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2012 (upraveno) Trasery?? Supersport Chrono All Black jsou to super hodinky, tak radím koupit a pak si zablokovat sekci Prodej naštěstí mám na cestě "příslušenství" tak snad na čas přejde chuť edit. doporučuji rovnou nějaký jiný řemen... s materiálem problém nemám, nosí se dobře ale asi moc dotahuju nebo já nevím hned první měsíc se mi uštípl konec a u stěžejek sem ho někde škrábnul až do masa na chronomagu nick kubson a nebo Z. Upraveno 2. května 2012 uživatelem Lion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 2. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2012 V 2. 5. 2012 v 15:08, 'honza3' napsal: V klidu jsem se rozhodl koupit nové hodinky a neuváženě jsem sepodíval na tyto stránky a jsem totálně zmatený.Díky za pomoc. Už jsi tady, není Ti pomoci, možná to tak na chvíli bude vypadat, když budeš číst (m.j. obvykle velmi fundované) rady zdejších členů, ale jinak si to pořádně užij, bude to drahý (o "něco" víc než 6k a možnost kupovat z druhé ruky už je fajn start, ale povíme si tak za rok..) A k tématu, výše zmiňované Certina i Traser jsou fajn, doporučený obchod pak s výbornými referencemi. Přeji prima výběr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza3 Odesláno 3. května 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2012 Už jsou objednané (traser) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza3 Odesláno 3. května 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2012 hodinky jsou objednané , nyní bych potřeboval poradit kde sehnat kvalitní ocel tah tak od 500 do 1000 díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 3. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2012 Jukni na nabídku od Hirsche....já mám od něj tah na Festinách. Přišel mne asi na 1000 Kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza3 Odesláno 3. května 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2012 Omlouvám se ,ale ještě se tady nevyznám a tak mi "Jukni na nabídku od Hirsche " opravdu nic neříká poučte prosím neznalého Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 3. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2012 V 3. 5. 2012 v 15:46, 'honza3' napsal: Omlouvám se ,ale ještě se tady nevyznám a tak mi "Jukni na nabídku od Hirsche " opravdu nic neříká poučte prosím neznalého Koukni třeba SEM. Na těchto stránkách mají velký výběr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 3. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2012 Vybral jsi dobře :-) . Ale osobně mi tah moc nesedí, strácí se v něm luneta... Na můj vkus už moc šedé... Radši nějaký rally řemen ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 3. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2012 no tak kdyz uz vybarvit indexy na lunete, tak uplne Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 3. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2012 (upraveno) V 3. 5. 2012 v 21:15, 'little_w' napsal: no tak kdyz uz vybarvit indexy na lunete, tak uplne šlo mi spíš o kontrast těla vs. řemen, to vybarvení je jen bonus k fotce na rally líbí se mi oboje, táta se barvama na modely namaloval hodně, tak bych mu to i svěřil ale tak nějak na to furt nemám koule a než abych to dal uplně stejně nebo laboroval s výběrem barev tak to radši nechám tak jak to je jinak bych byl rád link na celé vlákno... vím že tu někde jsou ještě kompletně zelené indexy ale tohle vidím prvně Upraveno 3. května 2012 uživatelem Lion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza3 Odesláno 3. května 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2012 A to jsem si já hlupák myslel že koupit hodinky je sranda a máme tady nové dilema "jaký tah nebo řemen jakou značku" líbí se mi ocelový a u nás mi v hodinářství nabízel skládané plechové hrůzy s tím že to je špica (a to neměl šikmý oči) .Je to paradox že když si člověk chce pořídit trochu kvalitní měřič času zabere to dost právě toho času který si potom může kvalitně změřit.Je skoro půlnoc ráno vstávám do rachoty a já projíždím net a hledám tah k hodinkám které mi přijdou zítra to jsem to dopadl,ale spadl jsem asi do něčeho co se mi začíná líbit ,pánové díky za veškeré rady a postřehy, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 4. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2012 Lion: delal to long, a prace naprosto precizni, paradni! dluzim mu za to flasku... ale veskere domluvy, jak mu to dorucit vzdycky nejak zhaprujou vlakno je napr. tady. a jeste jedna na tahu, inspiracni: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza3 Odesláno 5. května 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2012 Ahoj ještě než to tady uzavřu bych potřeboval poradit jak koupit tenhle tah http://www.watch-band-center.com/watchstrap-p13325h689s692-Watch-band-22mm-stai.html nemůžu se hnout košík plny zadám zemi a pokračovat a nic prosím o pomoc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se