Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím,

v tomto oboru jsem úplný začátečník a tak bych si chtěl nechat poradit nebo doporučit. Chystám se koupit si náramkové hodinky. Jako požadavky jsem si stanovil titanové tělo a tahy, safírové sklíčko a pár základních funkcí (čas +vteřinovka, datum, luminiscenční prvky, vodotěsnost do 100m). po dlouhém hledání jsem vybral Citizen BM1290-54L a Seiko SGG729. co si o mém výběru myslíte, případně mohli byste doporučit něco podobného? moc díky.

Odesláno

odporucam pockat si aspon mesiac, poobzerat sa po hodinarstvach a e-shopoch a hlavne popozerat forum. Aj ja som bol napomenuty, nech neuvazene nekupujem a mozem byt rad, pretoze by som si kupil solarne rad. riad. Casia ktore vobec nevyzeraju dobre a bol by som nestastny. Dnes uz uvazujem nad Tissot PRC 200 (o par tis viac ako tie citizeny) a popripade ako druhe hodinky automaty Tissot Le Locle. Co sa tyka tvojho vyberu, ak si limitovany financiami a pacia sa ti, nieje co riesit. Ale ak si precitas forum, zistis, ci chces quartz, automaty alebo dokonca mechaniky, na aku dobu ich chces a ako casto ich budes nosit. To vsetko na to totiz vplyva.

...co sa tyka titanu. Otec ma titanove Citizeny a je spokojny. No mne na ruke nesedia. Ocel je ocel.

Odesláno

Fotku husy jsem nedělal já. ty Seiko Samurai jsou pěkné, ale ty druhé určitě nee. Máte někdo představu jak je to u výše uvedených modelů (viz. první příspěvek) citizen a seiko s přesností?

Odesláno
Fotku husy jsem nedělal já. ty Seiko Samurai jsou pěkné, ale ty druhé určitě nee. Máte někdo představu jak je to u výše uvedených modelů (viz. první příspěvek) citizen a seiko s přesností?

Jsou to oba quartzove strojky, takze s presnosti by promlem mit nemely. Ale pokud chces opravdu presne hodinky, zkus pohledat nejake rizene radiovym signalem.

Odesláno

jj, to jsem zkoušel, ale bohužel nechci do hodinek dát víc jak těch 8 tis. to už by musela být nějaká sakra výhodná koupě. ...dnes jsem někde našel nějaké Seiko s Kinetik Auto Ralay zlevněné asi z 20000,- na 11000,-. to už by se možná vyplatilo.

EDIT:

...taky jsem četl článek o firmě Citizen, kde autor píše, že jsou to hodinky spíše Low-end, pro děti apod., tak mě tedy zajímá jestli do této kategorie spadá i mnou vybraný typ.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...