vraby Odesláno 13. května 2012 Nahlásit Odesláno 13. května 2012 (upraveno) Rád bych k tomu také něco řekl(nemohl jsem dříve BAN),jak už jsem tu někde psal stejnou zkušenost jsem měl i já s pepahopem(Toljou).Dle mého to dělá ze zjištných důvodu kšeftování s hodinama jak zde na fóru tak na Aukru.Nic proti němu,určitě hodinkám rozumí,ale jen proto abych měl kšeft tak dělat tohle pod druhou indentitou je sviňárna.Já mám jednu indentitu jak tady tak třeba na tom Aukru(lépe se to bude Toljovi hledat).Když něco mám tak to řeknu jak to mám na jazyku(pletu se i já)i za cenu že dostanu BAN. edit: Tolja-proč nemá "profi" status zde na fóru? Upraveno 13. května 2012 uživatelem vraby
B.F.G. Odesláno 13. května 2012 Nahlásit Odesláno 13. května 2012 (upraveno) Já myslím, že mělo odvést pozornost od tohoto vlákna . Mno to si nejsem úplně jistej, Kamil nemá potřebu si s něčím hrát. Já spíš doufal, že se vyřeší šaškárny kolem multinicků. Občas mi to přijde opravdu jako záměrná sviňárna od majitele psát pod několika identitami. (teď nemyslím zrovna Tolju a jeho trágu) Edit: Téda, jakože tohle vlákno je spíš takovej OT výlev, než anketa a závěr ohledně následnýho řešení. Upraveno 13. května 2012 uživatelem B.F.G.
jacob Odesláno 13. května 2012 Nahlásit Odesláno 13. května 2012 Edit: Téda, jakože tohle vlákno je spíš takovej OT výlev, než anketa a závěr ohledně následnýho řešení. Já jsem popravdě nepochopil, zda-li je toto vlákno o nějakém odhlasování a případném dalším řešení ohledně dvojích nicků, anebo je to jen vlákno, kde se mohli někteří členové přiznat, že mají dva nicky. Podle mě je úplně jasné, že členové, kteří jsou zde dlouho, ale zároveň mají nick na nějaké sviňárny se určitě nepřiznají .
Návštěvník ?po Odesláno 13. května 2012 Nahlásit Odesláno 13. května 2012 (upraveno) Já jsem popravdě nepochopil, zda-li je toto vlákno o nějakém odhlasování a případném dalším řešení ohledně dvojích nicků, anebo je to jen vlákno, kde se mohli někteří členové přiznat, že mají dva nicky. Podle mě je úplně jasné, že členové, kteří jsou zde dlouho, ale zároveň mají nick na nějaké sviňárny se určitě nepřiznají . noa od toho tady máme todle vlákno: http://forum.chronom...ejcukupujicich/ long, tolja ani pepahop tam není = takže se táži proč ? *oprava : Tolju jsem našel Upraveno 13. května 2012 uživatelem ?po
jacob Odesláno 13. května 2012 Nahlásit Odesláno 13. května 2012 noa od toho tady máme todle vlákno: http://forum.chronom...ejcukupujicich/ long, tolja ani pepahop tam není = takže se táži proč ? No, long má vlákno zde.
Návštěvník ?po Odesláno 13. května 2012 Nahlásit Odesláno 13. května 2012 No, long má vlákno zde. jasný --- long je VIP --- jinak Tolja má 100% hodnocení - tak jsem si to přelouskal sám pro sebe
jacob Odesláno 13. května 2012 Nahlásit Odesláno 13. května 2012 jasný --- long je VIP --- jinak Tolja má 100% hodnocení - tak jsem si to přelouskal sám pro sebe Kvůli čemu vip? Teď mi asi něco uniklo . Je to normalně v Recenze - Hodnocení Prodejců/Kupujících. Tobě se pořád něco nelíbí .
Návštěvník ?po Odesláno 13. května 2012 Nahlásit Odesláno 13. května 2012 Kvůli čemu vip? Teď mi asi něco uniklo . Je to normalně v Recenze - Hodnocení Prodejců/Kupujících. Tobě se pořád něco nelíbí . nemám problém s ničím, maximálně se sebeprezantací některých členů a ta longovi schází - když se podíváš na první "hodnotící příspevěk", který napsal DaDriva 27.1..2009, tak do té doby nebylo potřeba něco jako hodnotící vlákno --- rozumíš tomu ? = bylo to o tom , chceš, nechceš, ukaž, beru, drahý. na h...o, jdeme na pivo, ale nemuselo se psát ---- jó long nebo xy.........to je borec ----- ale chápu, že se vše vyvíjí, tak se tu budeme polácávat po zadku
jacob Odesláno 13. května 2012 Nahlásit Odesláno 13. května 2012 rozumíš tomu ?Už ano . No já jsem požádal o založení svého vlákna až někdy v lednu 2012, protože jsem prodával hodinky dvoum, nebo třem (jeden z obchodů nedopadl) nováčkům po sobě a oni mi napsali, že mi bohužel peníze předem nepošlou, protože vědí, jak to chodí na Aukru .
Návštěvník km.kmk Odesláno 13. května 2012 Nahlásit Odesláno 13. května 2012 edit: Tolja-proč nemá "profi" status zde na fóru? Protože by musel zaplatit 300,-. Teda jestli ta cena furt platí. Tolja si tady "IMHO" udělal z ostudy kabát a normální člověk tu od něj už asi jen tak něco nekoupí. takže mu nezbývá, než se znovu naklonovat...
Návštěvník km.kmk Odesláno 13. května 2012 Nahlásit Odesláno 13. května 2012 nemám problém s ničím, maximálně se sebeprezantací některých členů a ta longovi schází - když se podíváš na první "hodnotící příspevěk", který napsal DaDriva 27.1..2009, tak do té doby nebylo potřeba něco jako hodnotící vlákno --- rozumíš tomu ? = bylo to o tom , chceš, nechceš, ukaž, beru, drahý. na h...o, jdeme na pivo, ale nemuselo se psát ---- jó long nebo xy.........to je borec ----- ale chápu, že se vše vyvíjí, tak se tu budeme polácávat po zadku Já s hodinkama nekšeftuju, jen jsem holt trochu víc promiskuitní, takže jsem měl možnost za těch pár let narazit na různý týpky. Někdy jsem si říkal, že by se vlákno o tom jak jsem spolehlivej hodilo, ale nakonec jsem zjistil, že ty , kteří toto vyžadovali vůbec nestáli za obchod. Takže plácat po zadku nikoho nebudu a jestli mě někdo plácne, tak uvidí...teda kromě Romana a Milise...
long Odesláno 14. května 2012 Nahlásit Odesláno 14. května 2012 nemám problém s ničím, maximálně se sebeprezantací některých členů a ta longovi schází - když se podíváš na první "hodnotící příspevěk", který napsal DaDriva 27.1..2009, tak do té doby nebylo potřeba něco jako hodnotící vlákno --- rozumíš tomu ? = bylo to o tom , chceš, nechceš, ukaž, beru, drahý. na h...o, jdeme na pivo, ale nemuselo se psát ---- jó long nebo xy.........to je borec ----- ale chápu, že se vše vyvíjí, tak se tu budeme polácávat po zadku Hele Ypo mohu tě o něco poprosit ? Neznám tě,nemiluji Tě a ani jsem tebou něměl sex a hodlám to tak i nechat. Tak budu moc rád když se na mě vysereš a přestaneš si mě brát do huby. Děkuji
Návštěvník ?po Odesláno 14. května 2012 Nahlásit Odesláno 14. května 2012 čéče mám to úplně stejně a díky, že si onlajn potvrdil mou první větu - he he
NIGHTinGALE Odesláno 14. května 2012 Nahlásit Odesláno 14. května 2012 Kluci, už se na to vyserte.Díky.
cody Odesláno 14. května 2012 Nahlásit Odesláno 14. května 2012 (upraveno) Mám ještě nick cody22, Ypo mi jednou fouknul banána a já mu pak neměl jak vyhrožovat:-) Nevím jestli jsem vůbec napsal příspěvek, heslo dávno nevím, žádal jsem o smazání nicku, bezúspěchu. Nová identita typu starý nick+číslovka nebo písmeno mi přijde v poho, každý to vidí na první pohled. A někdy důvod je - technický problém, heslo atd. Mě spíš hodně vadí, že v rozporu s pravidly není banem trestáno urážení a vulgarismy. Jak to modi????? Chápu, že někdo je zvyklý mluvit mezi svejma jako neandrtálec a dělá mu to dobře. Ale psaný text by od toho oprostit šel. Myslím si že nikomu tu není tak málo let, aby nepochopil, že nadávkou a hrubostí svojí argumentaci nepodpoří. Ti kteří se v tom vyžívají (nebudu jmenovat) mají asi někde hluboko uvnitř jinou bolístku... Upraveno 14. května 2012 uživatelem cody
XXXfazerXXX Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Odesláno 15. května 2012 [/b]Chápu, že někdo je zvyklý mluvit mezi svejma jako neandrtálec a dělá mu to dobře. Ale psaný text by od toho oprostit šel. Myslím si že nikomu tu není tak málo let, aby nepochopil, že nadávkou a hrubostí svojí argumentaci nepodpoří. Ti kteří se v tom vyžívají (nebudu jmenovat) mají asi někde hluboko uvnitř jinou bolístku... To bys mi n....l.Chceš naznačit,jako že sem vevnitř rozbitej?
cody Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Odesláno 15. května 2012 Heleď zrovna tvoje a Hciq příspěvky přesto že na nich sprostota jen kvete mají úroveň a je za nima cítit inteligence, osobitý humor a určitý životní postoj. Pokud mluvím (občas) taky trus a anály létají na všechny strany:-) Ovšem psát tímto stylem na veřejném fúoru mi osobně přijde nevhodné a pro někoho urážející - prostě mi to přijde zbytečné.S tou bolístkou jsem narážel na členy kteří (vsadím se) tváří v tvář by si nedovolili oponentu říct desetinu vulgarismů. Ale na kdejaké popíchnutí reagují jako... prostě když není argument dodám si váhu hrubostí:-(
XXXfazerXXX Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Odesláno 15. května 2012 Heleď zrovna tvoje a Hciq příspěvky přesto že na nich sprostota jen kvete mají úroveň a je za nima cítit inteligence, osobitý humor a určitý životní postoj. Pokud mluvím (občas) taky trus a anály létají na všechny strany:-) Ovšem psát tímto stylem na veřejném fúoru mi osobně přijde nevhodné a pro někoho urážející - prostě mi to přijde zbytečné. S tou bolístkou jsem narážel na členy kteří (vsadím se) tváří v tvář by si nedovolili oponentu říct desetinu vulgarismů. Ale na kdejaké popíchnutí reagují jako... prostě když není argument dodám si váhu hrubostí:-( Děkuji,děkuji.Malinkato se pýřím......tohle dám jako povinnou četbu zaměstnancum.Furt mam ten pocit,že si za mejma zádama šuškaj něco vo kreténovi.
long Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Odesláno 15. května 2012 Heleď zrovna tvoje a Hciq příspěvky přesto že na nich sprostota jen kvete mají úroveň a je za nima cítit inteligence, osobitý humor a určitý životní postoj. Pokud mluvím (občas) taky trus a anály létají na všechny strany:-) Ovšem psát tímto stylem na veřejném fúoru mi osobně přijde nevhodné a pro někoho urážející - prostě mi to přijde zbytečné. S tou bolístkou jsem narážel na členy kteří (vsadím se) tváří v tvář by si nedovolili oponentu říct desetinu vulgarismů. Ale na kdejaké popíchnutí reagují jako... prostě když není argument dodám si váhu hrubostí:-( To: Cody Jestli jsi toto náhodou myslel na mne tak se zle pleteš, jelikož můj jazyk zhrubl až za poslední 3 týdny vzhledem k situaci.( zvládneš se podívat když soudíš viď ?) Chcešli zpostředkovat setkání mezi mnou a PEPAHOPEM budeš velice hledět co mu nejen povím do očí ! Jinak je to bohužel s Ypem u kterého se bohužel změnila časem skladba jeho příspěvků o hodinkách do rádoby vtipných glos a komentářů všech možných témat bez přímé vazby právě k hodinkám. U něho mě to docela mrzí, jelikož on a pár dalších byl před cca 5 lety důvod proč jsem se právě zde zaregistroval a hltal jejich nové příspěvky o hodinkách a prohlížel si s velikým zaujetím každou novou fotografii. Druhá větší škoda je že jsme díky všeználkům a komentátorům všech ostatních témat příšli o lidi vkládající fotky a příspěvky s jaksi vyšší výpovědní hodnotou napříkld v podobě člena SNOW. Ale shodneme se spolu jistě na jednom a tím tématem je jistě skrývání se za virtuální identitu a tím, že by si JISTĚ nedovolila polovina lidí v reálu to co si dovolí bez znalostí problému vypotit za klávesnicí. Neber toto prosím jako stežování si, ale pouze jako konstatování proměny fora a jeho přispěvovatelů v čase.
Harry Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Odesláno 15. května 2012 Nemuzu si pomoct, ale dve identity (byt nechapu proc je mit) mi prijdou jako mnohem mensi zlo, nez umyslna levarna pri prodeji (a pripadne jeste ta arogantni dohra)...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se