Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nedávno jsem zde na fóru koupil nádherný klenot se smaragdově zeleným až temným, grafitově tmavým ciferníkem, barevně upraveným modrým antireflexem .

Jsou to zajímavé hodinky, neboť při různém nasvícení dokáží měnit barevný nádech ciferníku. Hra světla a barev ...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Dnes se už k focení nedostanu, ale fotku dodám. Jinak velikost je taková základní, bondovská, na velké ruce by možná dobře nevypadaly. Já mám 18,5-19 cm. Ale díky této velikosti se perfektně nosí i v úzkých rukávech. Prostě univerzály

Odesláno

Hodinky jsou skvele, velmi univerzalni...ja sem s nima uz rok moc spokojeny...zrovna je mam u Mechana na vymenu skla za safir a poridil sem k nim novou sponu z Marinemasteru...pak uz bude snad dusicka spokojena.

Ale zajimalo by me s cim chce autor poradit...pripadne upozornit, ze prispevek je zverejnen v neprilis vhodnem vlaknu...

Odesláno

Automatic Movement 6R15

Accuracy +25/-15 seconds/day

Toto pisu na creatiomwatches, ako slapet ten tvoj kus? Páčia sa mi, ale toto ma troska zarazilo.

Odesláno

Páčia sa mi, ale toto ma troska zarazilo.

Podle mě na tom není nic divného. Jedná se o jakýsi základní údaj.

Udávaná přesnost základní 2824-2 je od -20 do +20 za den. Přesnost 7750 Valjoux je také udávána kolem 20 vteřin oběma směry. Všichni víme, že oba tyto stroje umí fungovat s ochylkou kolem 2-3 vteřin za den bez větších problémů.

• po měsíci...
  • Po letech...
Odesláno

Nedávno jsem zde na fóru koupil nádherný klenot se smaragdově zeleným až temným, grafitově tmavým ciferníkem, barevně upraveným modrým antireflexem .

Jsou to zajímavé hodinky, neboť při různém nasvícení dokáží měnit barevný nádech ciferníku. Hra světla a barev ...

Měl bych 2 otázky :-)

1) Jak moc je patrný ten zelený ciferník? Někde jsem četl, že se většinu času jeví jako černý

2) Je korunka šroubovací?

Odesláno

Korunka je šroubovací a cifr je do zelena na slunci a přímém světle, většinu času se skutečně tváří jako černý.

Ovšem při dopadu světla je ta zelená velmi působivá.

Odesláno

Díky za rychlou odpověď. Jsou to opravdu zajímavé hodinky, nejvíc mě na nich zaujala za ocelová luneta

Korunka je šroubovací a cifr je do zelena na slunci a přímém světle, většinu času se skutečně tváří jako černý.

Ovšem při dopadu světla je ta zelená velmi působivá.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...