NIGHTinGALE Odesláno 10. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2007 Ahoj, dnes jsem na tomto fóru poprvé, tedy nevím, co už se řešilo či neřešilo... Nicméně, v Číně (Beijing) jsem byl loni v květnu a nákupům "zaručeně pravých hodinek" odolal ) Něktré "Rolexy" byly za pár dolarů, jiné za pár desítek a některé dokonce za pár stovek. Kvalita se lišila na první pohled a u nejlevnějších nefungovaly většinou komplikace. Ale modely kolem sto dolarů a více vypadaly velmi slušně a kdyby je měl člověk na ruce, tak by si s nimi ostudu před většinou populace neudělal. Jediné hodinky, které jsem si koupil (cenou si už nejsem jist, ale mám dojem, že to bylo kolem 10 či 15 dolarů) jsou mechanické hodinky "Chairman Mao". Tento typ se mi líbil nejvíc, jiné (levnější) byly dost odfláknuté. Tyhle hodinky samozřejmě nenosím, je to spíše recese a úlet. Na ciferníku je velký vůdce Mao, který kyne davům rukou (ruka se skutečně hýbe). Vteřinová ručička je ukončena červeným letadýlkem. Na pevné lunetě (snad to nazývám správně) jsou kolem dokola rudé hvězdy. Řemínek je černá imitace kůže a na zadním víčku je opět portrét vůdce. Dal bych sem i fotku, ale nevím jak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skeleton Odesláno 10. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2007 20 obrázků na příspěvek, každý musí být menší než 1000x1000 bodů a 512 KB ... das zaslat odpoved (ne tu rychlou) a pak "uploadnes" obrazky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 10. ledna 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2007 Děkuji ti, Stínová Elvíro ;o) Vyfotím je a zkusím to sem vložit, ať se zasmějete. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 10. ledna 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2007 Takže jsem ty "hodinky" zkusil vyfotit. Berte to jako recesi, je mi jasné, že s hodinařinou to asi nemá moc společného, ale jako suvenýr z cest je to super, ne: ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rur Odesláno 10. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2007 Trošku mě to připmíná http://cgi.ebay.com/Russian-RAKETA-WATCH-0...tem280066808418 i když v číně kopirují vše tak i velké rusko. Pardon kubu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vor Odesláno 10. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2007 To letící letadlo je super ). Zrovna nějaký čínský hodinky sháním, ne sice tak moc barevný, ale s čínskýma znakama, ne s latinkou. Prostě originální číny . Nevíte nějakej obchod? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 11. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2007 jsou prostě super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel34 Odesláno 11. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2007 Takže jsem ty "hodinky" zkusil vyfotit. Berte to jako recesi, je mi jasné, že s hodinařinou to asi nemá moc společného, ale jako suvenýr z cest je to super, ne: ) Jsou skvělý! Mao tou rukou kyne davům pořád, nebo jenom v každou celou, jako kukačka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 11. ledna 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2007 Takže jsem ty "hodinky" zkusil vyfotit. Berte to jako recesi, je mi jasné, že s hodinařinou to asi nemá moc společného, ale jako suvenýr z cest je to super, ne: ) Jsou skvělý! Mao tou rukou kyne davům pořád, nebo jenom v každou celou, jako kukačka? Kyne pořád a docela rychle. Samozřejmě kyne jen tehdy, pokud jsou hodinky natažené a jdou. Dokonce ani velký Mao nedokáže kynout ze zastavených hodinek ) ) ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
babaq Odesláno 12. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2007 Správný soudruh nenechá hodinky s velkým Maem nikdy zastavit!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 12. ledna 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2007 Správný soudruh nenechá hodinky s velkým Maem nikdy zastavit!!! Až jsem na notebook vyprskl čaj. Fakt jsi mě rozesmál. A navíc je to určitě pravda. (Ale ty moje stojí, asi nejsem správný soudruh ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_S Odesláno 12. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2007 Nejen v Číně panoval kult osobnosti. Tyto hodinky měl Tito Jinak k mání zde http://cgi.ebay.de/TITO-MYSTERIOSE-HAU-der...6QQcmdZViewItem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 29. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2007 jeden kamarád se vrátil z Bulharska,byl v obchodě s hodinkama a světe div se! Prodavačka ho upozornila že ty luxusní značky jsou všechno faky quarz a doporučila mechaniky v ceně od 1000,-kč vyrobené v Číně pod čínskou značkou! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se