Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

S těmi pavouky souhlasím, teď jsem ty samé vyhrál v konvolutu, takže byly skoro zadarmo - ale zrovna se jedny prodaly za 1500, ale ve velmi pěkném stavu. Novodobé pavouky jsou proti tomu nic, vůbec se mi nelíbí ten jejich ciferník...

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Takže shrnu první nominace:

Sport I Igen

Sport II

Sport II automat letecké

Orlík (Oi! :-) )

Traktory bez datumky

Pavouky

Diplomaty

Big televize (tzv. 16:9 :-) ) a to jak raritní Day&date, tak běžnější datejust

kal. 50 / typ 50.1 http://www.photowatches.eu/thumbnails.php?album=440 (taktéž i bez datumky)

kal. 55 / typ 014 http://www.photowatches.eu/thumbnails.php?album=437 či typ 0143 http://www.photowatches.eu/thumbnails.php?album=443

kal. 66 / typ 66 http://www.photowatches.eu/thumbnails.php?album=414 (skoro-skorodiplomaty :-) )

kal. 68 / typ 68.1 http://www.photowatches.eu/thumbnails.php?album=431 (jak se nazývají tyto?)

ještě něco?

Upraveno uživatelem odjinud
Odesláno

Ty s kalibrem 55 jsou také v "traktorovém" pouzdru. A přidal bych tam traktory s datumkou.

Jinak bych radši rozdělil anketu na několik období podle kalibrů - 5X; 6X až do 6X.3 a 6X.4 až do revoluce. A pak bych dal samostatně dámské hodinky - tady bych hned nominoval dámské pavouky a http://www.photowatches.eu/thumbnails.php?album=553

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Černý televizky jsou geniální (na fotce spodní levý). To jsou pro mě nejhezčí Primky, který upoutají pozornost i dnes.

A ty fialový hned vedle mám taky rád.

Vůbec ty první modely televizek byly krásný.

Sporty jedničky jsou tuctovky, každý druhý vintážní swiss hodinky vypadají stejně.

A Sporty dvojky s tou obludnou plastovou lunetou bych slovem "hezký" nazýval jen tehdy, kdyby mě někdo mučil :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Návštěvník Kamil
Odesláno

Černý televizky jsou geniální (na fotce spodní levý). To jsou pro mě nejhezčí Primky, který upoutají pozornost i dnes.

Já jim říkám "bruselský" a taky se mi spolu s 97 hodně líbí.

Odesláno

Sporty jedničky jsou tuctovky, každý druhý vintážní swiss hodinky vypadají stejně.

A Sporty dvojky s tou obludnou plastovou lunetou bych slovem "hezký" nazýval jen tehdy, kdyby mě někdo mučil :)

Každý má právo na svůj názor, ale i přes to si dovolím zdvořile oponovat - mně se sporty líbí a hodně ...

Odesláno

nejhezci jsou asi Orliky... nebo jsem si to donedavna myslel. ale jo, jsou fajn. ale uz v dobe vzniku to nebyly uplne typicke hodinky k dostani v krame (tenkrat Klenoty s.p.). takze bych je skrtnul z nominace a tim padem to jsou jasne IGeny a basta. jsou nejhezci i po letech.

Odesláno

nejhezci jsou asi Orliky... nebo jsem si to donedavna myslel. ale jo, jsou fajn. ale uz v dobe vzniku to nebyly uplne typicke hodinky k dostani v krame (tenkrat Klenoty s.p.). takze bych je skrtnul z nominace a tim padem to jsou jasne IGeny a basta. jsou nejhezci i po letech.

Možná je problém, že se nedokážeme úplně oprostit od těch naších vzpomínek : Igeny přece nosil táta (děda), tak je miluju...

Ale ony jsou asi opravdu nejhezčí(taky se z toho nedokážu vymanit).Všechny barevné variace se mi líbí. Všechny barevné variace traktorů jsou krásné, i když ty nejhezčí jsou bez datumky. Bauhausy jsou čisťoučké, nádherné...I ty televize mají styl- i když 97 bych vynechal. Diplomaty a ,,skotodiplomaty, a vůbec většina oblekovek se opravdu povedla-pyžama jsou pěkná, a PS 2- kdo je jako kluk neměl? Já vím, ta luneta nic moc, ale potápěl jsem se s nimi sloužily dobře...

• po 2 týdnech...
Odesláno

Podle mě jsou nelhezčí Orlíky, ale to je sen, který nikdy mít nebudu, jedině, že bych někde udělal šťastní půdní nález....potom rozhodně Igeny -geniální design. Nedávno mi z Eltonu přišel ceník renovací, tak šetřím a Igeny si nechám trochu vymazlit. :)

Odesláno

Za mě to jsou:

1. Igeny s okrovým cifrem a bílou lunetou

2. Orlíky

3. Igeny s černým cifrem a bílou lunetou

4. Diplomaty ve stříbrném pouzdře a černým cifrem

5. Igeny s červeným cifrem a černou lunetou

6. Spartaky s černým cifrem

7. Letecké Prim Automat

8. Televize, co postoval Nightingale (ty vlevo dole)

9. 97-ičky

10. Igeny s modrým cifrem a bílou lunetou

;)

Odesláno

Zrovna v sobotu jsme seděli ve vinárničce s pár chronokolegy a shodli se na tom, že okrové Igeny jsou - no prostě nehezké a nepovedené - to dokazuje, že každý má jiný vkus a názor. :smile_anim:

to jste se museli asi shodnout než jsem dorazil se zavazadly...nojo, kamarádi...já bych ale asi taky souhlasil...
Odesláno

Zrovna v sobotu jsme seděli ve vinárničce s pár chronokolegy a shodli se na tom, že okrové Igeny jsou - no prostě nehezké a nepovedené - to dokazuje, že každý má jiný vkus a názor. :smile_anim:

Tak schválně, upnu sem nějakou fotku mojich a uvidíme :D (ale pár dní to potrvá, mám je totiž jinde) ;)

Odesláno

Tu "krásu" jim asi dodává to, že jich je tak málo... Já si u nich nejsem jistý, zapomněl jsem si je pořádně prohlédnout, tak vážně nevím.

Ale vůbec se mi nelíbí 97, po dalších hrůzách z té doby asi nejošklivější Primky :sad01_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...