JHonza Odesláno 25. května 2012 Nahlásit Odesláno 25. května 2012 Na tyhle jsem natrefil čirou náhodou v bazaru, jsou skoro jako nové, i pouzdro. Jenom trochu zoxidované ručky, příležitostně nechám přeleštit.
Honza.manta Odesláno 25. května 2012 Nahlásit Odesláno 25. května 2012 Ono je to asi i v tom, že mně se primky líbí skoro vsechny a tak nějak je těžké vybírat ty nejhezčí.
atomicsteve Odesláno 25. května 2012 Nahlásit Odesláno 25. května 2012 S těmi pavouky souhlasím, teď jsem ty samé vyhrál v konvolutu, takže byly skoro zadarmo - ale zrovna se jedny prodaly za 1500, ale ve velmi pěkném stavu. Novodobé pavouky jsou proti tomu nic, vůbec se mi nelíbí ten jejich ciferník...
michal_l Odesláno 4. června 2012 Nahlásit Odesláno 4. června 2012 Já to mám teď takhle.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
odjinud Odesláno 4. června 2012 Autor Nahlásit Odesláno 4. června 2012 (upraveno) Takže shrnu první nominace: Sport I Igen Sport II Sport II automat letecké Orlík (Oi! :-) ) Traktory bez datumky Pavouky Diplomaty Big televize (tzv. 16:9 :-) ) a to jak raritní Day&date, tak běžnější datejust kal. 50 / typ 50.1 http://www.photowatches.eu/thumbnails.php?album=440 (taktéž i bez datumky) kal. 55 / typ 014 http://www.photowatches.eu/thumbnails.php?album=437 či typ 0143 http://www.photowatches.eu/thumbnails.php?album=443 kal. 66 / typ 66 http://www.photowatches.eu/thumbnails.php?album=414 (skoro-skorodiplomaty :-) ) kal. 68 / typ 68.1 http://www.photowatches.eu/thumbnails.php?album=431 (jak se nazývají tyto?) ještě něco? Upraveno 4. června 2012 uživatelem odjinud
atomicsteve Odesláno 4. června 2012 Nahlásit Odesláno 4. června 2012 Ty s kalibrem 55 jsou také v "traktorovém" pouzdru. A přidal bych tam traktory s datumkou. Jinak bych radši rozdělil anketu na několik období podle kalibrů - 5X; 6X až do 6X.3 a 6X.4 až do revoluce. A pak bych dal samostatně dámské hodinky - tady bych hned nominoval dámské pavouky a http://www.photowatches.eu/thumbnails.php?album=553 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník tolja Odesláno 9. června 2012 Nahlásit Odesláno 9. června 2012 Nenapadají mě hezčí primky. Je to můj oblíbený model Elegant v černozlaté kombinaci. Setkal jsem se i s označením King. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
NIGHTinGALE Odesláno 9. června 2012 Nahlásit Odesláno 9. června 2012 Černý televizky jsou geniální (na fotce spodní levý). To jsou pro mě nejhezčí Primky, který upoutají pozornost i dnes.A ty fialový hned vedle mám taky rád.Vůbec ty první modely televizek byly krásný. Sporty jedničky jsou tuctovky, každý druhý vintážní swiss hodinky vypadají stejně.A Sporty dvojky s tou obludnou plastovou lunetou bych slovem "hezký" nazýval jen tehdy, kdyby mě někdo mučil Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Kamil Odesláno 9. června 2012 Nahlásit Odesláno 9. června 2012 Černý televizky jsou geniální (na fotce spodní levý). To jsou pro mě nejhezčí Primky, který upoutají pozornost i dnes. Já jim říkám "bruselský" a taky se mi spolu s 97 hodně líbí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Honza.manta Odesláno 9. června 2012 Nahlásit Odesláno 9. června 2012 Sporty jedničky jsou tuctovky, každý druhý vintážní swiss hodinky vypadají stejně. A Sporty dvojky s tou obludnou plastovou lunetou bych slovem "hezký" nazýval jen tehdy, kdyby mě někdo mučil Každý má právo na svůj názor, ale i přes to si dovolím zdvořile oponovat - mně se sporty líbí a hodně ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
little_w Odesláno 9. června 2012 Nahlásit Odesláno 9. června 2012 nejhezci jsou asi Orliky... nebo jsem si to donedavna myslel. ale jo, jsou fajn. ale uz v dobe vzniku to nebyly uplne typicke hodinky k dostani v krame (tenkrat Klenoty s.p.). takze bych je skrtnul z nominace a tim padem to jsou jasne IGeny a basta. jsou nejhezci i po letech. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
straspol Odesláno 10. června 2012 Nahlásit Odesláno 10. června 2012 nejhezci jsou asi Orliky... nebo jsem si to donedavna myslel. ale jo, jsou fajn. ale uz v dobe vzniku to nebyly uplne typicke hodinky k dostani v krame (tenkrat Klenoty s.p.). takze bych je skrtnul z nominace a tim padem to jsou jasne IGeny a basta. jsou nejhezci i po letech. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Možná je problém, že se nedokážeme úplně oprostit od těch naších vzpomínek : Igeny přece nosil táta (děda), tak je miluju... Ale ony jsou asi opravdu nejhezčí(taky se z toho nedokážu vymanit).Všechny barevné variace se mi líbí. Všechny barevné variace traktorů jsou krásné, i když ty nejhezčí jsou bez datumky. Bauhausy jsou čisťoučké, nádherné...I ty televize mají styl- i když 97 bych vynechal. Diplomaty a ,,skotodiplomaty, a vůbec většina oblekovek se opravdu povedla-pyžama jsou pěkná, a PS 2- kdo je jako kluk neměl? Já vím, ta luneta nic moc, ale potápěl jsem se s nimi sloužily dobře...
Honza.manta Odesláno 10. června 2012 Nahlásit Odesláno 10. června 2012 Ještě přihřeju polívčičku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
MaraThon Odesláno 10. června 2012 Nahlásit Odesláno 10. června 2012 (upraveno) Igeny jsou i mé nejoblíbenější Upraveno 10. června 2012 uživatelem Marek Khyr
Lihard Odesláno 25. června 2012 Nahlásit Odesláno 25. června 2012 Podle mě jsou nelhezčí Orlíky, ale to je sen, který nikdy mít nebudu, jedině, že bych někde udělal šťastní půdní nález....potom rozhodně Igeny -geniální design. Nedávno mi z Eltonu přišel ceník renovací, tak šetřím a Igeny si nechám trochu vymazlit.
VintageLover Odesláno 25. června 2012 Nahlásit Odesláno 25. června 2012 Za mě to jsou:1. Igeny s okrovým cifrem a bílou lunetou2. Orlíky3. Igeny s černým cifrem a bílou lunetou4. Diplomaty ve stříbrném pouzdře a černým cifrem5. Igeny s červeným cifrem a černou lunetou6. Spartaky s černým cifrem7. Letecké Prim Automat8. Televize, co postoval Nightingale (ty vlevo dole)9. 97-ičky10. Igeny s modrým cifrem a bílou lunetou
Honza.manta Odesláno 25. června 2012 Nahlásit Odesláno 25. června 2012 Zrovna v sobotu jsme seděli ve vinárničce s pár chronokolegy a shodli se na tom, že okrové Igeny jsou - no prostě nehezké a nepovedené - to dokazuje, že každý má jiný vkus a názor.
straspol Odesláno 25. června 2012 Nahlásit Odesláno 25. června 2012 Zrovna v sobotu jsme seděli ve vinárničce s pár chronokolegy a shodli se na tom, že okrové Igeny jsou - no prostě nehezké a nepovedené - to dokazuje, že každý má jiný vkus a názor. to jste se museli asi shodnout než jsem dorazil se zavazadly...nojo, kamarádi...já bych ale asi taky souhlasil...
VintageLover Odesláno 25. června 2012 Nahlásit Odesláno 25. června 2012 Zrovna v sobotu jsme seděli ve vinárničce s pár chronokolegy a shodli se na tom, že okrové Igeny jsou - no prostě nehezké a nepovedené - to dokazuje, že každý má jiný vkus a názor. Tak schválně, upnu sem nějakou fotku mojich a uvidíme (ale pár dní to potrvá, mám je totiž jinde)
atomicsteve Odesláno 25. června 2012 Nahlásit Odesláno 25. června 2012 Tu "krásu" jim asi dodává to, že jich je tak málo... Já si u nich nejsem jistý, zapomněl jsem si je pořádně prohlédnout, tak vážně nevím. Ale vůbec se mi nelíbí 97, po dalších hrůzách z té doby asi nejošklivější Primky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se