Ruiz.aw Odesláno 22. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2023 Bezchybný obchod, děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV Odesláno 1. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2023 Blesková akce, vše na 1* Díky a rád doporučuji…. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 17. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna Opět po pár letech a opět perfektní. Děkuji a samozřejmě doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clious Odesláno 7. května Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května Super obchod. Výborná komunikace, ochota i rychlé odeslání. Ještě jednou díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2leon Odesláno 7. května Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května Též se přidám s hodnocením: rychlá komunikace, odeslání a dobře zabaleno. Díky za obchod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Po1iS Odesláno 14. května Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května Rychlá komunikace, rychlé dodání. Za mě super. Díky za obchod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 21. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna Přidávám se k hodnocení, jako kupující jsem velmi spokojen. Dobrá domluva, velmi rychlé dodání. Za mě tedy můžu doporučit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se