Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nevím, řekl bych, že se jedná o velký úlet.

Breitling je s používáním fontu nepoučitelný.

oceanictime

Ulysse Nardin má tuším, že už nejméně druhé také škaredě zbarvené hodinky. Když jsem je však včera ukazoval své něžnější polovičce, byla nadšená, tak nevím. Možná mám na věc špatný pohled jen já.

oceanictime

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)

Na Nardénkách se mi líbí ručičky - hodinová, minutová a ta kotva (asi gmt?). Indexy jsou taky pěkný a pak ta signovaná vložka v kaučuku je super. Jinak moc barev.

A ty Béčka jsou tragický celý..

Upraveno uživatelem Topkan
Odesláno

Hmmm máš recht, ale v tom případě to vypadá dost blbě, když vteřinovka pokračuje šejdrem. V logu je to ok. Pak se mi ještě líbí ta kartáčovaná luneta, ale to datum v půl páté bych zakázal :suicide_anim:

• po 2 týdnech...
Odesláno

Narazil jsem na zásadně méně barevné Ulysse Nardin, konkrétně ULYSSE NARDIN Black Sea CHRONO, vypadají perfektně.

oceanictime

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...