Harlequin Odesláno 18. května 2012 Nahlásit Odesláno 18. května 2012 Nevím, řekl bych, že se jedná o velký úlet. Breitling je s používáním fontu nepoučitelný. oceanictime Ulysse Nardin má tuším, že už nejméně druhé také škaredě zbarvené hodinky. Když jsem je však včera ukazoval své něžnější polovičce, byla nadšená, tak nevím. Možná mám na věc špatný pohled jen já. oceanictime Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Harlequin Odesláno 18. května 2012 Autor Nahlásit Odesláno 18. května 2012 (upraveno) Edit. Upraveno 18. května 2012 uživatelem Harlequin
Potkan Odesláno 18. května 2012 Nahlásit Odesláno 18. května 2012 (upraveno) Na Nardénkách se mi líbí ručičky - hodinová, minutová a ta kotva (asi gmt?). Indexy jsou taky pěkný a pak ta signovaná vložka v kaučuku je super. Jinak moc barev.A ty Béčka jsou tragický celý.. Upraveno 18. května 2012 uživatelem Topkan
mmako Odesláno 18. května 2012 Nahlásit Odesláno 18. května 2012 Kotva bude asi jenom protiváha vteřinovky... Je jenom pootočená ve stejném smyslu, jako v logu.
Potkan Odesláno 18. května 2012 Nahlásit Odesláno 18. května 2012 Hmmm máš recht, ale v tom případě to vypadá dost blbě, když vteřinovka pokračuje šejdrem. V logu je to ok. Pak se mi ještě líbí ta kartáčovaná luneta, ale to datum v půl páté bych zakázal
rango Odesláno 18. května 2012 Nahlásit Odesláno 18. května 2012 Nahodou tie UN sa pacia aj mne, ta modra so zlatou je zaujimava kombinacia... B-cka nic moc...s tym sa da suhlasit
Bob Odesláno 19. května 2012 Nahlásit Odesláno 19. května 2012 A ty barvy UN jsou asi podporeny lumi ne? Za denniho svetla asi budou vypadat min barevne ne?
Potkan Odesláno 19. května 2012 Nahlásit Odesláno 19. května 2012 Mysliš že by jako začali dělat i lumi pouzdro?
Bob Odesláno 19. května 2012 Nahlásit Odesláno 19. května 2012 To ne :-) ale ty indexy mi prijdou ze sviti nejak moc modre ...
Harlequin Odesláno 27. května 2012 Autor Nahlásit Odesláno 27. května 2012 Narazil jsem na zásadně méně barevné Ulysse Nardin, konkrétně ULYSSE NARDIN Black Sea CHRONO, vypadají perfektně. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. oceanictime
pedro17 Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Odesláno 8. února 2013 UN to je nádhera tá modrá svieti ako palubovka vo Wolksvagene Polo v tom staršom type
cigi Odesláno 12. února 2013 Nahlásit Odesláno 12. února 2013 UN to je nádhera tá modrá svieti ako palubovka vo Wolksvagene Polo v tom staršom type A to je dobře pro polo, nebo pro UN ???
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se