igor261069 Odesláno 18. května 2012 Nahlásit Odesláno 18. května 2012 dolů, střednědobě, pak stagnace.
Jay Doll Odesláno 18. května 2012 Autor Nahlásit Odesláno 18. května 2012 Oprava, obchodování zatím nezačlo kvůli nějakým dokumentům co má Nasdaq předat zástupcům FB. Takže hlasování je 14:10 ve prospěch dolů a ještě máme šanci A tady jsou live data z Nasdaqu: http://www.nasdaq.com/symbol/fb/real-time
NobodyR Odesláno 18. května 2012 Nahlásit Odesláno 18. května 2012 Oprava, obchodování zatím nezačlo kvůli nějakým dokumentům co má Nasdaq předat zástupcům FB. Takže hlasování je 14:10 ve prospěch dolů a ještě máme šanci A tady jsou live data z Nasdaqu: http://www.nasdaq.co...ol/fb/real-time online 41,70...ale dost mazec...
NobodyR Odesláno 18. května 2012 Nahlásit Odesláno 18. května 2012 můj předpoklad na dnes je návrat do blízkosti IPO...večer...
NobodyR Odesláno 18. května 2012 Nahlásit Odesláno 18. května 2012 To AMEX,ARCA,BATS,BEX,BTRADE,CHX,EDGEA,ISLAND,LAVA traders: Fri May 18 09:54:55 2012 EST Please note that LOO and MOO orders for Facebook (FB) are not working. Day and GTC limit orders will be accepted. Market orders will also be accepted, however, these orders are not guaranteed to participate in the opening cross. Dost to rozhazuje i brokery.....
Giovany21 Odesláno 18. května 2012 Nahlásit Odesláno 18. května 2012 Pred dvomi hodinami mi volal chlapik a JEHOVISTICKYM sposobom mi tlacil akcie FACEBOOKU...Takze dole ...
Mirek Odesláno 18. května 2012 Nahlásit Odesláno 18. května 2012 facebook v pre-markete offer 80eur (cez 100usd) cap. 300 miliard USD oficialne obchodovanie na nasdaqu zacina o 17:00 Ten, kdo nakoupil v předprodeji, teď musí bušit hlavou o zeď
NobodyR Odesláno 18. května 2012 Nahlásit Odesláno 18. května 2012 malinka technická brzda na 40.....
Drexxy Odesláno 19. května 2012 Nahlásit Odesláno 19. května 2012 Nedávno jsem o tom četl pěkný článek ve Forbesu. Prý je FB velmi nadhodnocený z hladiska poměru ročních zisků/hodnoty (něco jako bublina v roce 2000), taky prý má pro akcionáře velmi nevýhodnou rozhodovací strukturu, kde o všem rozhoduje vedení... Tak proto ten propad byl a bude.
Jay Doll Odesláno 19. května 2012 Autor Nahlásit Odesláno 19. května 2012 Jo, včera to byla sranda.Hlasování dopadlo celkem nerozhodně a ono i to chování akcií první den na burze bylo nerozhodné. Sice skončily na konci prvního dne maličko v plusu, ale to jen proto, že upisovatelé se nechovali tržně a nakupovali akcie za víc, než byla aktuální cena. Jinak by to skončilo pod 38 dolary. Takže je vlastně podrželi v plusu
montemar Odesláno 20. května 2012 Nahlásit Odesláno 20. května 2012 nehledal jsem vlákno o akciích obecně, takže OT, ale proč vlastně třeba ROLEX nehodí na trh veřejně obchodovatelné akcie? ... já bych jich pár vzal /a možná bych, ve vodách vezdejších, nebyl sám/
Jay Doll Odesláno 20. května 2012 Autor Nahlásit Odesláno 20. května 2012 Už to tu někde bylo řešeno, Rolex akcie vlastní nějaká nadace či co. Nemají zájem to obchodovat veřejně
utrejch Odesláno 21. května 2012 Nahlásit Odesláno 21. května 2012 Tak fb na 36, kewl ;-) jeste minus dvacet a bude to rozumne nadhodnocena firma ...
Jay Doll Odesláno 23. května 2012 Autor Nahlásit Odesláno 23. května 2012 Začíná se kolem toho dít čím dál více zajímavých věcí
NIGHTinGALE Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Odesláno 23. května 2012 Začíná se kolem toho dít čím dál více zajímavých věcí Já nejsem ekonom, tak se možná zeptám blbě, ale tohle je fakt rozdíl??? Bavíme se o rozdílu v tržbách 3% a to mi přijde směšný -------------------------------------------------------------------------------- Teď se ukázalo, že část investorů mohla využít ke svému obohacení informaci, že příjmy Facebooku letos budou 4,85 miliardy dolarů místo dříve odhadovaných více než 5 miliard dolarů. Zdroj: http://ekonomika.idnes.cz/na-facebook-padl-stin-podvodu-tajily-se-horsi-vyhlidky-zaluje-investor-13q-/eko-zahranicni.aspx?c=A120523_180206_eko-zahranicni_fih
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se