Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Rozšiřuji pozvání do restauračního zařízení i na další města kromě Prahy -> Kolín, Kutná hora, Poděbrady, Nymburk, Hradec Králové, Pardubice a kdekoliv na trase těchto měst.

Děkuji za případné nabídky!

Odesláno

Ahoj...ja ich mám...a myslím, že s rukou 21 cm by si s nimi nemal problém...s vyskúšaním by som problém nemal...problémom je vzdialenosť Košice - Praha :sad01_anim:

Odesláno

Videl som ich u Dušáka na Pankráci...Arkády...ale už je to nejaký čas dozadu...tam by si ich skúsiť mohol...ak sú teda ešte v ponuke...

Odesláno

A pokud to Qwuiddovi bude stačit, tak model Seamaster Aqua Terra XXL 231.13.49.10.06.001 je třeba i dnes ke shlédnutí v butiku Omega na Staroměstském náměstí v Praze, a to ve dvou provedeních, v oceli a ve zlatě :smoke:

Odesláno

Dušák v Arkádách je tam má taky, ale právě jsem nevěděl jestli je pouzdro totožné, chtěl bych prostě zkusit přesně ty co se mi líbí :)

Jinak díky chlapi!

Fobus: Prave ze v nabidne uz nejsou odhadem tak kolem roku. Je tam novejsi model, ktery se mi vubec nelibi, koukal jsem se na nej v Arkadach nespocetnekrat. Nicmene, kdyby jsi uvazoval o prodeji nebo mel zajem o pripadnou vymenu, tak posli prosim SZ.

Odesláno

Mno nikde jsem je v ukončených aukcích nenašel, podle me takovou trzni cenu ani nemaji. Na eBay nejaky Spanel vystavuje uz minimalne popate za 1900euro a stale mu nikdo neprihodil.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...