Street Glide Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 .....předevčírem mne napadlo,tak nějak vzájemně porovnat opticky Hublot a AP co mám doma a když jsem na to pak koukal zkusil jsem k nim ještě přistrčit Rolex. A začaly mne napadat tyto věci. Optické srovnání: HB 44 mm keramika,skeleton/AP 42mm ocel.......HB jsou oproti AP opticky propracovanější,líbivější,prostě designovka ale i přes svůj průměr vypadají menší a chatrnější,HB jsou totálně nečitelné,ale čitelnost asi ani nebyl zde účel,....AP naprosto přehledné i datum je oproti Offfshore Chrono krásně vidět. Materiálové srovnání: AP jsou kus hardcore nerez železa s jemným povrchem a s režným dobře a ergonomicky kotveným kaučukem a prďáckou sponou tvoří vyrovnaný celek,....HB mají hladké a doknale lesklé keramické pouzdro s různými titaniovými komponenty,luneta je keramická lapovaná a prostřední část pouzdra mezi deskami je kevlarová,na můj vkus je však kaučukový pásek na takové hodinky příliš tenký a spolu s relativně chatrnou překlápěcí sponou,která po čase nedoléhá rovnoměrně vyhlíží poněkud lacině (spona byla na letošní rok již přepracována,ale pouze v detailech). Honinářské srovnání: HB mají v sobě krásnou ze spoda safírem zasklenou ETA s modifikací (možná) a líbivé gravírované víčko s všelijakými nápisy,.......kdežto AP mají vlastní stroj s rotorem ze zlata pod víkem jak "od kanálu" jen s nutným popisem v bezpečí ukrytý. No a pak jsem k těmto dvěma kouskům přistrčil ještě ty "šmudlinky" Submariner a koukám tak na to a zamýšlím se a říkám si,.........no jo jsou ty Rolády trochu menší a takové chudší ne moc výrazné,ale co já vlastně více potřebuji..???........ když jsem měl na ruce HB pořád jsem se musel někoho ptát kolikátého je a hlídat tu keramiku a byly díky těm tmavým povrchům pořád takové ulepené,.....když jsem měl na ruce AP bylo vše v pohodě,ale odpoledne už jsem měl utahanou a s širokého kaučuku trochu opocenou ruku a také jsem byl trochu unavený z hlídání lapované lunety a spony,protože je na tom vše vidět a rozborka kvůli leštění je trochu opruz,......a tak jsem si ten den vzal pěkně zase ty Rolády,....ty si na nic nehrajou,stroj mají legendární vlastní,na ruce o nich nevím,díky trochu volnému a vytahanému Oyster tahu pěkně kopírují zápěstí a škvíry v něm jsou něco jako větrání :-)))...na jednání mne také reprezentují,mají mou úctu,a přesto je nemusím tolik hídat a když už s nima někde drbnu v dílně je pak vemzu na brusku a povrch si udělám sám popřípadě si lunetu koupím za pár stovek,když se na nich něco vysype,většinou je to skladem a oprava týden dva :-))))))))))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 Hodně dobrý. Ale upřímně, těm Hublotům asi dost ubližujou fotky.. zato těm AP nic ublížit nemůže, paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 Ty APčka jsou mňamózní! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 (upraveno) Jako za mě jsou nej ty Rolády- inhouse, univerzálnost (jdou vzít k obleku, i na neopren) a cena. AP je bomba, naživo mají neskutečné kouzlo, tohle je můj oblíbený model, o kterém vážně uvažuji a na celé ty Rolády bych klidně zapoměl Hublot jsou na pohled zajímavé hodinky, ale jinak nic... Podnadpis ,,menší srovnání vlastně nesrovnatelného" je přesný Ale moc hezky se na to trio kouká... Upraveno 23. května 2012 uživatelem volfda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 Velmi zajímavé srovnání. Vždycky jsem si říkal, v čem se ty dvě značky hlavně odlišují a díky tobě to už vím. Vsadím se, že většina populace by ty hodinky od sebe stěží odlišila - oboje jsou ve tvaru matice na náklaďák.Jen škoda těch fotek, daly by se udělat mnohem líp. Kdyžtak se příště ozvi v SZ, nafotíme to pořádně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 AP jsou úplně nej, RLX vypadá vedle nich jako ubožáček čekající pětikorunu, Yblo jde úplně mimo mně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 Hubloty mam docela rad, skoda, ze na tech fotkach jsou takove tmave. Ale diky za srovnani AP jsou jak k soustruhu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 V 23. 5. 2012 v 15:29, 'tombed' napsal: AP jsou úplně nej, RLX vypadá vedle nich jako ubožáček čekající pětikorunu, Yblo jde úplně mimo mně +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koveras Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 Díky za foto a porovnanie. Mne Hublot príde niečo v štýle VERTU. Ale AP je môj vysnený strop u hodiniek a toto mi to potvrdzuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stopa99 Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 Presne ten kaucuk na AP mi dost vadil myslim sirku...po Rolexe mi to prislo ako potitko na tenis... Este mi trochu vadila aj vyska AP teda presne si viem predstavit ako strazis lunetu aby sa neskrabla...no moje postrehy su len z obchodu nemam tu cest ich nosit kazdy den... HB...mi nic nehovori...a RLX je RLX... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 V 23. 5. 2012 v 17:50, 'stopa99' napsal: RLX je RLX Též si myslím, že kdybych měl AP i RLX, po čase bych APčka griloval ve winderu. Už jsem na zápěstí něco protočil a ten komfort Rolexu je prostě k nezaplacení. Potítko je pro mě jakýkoli tah nebo guma nad 20mm průměru. Trefné! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 Ne, ty bys je negriloval ve winderu. Ty bys je prodal s 80% slevou abysis mohl koupit Rolex, které za týden taky prodáš pod cenou. Mimochodem, už jsem ti říkal, že tě miluju? Já snad navrhnu tvé blahořečení, budeš jako Matka Tereza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 (upraveno) V 23. 5. 2012 v 19:49, 'Jay Doll' napsal: Ne, ty bys je negriloval ve winderu. Ty bys je prodal s 80% slevou abysis mohl koupit Rolex, které za týden taky prodáš pod cenou. Mimochodem, už jsem ti říkal, že tě miluju? Já snad navrhnu tvé blahořečení, budeš jako Matka Tereza Moje prodejní aktivity za poslední 2 měsíce jsou jen o pokusu o únik z tikající pasti. Pokud dokončím projekt SD, zůstanou mi doma JEDNY hodinky. Pak tě 4-tého července 2012 požádám, u příležitosti pátého výročí na tomto fóru, o rituální vraždu virtuální identity organic (možná poprosím Kamila v tom ještě nemám jasno). A pak inšaláh. Buď vznikne něco nového nebo to morčátko žeroucí pampelišky sedmikrásky navždy zanikne. Bohatší o další životní zkušenost...PS: Měl jsem si dát jen jednoho práska... Edit: kytky Upraveno 23. května 2012 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 dobře, budu tady tichosti uzavírat sázky proti tomu tvrzení a pak, až vyberu dostatečné množství sázek, půjdu nakoupit to, co budeš prodávat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 V 23. 5. 2012 v 20:11, 'Jay Doll' napsal: dobře, budu tady tichosti uzavírat sázky proti tomu tvrzení a pak, až vyberu dostatečné množství sázek, půjdu nakoupit to, co budeš prodávat S tebou vždycinky rád budu obchodovati, už vzhledem k tvému milostému vyznání výše. Si mě úplně rozhodil. Mě už tak dlouho nikdo neřekl, že mě miluje...Za ty ztráty při prodejích to stálo. Díky J.D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 Nene, já děkuju víc tobě. Sledovat tvá prodejní vlákna je prostě neskutečnou potěchou pro finanční krizí postiženou chrono-duši Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 Kluci, nechte toho, nebo se tady rozbrečím..) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koveras Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 Ja iba čumím, ako pár ozubených koliečok zabalených v púzdre dokáže rozpútať virtuálny milostný románik... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 V 23. 5. 2012 v 20:22, 'Jay Doll' napsal: Nene, já děkuju víc tobě. Sledovat tvá prodejní vlákna je prostě neskutečnou potěchou pro finanční krizí postiženou chrono-duši Musím se poplácat...Mě ty prodeje prostě JDOU....Ale stojí mě to kurnik prachu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 Jo, hele jsi jediný, kdo dokáže hodinky prodat v pohodě během jediného dne. Být každý prodávající jako ty, tak se tady hodinky točí rychlostí laboratorní odstředivky. Sice je tady rekordman, kterého jen tak někdo nepřekoná, ale budu potichu doufat, že se ti to jednou taky podaří. Hammer Time totiž prodal v lednu Paneraje během dvou minut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se