Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nechci ti kazit nadšení pro zprostředkovaný nákup v zahraničí, ale +/- litr za stejné prachy a se stejným čekáním ten samý krám koupíš i v kamenným obchodě u nás (viz zbozi.cz, Heureka atd) - a až se ti na nich něco podělá (...třeba spínač pod tlačítkem "T"), budeš ještě sakra rád za standardní 2-letou záruku... :whistle:

• po měsících...
Odesláno

Nevím,jestli to u nás koupíš za stejný peníze :-) Já jsem si objednal Luminox 6402 a jsou o 7000 korun levnější než tady. Jsou velice korektní . Využívám je často pro nákup na ebay.

• po měsíci...
Odesláno
  V 2. 9. 2012 v 16:09, jags68 napsal:

Nevím,jestli to u nás koupíš za stejný peníze :-) Já jsem si objednal Luminox 6402 a jsou o 7000 korun levnější než tady. Jsou velice korektní . Využívám je často pro nákup na ebay.

Mno já bohužel mám zatím dost špatné zkušenosti. Objednal hodinky,objednávku mi zrušili ,zdůvodu,že prý hodinky zdražili. Po 4 dnech čekání,jsem navštívil warforum.cz / pravní oddělení a reklamace , našel jeden uživatel tohle http://webtrh.cz/174...kors-pritelkyni

Ihned po přečtení jsem zažádal o vrácení penez,tak jsem zvedav,jestli to dodrží a nebo budu muset použít páky,popřípadě nejaký orgán.

Co si o tom myslíte?

• po 5 týdnech...
Odesláno

Pekna blbost ze jsou ceny vcetne cla a dane.Oni to proste poslou z USA a bud vam to procli v Praze nebo ne.Kazdopadne kolega kupoval a pak mu jeste naparili u nas clo+dph+poplatek za vyrizeni.Jak to maji s reklamaci netusim,ale pravdepodobne by se museli hodinky poslat zpet do USA.Na ci naklady to take nikdo nevi.Osobne bych si par korun priplatil a koupil to nekde u nas.

Odesláno
  V 7. 11. 2012 v 22:40, fcb1950 napsal:

Pekna blbost ze jsou ceny vcetne cla a dane.Oni to proste poslou z USA a bud vam to procli v Praze nebo ne.Kazdopadne kolega kupoval a pak mu jeste naparili u nas clo+dph+poplatek za vyrizeni.Jak to maji s reklamaci netusim,ale pravdepodobne by se museli hodinky poslat zpet do USA.Na ci naklady to take nikdo nevi.Osobne bych si par korun priplatil a koupil to nekde u nas.

Platil jsem pouze jimi potvrzenou inzerovanou cenu. Celníci mě zatím nekontaktovali. Kupoval jsem hodinky, které bych u nás asi nesehnal a cena byla do 10k, tak jsem to riskl.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...