poradce Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Odesláno 23. května 2012 Dobrý den, uvažuji o koupi hodinek Tissot expert T touch. Chtěl jsem se zeptat, jestli někdo má zkušenosti s výše uvedeným prodejcem, respektive zprostředkovatelem? Děkuji
Radek124 Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Odesláno 23. května 2012 Nechci ti kazit nadšení pro zprostředkovaný nákup v zahraničí, ale +/- litr za stejné prachy a se stejným čekáním ten samý krám koupíš i v kamenným obchodě u nás (viz zbozi.cz, Heureka atd) - a až se ti na nich něco podělá (...třeba spínač pod tlačítkem "T"), budeš ještě sakra rád za standardní 2-letou záruku...
jags68 Odesláno 2. září 2012 Nahlásit Odesláno 2. září 2012 Nevím,jestli to u nás koupíš za stejný peníze :-) Já jsem si objednal Luminox 6402 a jsou o 7000 korun levnější než tady. Jsou velice korektní . Využívám je často pro nákup na ebay.
POG Odesláno 7. října 2012 Nahlásit Odesláno 7. října 2012 V 2. 9. 2012 v 16:09, jags68 napsal: Nevím,jestli to u nás koupíš za stejný peníze :-) Já jsem si objednal Luminox 6402 a jsou o 7000 korun levnější než tady. Jsou velice korektní . Využívám je často pro nákup na ebay. Mno já bohužel mám zatím dost špatné zkušenosti. Objednal hodinky,objednávku mi zrušili ,zdůvodu,že prý hodinky zdražili. Po 4 dnech čekání,jsem navštívil warforum.cz / pravní oddělení a reklamace , našel jeden uživatel tohle http://webtrh.cz/174...kors-pritelkyniIhned po přečtení jsem zažádal o vrácení penez,tak jsem zvedav,jestli to dodrží a nebo budu muset použít páky,popřípadě nejaký orgán.Co si o tom myslíte?
Martin UL Odesláno 6. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2012 Jak je to s DPH je to dovoz do EU tak tuším, že tam bude doplatek za daň nebo se pletu?
CEGY Odesláno 6. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2012 Pokud se jedná o nákup na tomto eshopu, tak jsou ceny včetně cla a daně. Kupoval jsem u nich Seika a vše v pořádku.
fcb1950 Odesláno 7. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2012 Pekna blbost ze jsou ceny vcetne cla a dane.Oni to proste poslou z USA a bud vam to procli v Praze nebo ne.Kazdopadne kolega kupoval a pak mu jeste naparili u nas clo+dph+poplatek za vyrizeni.Jak to maji s reklamaci netusim,ale pravdepodobne by se museli hodinky poslat zpet do USA.Na ci naklady to take nikdo nevi.Osobne bych si par korun priplatil a koupil to nekde u nas.
Cyber Odesláno 7. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2012 Kluci šikovný to jsou, tak trošku kšeft s lidskou blbostí
CEGY Odesláno 8. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2012 V 7. 11. 2012 v 22:40, fcb1950 napsal: Pekna blbost ze jsou ceny vcetne cla a dane.Oni to proste poslou z USA a bud vam to procli v Praze nebo ne.Kazdopadne kolega kupoval a pak mu jeste naparili u nas clo+dph+poplatek za vyrizeni.Jak to maji s reklamaci netusim,ale pravdepodobne by se museli hodinky poslat zpet do USA.Na ci naklady to take nikdo nevi.Osobne bych si par korun priplatil a koupil to nekde u nas.Platil jsem pouze jimi potvrzenou inzerovanou cenu. Celníci mě zatím nekontaktovali. Kupoval jsem hodinky, které bych u nás asi nesehnal a cena byla do 10k, tak jsem to riskl.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se