Návštěvník brequet Odesláno 24. května 2012 Nahlásit Odesláno 24. května 2012 Tak tyhle hodinky mě berou,moc dobře se nosí. Kategorie: PánskéRozměr: průměr 44 mmTyp hodinek:chronograf - stopkyVelikost hodinek:velkéVodotěsnost:100M - vodotěsné, potápění do 8 metrů hloubkyBarva číselníku: kovově stříbrnáBarva hodinek:stříbrná ocel s barevnou kombinací - tvrdý PVD povrchTvar pouzdra: kulatéPásek:ušlechtilá nerez ocel - kombinace mat a leskPohon:automatic - mechanické natahující se pohybem rukyDruh skla:safírové nepoškrabatelné - antireflexníPouzdro:ušlechtilá nerez ocel - bezniklová, antialergickáStrojek : ETA Valgranges
Hany007 Odesláno 24. května 2012 Nahlásit Odesláno 24. května 2012 Hmm, zajimavy! Mas tam i nejake foto na ruce?
Návštěvník Tomáš Drahoňovský Odesláno 5. června 2012 Nahlásit Odesláno 5. června 2012 Jednoducha a cista krasa. Takle by mel vypadat chronograf podle meho gusta, ne takove ty preplacaniny s miliononem indexu, na kterych ani neni videt, kolik je hodin. Gratulace! A propos: nejsou z outletu naproti Svetozoru? Certin tam meli spoustu a meli dovezt nove zozi, a na tyhle bych se tam zasel podivat...
Jakub737 Odesláno 5. června 2012 Nahlásit Odesláno 5. června 2012 Opravdu hezke, taky by mě zajímalo odkud je máš :-)
Návštěvník brequet Odesláno 6. června 2012 Nahlásit Odesláno 6. června 2012 Mám je z toho Outletu za 17 300.- Kč,byla to výprodej z Hibernie,katalogová cena je 47 000.-Kč u AD.Tenkrát jsem tam běhal skoro každý den den,když to bylo aktuální,nyní je to pasé,snad nějaké Mido,ale malé a to mě nebere.Doma jsem měl se ženou trochu problémy,tak nějaké prodávám,ale tyhle si nechám,nejvíce mně vyhovují.Možná,že ty co nabízím,ani neprodám,ale zkusím to,tady by je chtěli zadarmo a i třetinová cena proti AD se zdá vysoká a to za nové nenošené hodinky s plnou zárukou.
Návštěvník Tomáš Drahoňovský Odesláno 8. června 2012 Nahlásit Odesláno 8. června 2012 Mimochodem, ted mi doslo, ze ten prokletej Outlet udelal vlastne pekne neferovej a netrzni zasah do nastavenych cen na Chronomagu:) Z cehoz plyne, ze az te tyhle omrzi, musim si toho vcas vsimnou, protoze za podobnou cenu uz nikdy nikde nebudou...!
Návštěvník brequet Odesláno 9. června 2012 Nahlásit Odesláno 9. června 2012 Díky za to,nikdy bych je neměl,47 000.- bych za ně asi nedal.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se