Liqid Odesláno 27. května 2012 Nahlásit Odesláno 27. května 2012 Zdravím pánové, našel jsem při stěhování zapadlé Primky. Rád bych se zeptal, zda by mi někdo pomohl s určením modelu, neboť se mi nedaří nikde najít. Hodinky mají sice zrezlé ručičky, ale po natažení se okamžitě rozběhly.
long Odesláno 27. května 2012 Nahlásit Odesláno 27. května 2012 (upraveno) Zdravím pánové, našel jsem při stěhování zapadlé Primky. Rád bych se zeptal, zda by mi někdo pomohl s určením modelu, neboť se mi nedaří nikde najít. Hodinky mají sice zrezlé ručičky, ale po natažení se okamžitě rozběhly. Prosím tě podle čeho ? Bez fotografií ? :-))) Upraveno 27. května 2012 uživatelem long
Honza.manta Odesláno 27. května 2012 Nahlásit Odesláno 27. května 2012 Takzvané dětské sporty. Kalibr 66.
long Odesláno 27. května 2012 Nahlásit Odesláno 27. května 2012 Takzvané dětské sporty. Kalibr 66. Honzo tobě se ukazují fotky v tomto příspěvku ? A nebo si děláš srandu? Jestli je ty vydíš a já ne OMLUVA pro tazatele z mé strany !
Honza.manta Odesláno 27. května 2012 Nahlásit Odesláno 27. května 2012 Zobrazuje se mi obrázek a to i v tvé odpovědi.
long Odesláno 27. května 2012 Nahlásit Odesláno 27. května 2012 Zobrazuje se mi obrázek a to i v tvé odpovědi. Nevím co se pojebalo, ale mě už taky, OMLUVA !
Georg.S Odesláno 20. září 2015 Nahlásit Odesláno 20. září 2015 Dobrý den, co to jsou prosím vás za Primky, moc se mi líbí to provedení, už jsem je kdysi viděl v lepším stavu ale nevím jak se jmenovali. Díky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Sickboy Odesláno 20. září 2015 Nahlásit Odesláno 20. září 2015 Dneska jsem našel tyto Primky. Docela mě dostala velikost 31 mm s korunkou. Dal by se nějak zjistit zhruba odhadnout rok výroby? Díky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník tolja Odesláno 20. září 2015 Nahlásit Odesláno 20. září 2015 Dobrý den, co to jsou prosím vás za Primky, moc se mi líbí to provedení, už jsem je kdysi viděl v lepším stavu ale nevím jak se jmenovali. Díkyskládačka, blbé pouzdro, blbé ručky a vlastně i blbý číselník :-)původně to jsou skorodiplomaty ve vzácnějším provedení Dneska jsem našel tyto Primky. Docela mě dostala velikost 31 mm s korunkou. Dal by se nějak zjistit zhruba odhadnout rok výroby? Díky17.dubna 1966, říká se jim hvězdičky..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se