Strocek Odesláno 14. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2021 kluci furt nic i když povolim vyskakovací okna. Píše mi to tohle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareka01 Odesláno 14. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2021 Nezpůsobuje to AdBlock? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 14. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2021 nn mám vyplej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 14. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2021 Tak to je záhada. A co máš za systém? U mně Win10 bez potíží na dvou zařízeních. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 14. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2021 WIN 10 (64). Donedávna to taky funglovalo bez problémů. Zkoušel sem povolovat okna, vypnout adblock, anitvirák (eset). v Exploreru sem to normálka zaplatil, ale povužívám Chrome. Teď mi chodí i potvrzení kodu na mobil pro platbu paypal, tak nevim jestli sem tam něco nerozmrdal... to je samý opatření pro bezpečnost, až se v tom člověk nevyzná, ale nevim o ničem co by to mohlo takhle rozesrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 14. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2021 kluci tak to bylo v tom antiviráku. Vypadá to, že už to frčí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 15. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2021 Jak jsem viděl ten eset, tak mě to taky napadlo. Tak hlavně, že to jede. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 16. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2021 aj Vam PayPal overuje platbu zaslanim SMSky na mobil pri kazdej platbe? menil som tel. cislo pred 2. mesiacmi, dovtedy nikdy neoveroval ... ... alebo je to sluzba banky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 16. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2021 to bude bankou predpokladam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 16. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2021 PP overuje SMS pri prihlaseni. Pri nasledne platbe kartou muze chtit overeni i banka, ale to uz s PP nesouvisi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 16. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2021 prihlaseny som bol v aplikacii cez otlacok prsta, dal som platit, dostal som sms ...nevadi mi to, skor je to bezpecnejsieaj ked, platbu kartou nepride sms, ale overujem ju cez aplikaciu Smarttoken Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The Watcher Odesláno 26. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2021 V 13. 3. 2021 v 19:13, Beet napsal: Globálně nevím. Ja to měním při každé platbě. Ono, se dřív šlo dostat přímo do nastavení, tak uvidíme. Ale už jsem to asi napojil na EUR kartu, tak to bude asi v pohodě. Každopádně, díky moc! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 10. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2021 Funguje furt na Paypalu, že pro příjemce peněz je to bez poplatku, když dá odesílající "family and friends" platbu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slabak Odesláno 10. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2021 Cca pul roku zpet fungovalo. Mam jiny dotaz. Platul jsem na Ebay zbozi, prodejce obchod zrusil kvuli sve chybe - chybne zadana velikost. Platil jsem pres Paypal, spojeny s moji kartou. Platba z karty odesla, vracene penize na uctu nemam. Na vypisu Paypal vidim, ze platba byla vracena. Pisi, ze few days a platba bude na uctu. Mate zkusenost, jak dlouho je few days? Jsou to jiz 3 dny. Mam mBank Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 10. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2021 Když proběhne refundace, tak to klidně může trvat i víc jak týden Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slabak Odesláno 10. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2021 Hm, jsou to sulini. Platbu strhnou hned, refund trva tyden. Sulini no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slabak Odesláno 11. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2021 (upraveno) Tak nevim, kde je chyba. Platil jsem 519 €, obchod zrusili, ale na ucet mi vratili jen 487 €. Odchozi platba uctovana uplne jinym kurzem (26,70), nez prichozi (25,13). Ucet mam vedeny v CZK. Upraveno 11. dubna 2021 uživatelem slabak Pismenka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 11. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2021 Tak bohužel ten kurz je úděl, když platíš kurzem svoji banky (nákup vs prodej). Ale obchod by ti káždopádně měl vrátit v EUR naprosto stejnou částku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
No Milk No Sugar Odesláno 11. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2021 Prodejce, pravděpodobně vrátil částku bez poplatku. I přesto, že zákazník zruší objednávku tak si PayPal poplatek nechá (změnili to cca rok zpět), proto prodejce vrátí jen to co obdržel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slabak Odesláno 11. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2021 To vratili v pohode. Kupoval jsem helmu na motorku. Vybral, do kosiku, zaplatil. Prodejce v Holandsku podekoval a dal kladny feedback. Za 2 dny zprava, ze nejakou chybou inzerovali helmu, kterou vlastne nemaji skladem, tak se omlouvaji a vraci penize. Platil jsem 519€, vratili 519 €. Jen ten kurz nejak nestimuje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se