Hasňa Odesláno 4. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2018 A pochopitelně bych si nechal narůst knír, to nemůže uškodit.
petr_cha Odesláno 5. srpna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 5. srpna 2018 Bud je to tim omezenim meho uctu anebo firmy uz omezuji emaily.. vidite tam prosim nekdo aktualni kontaktní email? Ja se maximalne doklikam na telefonni linku, radši bych pisemne... Nedavno jsem hledal kontakt na nemeckem Amazonu, a to same, pouze telefon, v pracovní dny od do.. Zajímavé, ze mobilni aplikace furt funguje, asi to nemaji dobre provazane :-o) takze nakonec se mi podarilo odeslat žádost pres aplikaci, pres formular.. ale stejne bych radši email... Novy bankovni ucet kvuli tomu delat nebudu, to at si to strcej nekam.. a knir jsem mel naposledy v 16nacti... :-o) Nastesti jsem mel zrovna nulovy zustatek na paypalu.. ale uz jsem nasel na netu ruzne pribehy, jak jim to zablokovali vcetne peněz, ke kterym se pak nemohli po urcenou dobu ani dostat.. Treba tady.. ale je toho dost i na jinejch serverech.. https://mywifequitherjob.com/why-paypal-freezes-or-limits-accounts-and-how-to-prevent-this-from-happening-to-you/
McStinger Odesláno 5. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2018 Žiadny priamy mail, iba formulár. Mám za sebou niekoľkomesačnú formulárovú vojnu, kedy vďaka omylu protistrany na Ebayi mi zablokovali asi 150 Euro. Ani jedna strana nebola ochotná čokoľvek robiť, odkazovali ma jeden na druhého, miesto aby to vyriešili medzi sebou, keďže evidentne zlyhalo niečo medzi Ebayom a Paypalom. Ebay a Paypal už používam iba ak nie je iná možnosť. Nehovoriac o tom, že Paypal už nenápadne zaviedol poplatky aj za posielanie peňazí "rodine a priateľom".
sibirnaya Odesláno 5. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2018 Žiadny priamy mail, iba formulár. Mám za sebou niekoľkomesačnú formulárovú vojnu, kedy vďaka omylu protistrany na Ebayi mi zablokovali asi 150 Euro. Ani jedna strana nebola ochotná čokoľvek robiť, odkazovali ma jeden na druhého, miesto aby to vyriešili medzi sebou, keďže evidentne zlyhalo niečo medzi Ebayom a Paypalom. Ebay a Paypal už používam iba ak nie je iná možnosť. Nehovoriac o tom, že Paypal už nenápadne zaviedol poplatky aj za posielanie peňazí "rodine a priateľom".Paypal mel poplatky za posilani "rodine a priateľom" dycky, pokud si nemel penize na paypal uctu, ale tahal to z karty..
McStinger Odesláno 5. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2018 To je zaujímavé a divné. Nikdy nedržím na Paypal účte peniaze (kvôli potenciálnemu bloknutiu). Bežne nakupujem z Nemecka tak, že predajcovi pošlem peniaze ako rodine. Až pri poslednej platbe mi naskočil poplatok.
petr_cha Odesláno 9. srpna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 9. srpna 2018 (upraveno) tak a je vymalováno.. nejak Ind rozhodl, ze mam trvalej paypal ban... :-o holt mi nezbývá než zvolat, at si to teda strcej nekam... to je asi tak jedine, co s tim nadelam... po sesti letech od zalozeni paypal uctu a i tohoto vlakna.. :-) tak snad jen jako ukazka pro ostatni.. nespolehat moc na paypal.. a jak rikal McStinger, urcite tam nedrzet penize na zustatku... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 9. srpna 2018 uživatelem petr_cha
pavča Odesláno 9. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2018 No nějak moc nechápu o co jde, proč se to stalo a vůbec problémy kolem PayPal. Platím přes něj poměrně často v rámci eBay, AliExpress, i přímo konkrétním obchodům a nikdy nebyl problém, nikdy žádný poplatek. Přitom nikdy jsem nereagoval na občasné maily od PayPal ohledně potvrzení identity, účtu, zabezpečení, apd. Prostě jen vyberu zboží (v rámci EÚ, Asie, USA), zaplatím, během desítek sekund se mi platba potvrdí a z mé banky přijde blokace platby. Toť vše...
Hogy Odesláno 9. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2018 Při platbě za zboží platí poplatek prodávající.
petr_cha Odesláno 14. srpna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 14. srpna 2018 (upraveno) Tak mi to nedalo a napsal jsem jim posledni zpravu, ze nechapu, proc mi aspon nereknou, co jsem mel a cim porusit... A tentokrat mi odpovedel sir Artus.. blbci chapavi :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. .. no nic, paypal mne definitivne nechce, takze case closed.. Upraveno 14. srpna 2018 uživatelem petr_cha
filo-boxer Odesláno 14. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2018 To mas za to kseftovani s Ruskem. Vybirat od spousty lidi, pak to posilat Putinovi...jsi proste podezrelej.
brownwld Odesláno 25. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2018 Mam dotaz Mam moznost prodat hodinky frantikovi, pta se me jestli prijmu paypal platbu. Paypal mam, chci se zeptat, jak to presne funguje. Vim ze vzdycky prodavajici vsude pisou ?+3% PP fee? plus jeste jakej dava PP kurz a jak dostanu prachy na ceskej ucet? Diky. PS: kdyby nekdo vedet jak nejlip hodinky do Francie poslat, tak radou taky nepohrdnu
JaRooN Odesláno 25. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2018 Poplatek za Paypal platbu bude v případě hodinek 4%.Kurz na Paypalu je hrozný. Dá se nastavit, aby se peníze přepočítaly v kurzu tvé banky...Jelikož při zakládání Paypal účtu si musel svázat nějaký český účet, tak si na něj jednoduše peníze přepošleš...
lub Odesláno 25. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2018 měl bych dotaz.. věděl byste prosím někdo jak to funguje?: zaplatil jsem na ebay v kanadských dolarech (což jsem si zprvu neuvědomil), částka se mi stáhla z mého běžného účtu jako vždycky, ale prodejce odpověděl, že v této měně neobchoduje - a vrátil obratem peníze na účet paypal.po několika dnech blokování částka skočila do dokončených viz obr.. jenže zůstatek je stále nula a zpět na účtu v mé bance se peníze taky neobjevily.tak se chci zeptat, kde ty prachy tedy jsou?díky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Frostie Odesláno 25. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2018 Dej tomu 2-3 prac. dny, než se ti to připíše na účet. Teď je to jakoby v meziúčtu, ze kterého se to bude připisovat.
lub Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2018 Díky za uklidnění Frostie, peníze dnes konečně dorazily zpět na účet, takže ok. Celá sranda trvala 13 dní..Já si právě nebyl jistej jak to chodí, jestli nezůstanou na účtu paypal, což se mi myslím v minulosti taky stalo.
Frostie Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2018 Díky za uklidnění Frostie, peníze dnes konečně dorazily zpět na účet, takže ok. Celá sranda trvala 13 dní..Já si právě nebyl jistej jak to chodí, jestli nezůstanou na účtu paypal, což se mi myslím v minulosti taky stalo.To se samozřejmě stát může, to pak ale záleží také od toho, jak to tam máš poštelovaný-
laurin Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2018 Malo by to byt tak, ze akym sposobom to platis (zostatok z uctu, prevod z uctu, kartou) takym istym sposobom Ti pride pripadny reversal.
VitekB Odesláno 2. března 2019 Nahlásit Odesláno 2. března 2019 Mám jeden hloupý dotaz... Znamená to, že prodejce opravdu obdrží přesně 530 liber nebo se mu z toho odečtou nějaké poplatky a dostane o něco méně? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bob Odesláno 2. března 2019 Nahlásit Odesláno 2. března 2019 Pokud platis za zbozi/sluzbu tak mu Paypal strhne provizi, myslim neco okolo 1,5 %
sibirnaya Odesláno 2. března 2019 Nahlásit Odesláno 2. března 2019 Provize je 4,5%. Ale ted mi psali, ze nove je to v EU bez provize. Tak nevim.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se