Frantik Odesláno 30. května 2012 Nahlásit Odesláno 30. května 2012 Ahoj, jako jiz tradicne poradame aukci hodinek Prim, kdy vytezek pujde na dobrou vec. Takze kdo hodinky chcete, muzete si je koupit a k tomu si koupite i dobrej pocit Zde aukce http://aukro.cz/hodinky-prim-spartak-43-s-mechanickym-strojkem-i2383159498.html
Joe Lemonade Odesláno 30. května 2012 Nahlásit Odesláno 30. května 2012 (upraveno) Čekal jsem, kdo to tady dá. Mně přišel newsletter mailem. Dovolím si printscreen. Upraveno 30. května 2012 uživatelem Joe Lemonade
NIGHTinGALE Odesláno 30. května 2012 Nahlásit Odesláno 30. května 2012 To je hezkej počin, také jsem přihodil, ale obávám se, že výsledná částka bude vyšší, než jsem ochoten/schopen dát.Což je ale super, čím víc peněz, tím lépe pro Leontýnku
Honza.manta Odesláno 30. května 2012 Nahlásit Odesláno 30. května 2012 Když mně se bohužel tyhle nové nelíbí.
Frantik Odesláno 30. května 2012 Autor Nahlásit Odesláno 30. května 2012 Prosím zdržte se hodnoceni hodinek, vaše nazory zde nejsou vhodne, na to jsou jina vlákna. Předpokládám ze vy dražit nebudete. Ostatní třeba ale mohou. Díky.
Honza.manta Odesláno 30. května 2012 Nahlásit Odesláno 30. května 2012 Sorry. Já to myslel jako omluvu, proč do téhle akce nejdu, ne jako komentář a ovlivňování jiných. Příště napřed popřemýšlím, než něco plácnu.
odjinud Odesláno 31. května 2012 Nahlásit Odesláno 31. května 2012 Taktéž sorry, nicméně předpokládám spíš kupce z řad někoho, komu nejde ani tak o ty hodinky, jak dát na charitu (více méně bez nějaké refundace), což je tady nba fóru spíš naopak.
Petr_P Odesláno 23. června 2012 Nahlásit Odesláno 23. června 2012 Na webu Elton hodinářská jsou výsledky aukce: Stejně jako každý rok jsem vyrobili hodinky PRIM Spartak 43 s mechanickým strojkem, které na zadním víku nesou název akce 99.Primátorky 2012. Tyto hodinky byly určeny pro charitativní aukci Nadace Leontinka. Předseda představenstva firmy ELTON hodinářská, a.s. ing. Jiří Helikar hodinky předal osobně paní Barbaře Huckové na tiskové konferenci, která proběhla 30.5.2012. Aukce probíhala od 30.5.2012 do 5.6.2012 a její výtěžek byl věnován na podporu zrakově postižených sportovců, především veslařů. Hodinky PRIM Spartak 43 byly nakonec vydraženy za 60 101,- Kč. Více v tiskové zprávě 99. PRIMÁTORKY - BYLI JSME PARTNERY TÉTO AKCE
cigi Odesláno 25. června 2012 Nahlásit Odesláno 25. června 2012 (upraveno) Parádní akce !! Všechna čest a můj obdiv všem organizátorům a Primu . Gratulace výherci - povedený vychytaný český hodinky s dobrým pocitem a tím, co tu vyzvihujeme jako "příběh" - co víc si přát ?? Ještě mi to nedá nepolemizovat s tím "tuctovky bez nápadu" - to je s prominutím fakt názor odjinud. Mám za to, že aby hodinky o průměru 43 mm proporčně fungovaly v tomto klasickém společenském schematu 12 čísel datumka na 3 bylo potřeba celá přehršel nápadů ( proporce pouzdra, netuctová architektura kalibru 98.1 .....) Upraveno 25. června 2012 uživatelem cigi
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se